ranias Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 no to kurduplu, też sio do spanka :lol: Quote
ranias Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 I co tam rudziku słychać u ciebie :lol: cieplutko, można jeszcze doopcię wygrzewać na słonku:lol: Quote
funia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 MIsio już na tyle zdobył pewności siebie że stawia się do kilku psów .To nawet dobrze bo nie jest już taką ofiarą losu i nie daje sobie w kaszę dmuchać. Prawie w ogóle już nie popiskuje z byle powodu .Czasem jak za mocno w zabawie złapie go jakaś koleżanka .... Apetyt na szóstkę.Posłuszeństwo na 4+.Przy nakładaniu szelek zawsze jest podejrzliwy i muszę go trochę prosić aby dał założyć .Szkoda ,ze musze je zdejmować na noc bo byłoby z górki . Ale jest duże ryzyko ,ze przegryzłby trzecią sztukę z kolei ..... Quote
Ladymonia0610 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 KOCHANE CIOTECZKI! NIESTETY ALE MAMY PROBLEMY FINANSOWE W STOWARZYSZENIU. PROSIMY WAS O POMOC. PROSZĘ ROZSYŁAĆ ZAPROSZENIA NA BAZAREK ALBO AUKCJE CEGIEŁKOWA. OSOBY KTÓRE MOGĄ POMOC FINANSOWO DOSTANĄ OD NAS PODZIEKOWANIA NA DOGO. http://www.dogomania.pl/threads/2154...011-godz.00.00 http://allegro.pl/stan-finansowy-kry...853288369.html Quote
mari23 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 jest "odzew" i pomoc dla Rudzika: 60,- Daria J. ze Zduńskiej Woli (20.09.) 30,- Anna A. z Warszawy (29.09.) 25,- Ewa G. z Warszawy ( Kanc.Praw.) 70,- zlotych Jolanta W. dla Kayko - przekazane dla Rudzika Quote
Marinka Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Jestem tylko na króciutko (korzystając z uprzejmości koleżanki), aby zrobić porządek z finansami. W sobotę wracam na łono dogomani :) Stęskniłam się za Wami :) Pozdrawiam serdecznie :) Quote
Iljova Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 I tutaj też przywędrowałaś ? :-) Jak tam Rudzik ? Quote
mari23 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Marinka']Jestem tylko na króciutko (korzystając z uprzejmości koleżanki), aby zrobić porządek z finansami. W sobotę wracam na łono dogomani :) Stęskniłam się za Wami :) Pozdrawiam serdecznie :)[/QUOTE] my też się stęskniliśmy bardzo !!!! a Rudzik dostał pieniążki: 30,- zł Joanna J. z Brzezin - DZIĘKUJEMY !!! Quote
Marinka Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='mari23']my też się stęskniliśmy bardzo !!!! a Rudzik dostał pieniążki: 30,- zł Joanna J. z Brzezin - DZIĘKUJEMY !!![/QUOTE] Rudziku, widzisz nowa Opiekunka twojej koleżanki Saby wspomogła także ciebie :) Czyż to nie cudowna osoba :) Prześlicznie dziękuję Joasiu :) Quote
mari23 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Marinka']Rudziku, widzisz nowa Opiekunka twojej koleżanki Saby wspomogła także ciebie :) Czyż to nie cudowna osoba :) Prześlicznie dziękuję Joasiu :)[/QUOTE] i jeszcze jedna cioteczka wspomogła Rudzika: 60,- Ilo z dogomanii ( Ilona W. z Warszawy) wpłynęło 07.10. dzisiejszy wyciąg - tradycyjnie będzie jutro ;) Quote
maja602 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Zrobiłam Rudzikowi kilka ogłoszeń. Oto link do jednego z nich: http://www.psy.pl/adopcje/art10328,rudzik.html Quote
maja602 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 No i jeszcze allegro. Wspólne ale wyróżnione. Trzymam kciuki za nowe domki dla piesków. http://allegro.pl/sympatyczne-wesole-inteligentne-do-adopcji-i1870394292.html Quote
