Wiola&Miłosz Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 No to Tobiasz zdecydowanie jest bardziej chamowaty:evil_lol: Niedawno weszlam do domu ogarne ten burdel i bede myslec dalej;) Quote
Marinka Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Uff... jeszcze tylko dwie godziny i do domu :) Alta jutro będziesz jechała? Kurcze na drogach pewnie niezłe korki... Quote
Wiola&Miłosz Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 2 godziny.. o ja:-o Tak jutro. Poki co walcze z goraczka;) Ale jutro juz musimy sie wybrac bo ja i tak musze na groby jechac. Zreszta rozmawialam juz z funia i jakos sie zgadamy;) Quote
Marinka Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='AltaCaraya']2 godziny.. o ja:-o Tak jutro. Poki co walcze z goraczka;) Ale jutro juz musimy sie wybrac bo ja i tak musze na groby jechac. Zreszta rozmawialam juz z funia i jakos sie zgadamy;)[/QUOTE] Alta, jakby co to jest nr pod którym jestem dostępna 694585001 Quote
Wiola&Miłosz Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 No bo ja sobie tak dzwonie i dzwonie;) Quote
funia Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Jutro nie dostanie rano jesc co by Ci Wiolu nie walnął hafta w aucie :evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 :D no coz. Rudziku glodowa. Ja nie znam akcji pt haft bo moj tobi uwielbia jezdzic autem. Pierwsze co pcha dupiszcze by go wozic i ten ryj wlepiony w szybe. Ale zapobiegawczo poprosze;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 :oops: Mam goraczke. Dzis nie dam rady po chlopaka pojechac. Ale juz jutro napewno albo pojutrze:oops: Quote
Aimez_moi Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='AltaCaraya']:oops: Mam goraczke. Dzis nie dam rady po chlopaka pojechac. Ale juz jutro napewno albo pojutrze:oops:[/QUOTE] Jesssssu Alta...... dlaczego Ty o siebie nie dbasz????? Quote
mari23 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='AltaCaraya']:oops: Mam goraczke. Dzis nie dam rady po chlopaka pojechac. Ale juz jutro napewno albo pojutrze:oops:[/QUOTE] kuruj się, leż! ja poprzedniej choroby nie wyleczyłam i właśnie mam nawrót... Aimez ma rację - dbaj o zdrowie!!!!! (choć ja jestem ostatnią osobą, która ma prawo do takich "pouczeń";)) życzę szybkiego i trwałego powrotu do zdrowia!!!! Quote
Marinka Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Alta, wyjdź z gorączki i dopiero wówczas wal na Lublin :) O zdrowie trzeba dbać :) Quote
Marinka Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Rudzik ma obiecaną paczuszkę od cudownej osoby z fb :) Będzie w niej karma, zabawki i leżaneczka :) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Aimez dbam. Nie wiem co mi sie przyplatalo. W szpitalu bylo ok. A teraz mam goraczke. I nic nie moge wziasc. Asco rutical tylko. Marinka juz mowilam ze nie wiem po co mu lezanka ale niech ma:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Zimne oklady niech Ci chlopa zrobi..... na czolo i szyje..... A TY sie tylko usmiechaj....:) pozytywne myslenie i nastawienie czyni cuda....:) Ale sie madrze co nie? Quote
Wiola&Miłosz Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Nie;) Masz swieta racje. Od czego w koncu jest facet;) Quote
ranias Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 To nasz mały uczeń jeszcze ma labę...:lol: Quote
mari23 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='AltaCaraya']Aimez dbam. Nie wiem co mi sie przyplatalo. W szpitalu bylo ok. A teraz mam goraczke. I nic nie moge wziasc. Asco rutical tylko. Marinka juz mowilam ze nie wiem po co mu lezanka ale niech ma:evil_lol:[/QUOTE] Rudzik to ostatnio naprawdę niezwykłe ma "przygody" ;) właśnie dostał darowiznę 10 złotych od Pracowni Archeologicznej D.M. z miejscowości Banie ( ul. Baniewicka do tego;)) Quote
funia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Laby to on całkiem nie ma .... Ja mu tu ciagle cos wymyslam .Na poczatku mu sie nie podoba a potem gapi się ,zeby jeszcze tak robic . Szarpak i piłka to nasze gadżety , Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Alta......:) jak sie dzisiaj czujesz? Quote
Wiola&Miłosz Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Juz mi lepiej choc goraczka mi sie utrzymuje. Nie wiem czemu. Dzwonilam do lekarza mowil ze zlapalam wirusa i to trzydniowka jest wiec nie umre. ;) Quote
Marinka Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [quote name='AltaCaraya']Juz mi lepiej choc goraczka mi sie utrzymuje. Nie wiem czemu. Dzwonilam do lekarza mowil ze zlapalam wirusa i to trzydniowka jest wiec nie umre. ;)[/QUOTE] No to kochana trzy dni w ciepłym łóżeczku, a czwartego dnia czas na nabieranie sił :) Wyjazd dopiero jak siły będą :) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Mysle ze najdalej do niedzieli go zabiore;) Checi mam ogromne- sily zbieram;) Quote
Marinka Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [quote name='AltaCaraya']Mysle ze najdalej do niedzieli go zabiore;) Checi mam ogromne- sily zbieram;)[/QUOTE] Kochana, zdrowie przede wszystkim - kuruj się :) A na niedzielę zapowiadają ładną pogodę :) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Oby. Bo dzisiaj niby slonce ale zimno jest.. Mialam isc na groby ale sobie odpuscilam. Wyslalam tzta:loveu: Rano tylko z psem bylam bo on tak przyzwyczajony ze rano kolo 8 chodzi pani z nim i nie chcial gad isc z nim wiec musialam;) Quote
funia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Wiola [B]WY[/B] macie być całkiem zdrowi :eviltong: Quote
Recommended Posts