Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MIsio już na tyle zdobył pewności siebie że stawia się do kilku psów .To nawet dobrze bo nie jest już taką ofiarą losu i nie daje sobie w kaszę dmuchać.
Prawie w ogóle już nie popiskuje z byle powodu .Czasem jak za mocno w zabawie złapie go jakaś koleżanka ....
Apetyt na szóstkę.Posłuszeństwo na 4+.Przy nakładaniu szelek zawsze jest podejrzliwy i muszę go trochę prosić aby dał założyć .Szkoda ,ze musze je zdejmować na noc bo byłoby z górki .
Ale jest duże ryzyko ,ze przegryzłby trzecią sztukę z kolei .....

Posted

jest "odzew" i pomoc dla Rudzika:

60,- Daria J. ze Zduńskiej Woli (20.09.)
30,- Anna A. z Warszawy (29.09.)
25,- Ewa G. z Warszawy ( Kanc.Praw.)

70,- zlotych Jolanta W. dla Kayko - przekazane dla Rudzika

Posted

Jestem tylko na króciutko (korzystając z uprzejmości koleżanki), aby zrobić porządek z finansami. W sobotę wracam na łono dogomani :)
Stęskniłam się za Wami :)
Pozdrawiam serdecznie :)

Posted

[quote name='Marinka']Jestem tylko na króciutko (korzystając z uprzejmości koleżanki), aby zrobić porządek z finansami. W sobotę wracam na łono dogomani :)
Stęskniłam się za Wami :)
Pozdrawiam serdecznie :)[/QUOTE]

my też się stęskniliśmy bardzo !!!!

a Rudzik dostał pieniążki:

30,- zł Joanna J. z Brzezin - DZIĘKUJEMY !!!

Posted

[quote name='mari23']my też się stęskniliśmy bardzo !!!!

a Rudzik dostał pieniążki:

30,- zł Joanna J. z Brzezin - DZIĘKUJEMY !!![/QUOTE]

Rudziku, widzisz nowa Opiekunka twojej koleżanki Saby wspomogła także ciebie :)
Czyż to nie cudowna osoba :) Prześlicznie dziękuję Joasiu :)

Posted

[quote name='Marinka']Rudziku, widzisz nowa Opiekunka twojej koleżanki Saby wspomogła także ciebie :)
Czyż to nie cudowna osoba :) Prześlicznie dziękuję Joasiu :)[/QUOTE]

i jeszcze jedna cioteczka wspomogła Rudzika:
60,- Ilo z dogomanii ( Ilona W. z Warszawy) wpłynęło 07.10.

dzisiejszy wyciąg - tradycyjnie będzie jutro ;)

Posted

Marinka pytała, czy nie napisałabym tekstu do ogloszeń dla Rudzika... Ludziom podobał sie tekst, kt. napisalam dla małej Rozi :-) i teraz chcieliby podobne dla "swoich" psów ;-) :cool3: Oczywiście służę piórem (klawiaturą) , jeśli nowy tekst sie przyda. Jednak nie moge z góry obiecać, że z pewnością wyjdzie mi coś ciekawego i dowcipnego, natomiast obiecuję, że się postaram.
Jeśli jest zapotrzebowanie, to proszę, powiedzcie w ktorych postach są informacje o Rudziku, bo wątek ma juz trochę stron i czytanie calośći zajęłoby sporo czasu, a ja mam jeszcze pare tekstów do napisania...

Posted

[quote name='beta ata']Marinka pytała, czy nie napisałabym tekstu do ogloszeń dla Rudzika... Ludziom podobał sie tekst, kt. napisalam dla małej Rozi :-) i teraz chcieliby podobne dla "swoich" psów ;-) :cool3: Oczywiście służę piórem (klawiaturą) , jeśli nowy tekst sie przyda. Jednak nie moge z góry obiecać, że z pewnością wyjdzie mi coś ciekawego i dowcipnego, natomiast obiecuję, że się postaram.
Jeśli jest zapotrzebowanie, to proszę, powiedzcie w ktorych postach są informacje o Rudziku, bo wątek ma juz trochę stron i czytanie calośći zajęłoby sporo czasu, a ja mam jeszcze pare tekstów do napisania...

Dzięki, że przybyłaś :)
Rudzik jest w hoteliku w Zamościu u Funi. Wygląda tak:

A oto tekst, który ma:

Rudzik, pies o wielkim sercu czeka na Ciebie!

Rudzik to jeszcze młody mały psiak o wielkim sercu. W hoteliku w którym obecnie przebywa nauczył się kontaktu z człowiekiem. Wie już, że szelki i smycz to nic strasznego, że obie te rzeczy oznaczają przyjemność jakim jest wspólny spacer z człowiekiem.

Rudzik jest zdrowy zaszczepiony i odrobaczony. Posiada książeczkę zdrowia.

Jest zupełnie niekonfliktowy.

Lubi kontakt z dziećmi i zabawy z nimi.

Za opiekę i serce odda całego siebie [FONT=Wingdings]J[/FONT]

Jeśli jesteś zainteresowany adopcją Rudzika

Zadzwoń: 694585001 lub napisz: [email protected]

Posted

są wpłaty dla Rudzika:

20,- Anna K. ze Żmigrodu (11.10)
50,- Daria J. ze Zduńskiej Woli (12.10.)

260,- ranias - bazarek dla Saby i Rudzika ( 13.10.)

Marinko - historia jak z kryminału prawie:

pewna pani z miasta Chełm wybrała się do koleżanki mieszkającej w Lublinie, zabrała ze sobą ukochanego pieska ( yorka chyba), kiedy obie panie spacerowały z psiaczkiem na długiej smyczy nagle zatrzymał się samochód, wyskoczył facet, odciął smycz i porwał psa - to były sekundy.... kobieta jest zrozpaczona, to samotna pani, miała tylko tego pieska :-(
(mam rodzinę w Chełmie, znają tą panią)