ranias Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='maja602']No i jeszcze allegro. Wspólne ale wyróżnione. Trzymam kciuki za nowe domki dla piesków. http://allegro.pl/sympatyczne-wesole-inteligentne-do-adopcji-i1870394292.html i ja trzymam kciuki i z całego serca dziękuję za pomoc :loveu: Quote
beta ata Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Marinka pytała, czy nie napisałabym tekstu do ogloszeń dla Rudzika... Ludziom podobał sie tekst, kt. napisalam dla małej Rozi :-) i teraz chcieliby podobne dla "swoich" psów ;-) :cool3: Oczywiście służę piórem (klawiaturą) , jeśli nowy tekst sie przyda. Jednak nie moge z góry obiecać, że z pewnością wyjdzie mi coś ciekawego i dowcipnego, natomiast obiecuję, że się postaram. Jeśli jest zapotrzebowanie, to proszę, powiedzcie w ktorych postach są informacje o Rudziku, bo wątek ma juz trochę stron i czytanie calośći zajęłoby sporo czasu, a ja mam jeszcze pare tekstów do napisania... Quote
Marinka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='beta ata']Marinka pytała, czy nie napisałabym tekstu do ogloszeń dla Rudzika... Ludziom podobał sie tekst, kt. napisalam dla małej Rozi :-) i teraz chcieliby podobne dla "swoich" psów ;-) :cool3: Oczywiście służę piórem (klawiaturą) , jeśli nowy tekst sie przyda. Jednak nie moge z góry obiecać, że z pewnością wyjdzie mi coś ciekawego i dowcipnego, natomiast obiecuję, że się postaram. Jeśli jest zapotrzebowanie, to proszę, powiedzcie w ktorych postach są informacje o Rudziku, bo wątek ma juz trochę stron i czytanie calośći zajęłoby sporo czasu, a ja mam jeszcze pare tekstów do napisania... Dzięki, że przybyłaś :) Rudzik jest w hoteliku w Zamościu u Funi. Wygląda tak: A oto tekst, który ma: Rudzik, pies o wielkim sercu czeka na Ciebie! Rudzik to jeszcze młody mały psiak o wielkim sercu. W hoteliku w którym obecnie przebywa nauczył się kontaktu z człowiekiem. Wie już, że szelki i smycz to nic strasznego, że obie te rzeczy oznaczają przyjemność jakim jest wspólny spacer z człowiekiem. Rudzik jest zdrowy zaszczepiony i odrobaczony. Posiada książeczkę zdrowia. Jest zupełnie niekonfliktowy. Lubi kontakt z dziećmi i zabawy z nimi. Za opiekę i serce odda całego siebie [FONT=Wingdings]J[/FONT] Jeśli jesteś zainteresowany adopcją Rudzika Zadzwoń: 694585001 lub napisz: [email protected] Quote
Ladymonia0610 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Zaraz wstawie rudzika na nk. Marinko czy wysłać do ciebie fanty na bazarki? Quote
Marinka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Rudziczku, masz jakieś nowe foto? Quote
Marinka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='funia']będą wieczorem.[/QUOTE] :) super :) Quote
funia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Niestety jutro wybaczcie .Mój sklerotyk zostawił aparat u kolegi i dopiero jutro go bedę miała ... Quote
mari23 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 są wpłaty dla Rudzika: 20,- Anna K. ze Żmigrodu (11.10) 50,- Daria J. ze Zduńskiej Woli (12.10.) 260,- ranias - bazarek dla Saby i Rudzika ( 13.10.) Marinko - historia jak z kryminału prawie: pewna pani z miasta Chełm wybrała się do koleżanki mieszkającej w Lublinie, zabrała ze sobą ukochanego pieska ( yorka chyba), kiedy obie panie spacerowały z psiaczkiem na długiej smyczy nagle zatrzymał się samochód, wyskoczył facet, odciął smycz i porwał psa - to były sekundy.... kobieta jest zrozpaczona, to samotna pani, miała tylko tego pieska :-( (mam rodzinę w Chełmie, znają tą panią) Quote
Recommended Posts