Marinka Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 No dobra...jednego malutkiego smaczka jej dam :roll: :)...bo mnie tu wyklniecie...:placz: Quote
Marinka Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [url]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/c8.0.403.403/p403x403/222454_422635554468578_2102483332_n.jpg[/url][IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/c8.0.403.403/p403x403/222454_422635554468578_2102483332_n.jpg[/IMG] Quote
Marinka Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 I jeszcze jedno: [url]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/c0.0.383.383/p403x403/60361_421888567876610_1948392142_n.jpg[/url][IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/c0.0.383.383/p403x403/60361_421888567876610_1948392142_n.jpg[/IMG] Quote
Wiola&Miłosz Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Marinka']No dobra...jednego malutkiego smaczka jej dam :roll: :)...bo mnie tu wyklniecie...:placz:[/QUOTE] Masz farta bo juz chcialam ci napisac ze cie myszy zezra;) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 (edited) A jeszcze wam powiem w tajemnicy ze majkel mnie dzisiaj wykonczyl:) Nauczyl sie tak skubaniec ze co ubieram buty to z nim pojde Dzisiaj juz bylismy 6 razy na spacerze. Nogi mi do dupska wejda jak tak dalej pojdzie:) Marinko a moze byc tak ze ja ci zdjeciia bede posylala mmsem? Oczywiscie majkela bo kurde raz ze ja korzystam z lapa firmowego i nie mam mozliwosci zapisywania jakichkolwiek zdjec muzyki filmikow etc. Edited November 7, 2012 by Wiola&Miłosz Quote
Wiola&Miłosz Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 na marginesie to zdjecie jest mistrzowskie;) Sabciu smacznego jakbys chciala sie pozalic na wredna pania dzwon smialo:) Juz ja na nia nakrzykusiam:) [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/438/dsc4302p.jpg[/IMG] Quote
Marinka Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='AltaCaraya']A jeszcze wam powiem w tajemnicy ze majkel mnie dzisiaj wykonczyl:) Nauczyl sie tak skubaniec ze co ubieram buty to z nim pojde Dzisiaj juz bylismy 6 razy na spacerze. Nogi mi do dupska wejda jak tak dalej pojdzie:) Marinko a moze byc tak ze ja ci zdjeciia bede posylala mmsem? Oczywiscie majkela bo kurde raz ze ja korzystam z lapa firmowego i nie mam mozliwosci zapisywania jakichkolwiek zdjec muzyki filmikow etc.[/QUOTE] Pewnie, że tak :) Lecę z sabą na spacer, bo stęka...a jeszcze nic nie jadła :) Quote
ranias Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Czytam sobie Rudzikowy wątek i się cieszę...no wątek Majkiego....znaczy...:lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 na sama mysl o spacerze nogi mnie bola, bol przesuwa sie w granice posladow wedruje az do krzyza rozwala mnie na lopatki i powoduje migrene:roll: Nie wiem czy ktoras z was lazi z jednym wielkim bydlakiem i drugim kurduplem na spacer. Ten ciagnie tamten tez ciagnie wcale to latwe nie jest:) Marinka lec ja sie nie ruszam nawet do lazienki bo znow bede musiala isc:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='ranias']Czytam sobie Rudzikowy wątek i się cieszę...no wątek Majkiego....znaczy...:lol:[/QUOTE] My tez nie narzekamy:) Mam pytanie czysto retoryczne cioteczka gdzie jest miejscowosc zator:) Bo sie kloce z tztem;) Quote
ranias Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 ja chodzę na pierwszy spacerk stateczny, noga za nogą, a potem zapierniczam jak mały samochodzik z drugim psiakiem....jak wracam do domu, to nie mogę się opamiętać....:roll: Quote
ranias Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='AltaCaraya']My tez nie narzekamy:) Mam pytanie czysto retoryczne cioteczka gdzie jest miejscowosc zator:) Bo sie kloce z tztem;)[/QUOTE] między Wadowicami a Oświęcimiem- punkt centralny trasy:lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='ranias']między Wadowicami a Oświęcimiem- punkt centralny trasy:lol:[/QUOTE] Mowilam ze gdzies tam to nie:) ehh faceciki:) No ale ja chodze z dwoma na raz jak jednego biore zapinam to drugi juz czeka i skacze i tak w kolko. Quote
