Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/c8.0.403.403/p403x403/222454_422635554468578_2102483332_n.jpg[/url][IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/c8.0.403.403/p403x403/222454_422635554468578_2102483332_n.jpg[/IMG]

Posted

I jeszcze jedno:

[url]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/c0.0.383.383/p403x403/60361_421888567876610_1948392142_n.jpg[/url][IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/c0.0.383.383/p403x403/60361_421888567876610_1948392142_n.jpg[/IMG]

Posted (edited)

A jeszcze wam powiem w tajemnicy ze majkel mnie dzisiaj wykonczyl:)
Nauczyl sie tak skubaniec ze co ubieram buty to z nim pojde
Dzisiaj juz bylismy 6 razy na spacerze. Nogi mi do dupska wejda
jak tak dalej pojdzie:)

Marinko a moze byc tak ze ja ci zdjeciia bede posylala mmsem?
Oczywiscie majkela bo kurde raz ze ja korzystam z lapa firmowego
i nie mam mozliwosci zapisywania jakichkolwiek zdjec muzyki
filmikow etc.

Edited by Wiola&Miłosz
Posted

[quote name='AltaCaraya']A jeszcze wam powiem w tajemnicy ze majkel mnie dzisiaj wykonczyl:)
Nauczyl sie tak skubaniec ze co ubieram buty to z nim pojde
Dzisiaj juz bylismy 6 razy na spacerze. Nogi mi do dupska wejda
jak tak dalej pojdzie:)

Marinko a moze byc tak ze ja ci zdjeciia bede posylala mmsem?
Oczywiscie majkela bo kurde raz ze ja korzystam z lapa firmowego
i nie mam mozliwosci zapisywania jakichkolwiek zdjec muzyki
filmikow etc.[/QUOTE]

Pewnie, że tak :)
Lecę z sabą na spacer, bo stęka...a jeszcze nic nie jadła :)

Posted

na sama mysl o spacerze nogi mnie bola, bol przesuwa sie w granice posladow wedruje
az do krzyza rozwala mnie na lopatki i powoduje migrene:roll:
Nie wiem czy ktoras z was lazi z jednym wielkim bydlakiem i drugim kurduplem
na spacer. Ten ciagnie tamten tez ciagnie wcale to latwe nie jest:)

Marinka lec ja sie nie ruszam nawet do lazienki bo znow bede musiala isc:)

Posted

[quote name='ranias']Czytam sobie Rudzikowy wątek i się cieszę...no wątek Majkiego....znaczy...:lol:[/QUOTE]
My tez nie narzekamy:) Mam pytanie czysto retoryczne
cioteczka gdzie jest miejscowosc zator:)
Bo sie kloce z tztem;)

Posted

ja chodzę na pierwszy spacerk stateczny, noga za nogą, a potem zapierniczam jak mały samochodzik z drugim psiakiem....jak wracam do domu, to nie mogę się opamiętać....:roll:

Posted

[quote name='AltaCaraya']My tez nie narzekamy:) Mam pytanie czysto retoryczne
cioteczka gdzie jest miejscowosc zator:)
Bo sie kloce z tztem;)[/QUOTE]

między Wadowicami a Oświęcimiem- punkt centralny trasy:lol:

Posted

[quote name='ranias']między Wadowicami a Oświęcimiem- punkt centralny trasy:lol:[/QUOTE]

Mowilam ze gdzies tam to nie:) ehh faceciki:)
No ale ja chodze z dwoma na raz jak jednego biore zapinam
to drugi juz czeka i skacze i tak w kolko.

Posted

Rudosław wybiegany jest !U nas psy są ciagle ( no chyba ze leje ) sa na powietrzu więc on lubi ganiać na dworze;)

[B]Ps
Ostatnie rozliczenie .
Karma ,która podałam 50 zł plus cztery dni listopada 40 zł .
Razem 90 zł odjąć 50 zł przesłane przez Ranias = 40 zł do zapłaty .[/B]

Posted

[quote name='AltaCaraya']Mowilam ze gdzies tam to nie:) ehh faceciki:)
No ale ja chodze z dwoma na raz jak jednego biore zapinam
to drugi juz czeka i skacze i tak w kolko.[/QUOTE]

ja nie mogę zabrać ich razem, bo się szczerze nienawidzą i żeby nie dopuścić do rozlewu krwi chodzę podwójnie...:lol:

Posted

[quote name='funia']Rudosław wybiegany jest !U nas psy są ciagle ( no chyba ze leje ) sa na powietrzu więc on lubi ganiać na dworze;)

[B].[/B][/QUOTE]
Ganiac moze umie i nie watpie w to ze jest wybiegany;)
Ale niekoniecznie chce ciagle lazic. On za suczkami chce wyjsc
ale ze pada to jak brak to do domu zapinkola;)

Posted

[quote name='ranias']ja nie mogę zabrać ich razem, bo się szczerze nienawidzą i żeby nie dopuścić do rozlewu krwi chodzę podwójnie...:lol:[/QUOTE]
Powiem wam ze zycie w bloku jak sie ma dwa czy 3 psy to jakis horror przynajmniej jak dla mnie jest. Ja mam ogrodek przynaleznny do domu ale i tak musze smigac.

Posted

[quote name='AltaCaraya']Powiem wam ze zycie w bloku jak sie ma dwa czy 3 psy to jakis horror przynajmniej jak dla mnie jest. Ja mam ogrodek przynaleznny do domu ale i tak musze smigac.[/QUOTE]

Mieszkam w domku swoim, ogródek mam, nie jest wielki, ale jest. Na spacery i tak chodzę, psiaki jak wychodzą za bramkę to tak jakby z więzienia wypuszczone...

Posted

[quote name='ranias']Mieszkam w domku swoim, ogródek mam, nie jest wielki, ale jest. Na spacery i tak chodzę, psiaki jak wychodzą za bramkę to tak jakby z więzienia wypuszczone...[/QUOTE]

A myslalam ze tylko u mnie tak jest Dziekuje ci za to ze nie jestem sama:diabloti:

Posted

[quote name='ranias']między Wadowicami a Oświęcimiem- punkt centralny trasy:lol:[/QUOTE]

wow, raniasku..... a ja szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Wadowicach.....

Posted

[quote name='mari23']wow, raniasku..... a ja szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Wadowicach.....[/QUOTE]

A kiedy? W Wadowicach będę jutro, jadę do mamy, ale wieczorkiem, bo z pracy wracam późno.

Posted

[quote name='ranias']A kiedy? W Wadowicach będę jutro, jadę do mamy, ale wieczorkiem, bo z pracy wracam późno.[/QUOTE]

oj, co ja piszę....w Andrychowie.... to tylko blisko Wadowic
tak się zaczytałam o Majkelowo-Rudzikowych postępach, że aż Andrychów z Wadowicami pomyliłam
mam ja ciocię w Andrychowie, ale prawie stuletnia, więc jej o wizytę nie poproszę, a jest sympatyczny domek dla Fifiego...

Posted

Andrychów przynajmniej do 20 listopada u mnie odpada.Potem mogę namawiać którąś z koleżanek, bo ja nie jestem zmotoryzowana, jeżdżę busami :lol: a że u mnie w szkole akcja sztandar 18 listopada, to przed 16.30 nie mam szans na powrót do domu