funia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Rudosław wybiegany jest !U nas psy są ciagle ( no chyba ze leje ) sa na powietrzu więc on lubi ganiać na dworze;) [B]Ps Ostatnie rozliczenie . Karma ,która podałam 50 zł plus cztery dni listopada 40 zł . Razem 90 zł odjąć 50 zł przesłane przez Ranias = 40 zł do zapłaty .[/B] Quote
ranias Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='AltaCaraya']Mowilam ze gdzies tam to nie:) ehh faceciki:) No ale ja chodze z dwoma na raz jak jednego biore zapinam to drugi juz czeka i skacze i tak w kolko.[/QUOTE] ja nie mogę zabrać ich razem, bo się szczerze nienawidzą i żeby nie dopuścić do rozlewu krwi chodzę podwójnie...:lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='funia']Rudosław wybiegany jest !U nas psy są ciagle ( no chyba ze leje ) sa na powietrzu więc on lubi ganiać na dworze;) [B].[/B][/QUOTE] Ganiac moze umie i nie watpie w to ze jest wybiegany;) Ale niekoniecznie chce ciagle lazic. On za suczkami chce wyjsc ale ze pada to jak brak to do domu zapinkola;) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='ranias']ja nie mogę zabrać ich razem, bo się szczerze nienawidzą i żeby nie dopuścić do rozlewu krwi chodzę podwójnie...:lol:[/QUOTE] Powiem wam ze zycie w bloku jak sie ma dwa czy 3 psy to jakis horror przynajmniej jak dla mnie jest. Ja mam ogrodek przynaleznny do domu ale i tak musze smigac. Quote
ranias Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='AltaCaraya']Powiem wam ze zycie w bloku jak sie ma dwa czy 3 psy to jakis horror przynajmniej jak dla mnie jest. Ja mam ogrodek przynaleznny do domu ale i tak musze smigac.[/QUOTE] Mieszkam w domku swoim, ogródek mam, nie jest wielki, ale jest. Na spacery i tak chodzę, psiaki jak wychodzą za bramkę to tak jakby z więzienia wypuszczone... Quote
Wiola&Miłosz Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='ranias']Mieszkam w domku swoim, ogródek mam, nie jest wielki, ale jest. Na spacery i tak chodzę, psiaki jak wychodzą za bramkę to tak jakby z więzienia wypuszczone...[/QUOTE] A myslalam ze tylko u mnie tak jest Dziekuje ci za to ze nie jestem sama:diabloti: Quote
mari23 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='ranias']między Wadowicami a Oświęcimiem- punkt centralny trasy:lol:[/QUOTE] wow, raniasku..... a ja szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Wadowicach..... Quote
ranias Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='mari23']wow, raniasku..... a ja szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Wadowicach.....[/QUOTE] A kiedy? W Wadowicach będę jutro, jadę do mamy, ale wieczorkiem, bo z pracy wracam późno. Quote
mari23 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='ranias']A kiedy? W Wadowicach będę jutro, jadę do mamy, ale wieczorkiem, bo z pracy wracam późno.[/QUOTE] oj, co ja piszę....w Andrychowie.... to tylko blisko Wadowic tak się zaczytałam o Majkelowo-Rudzikowych postępach, że aż Andrychów z Wadowicami pomyliłam mam ja ciocię w Andrychowie, ale prawie stuletnia, więc jej o wizytę nie poproszę, a jest sympatyczny domek dla Fifiego... Quote
Wiola&Miłosz Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 no to kurza dupa. A moze i tam sie ktos znajdzie? Quote
ranias Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Andrychów przynajmniej do 20 listopada u mnie odpada.Potem mogę namawiać którąś z koleżanek, bo ja nie jestem zmotoryzowana, jeżdżę busami :lol: a że u mnie w szkole akcja sztandar 18 listopada, to przed 16.30 nie mam szans na powrót do domu Quote
Wiola&Miłosz Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Marinka padlas powstan powerade:evil_lol: zartowalam:) Swierze powietrze mi chyba szkodzi:) Macie pozdrowionka od pani Gosi:) Mowi ze ma zapierdziel zadna nowosc;) Quote
Recommended Posts