giselle4 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 To epitafium dla Ciebie [FONT=Calibri]spójrz uważnie schroniska istnieją[/FONT] [FONT=Calibri]zwierzęta z nostalgii tam marnieją[/FONT] [FONT=Calibri]Ślepo-głuche istoty …udajemy[/FONT] [FONT=Calibri]ze ich nie ma[/FONT] [FONT=Calibri]rozgrzeszamy sumienia[/FONT] [FONT=Calibri] Poprzedni Następny [/FONT]odszedł godnie jak członek rodziny Amen Quote
jaanka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Tak bardzo mi przykro . Dziewczyny trzymajcie się i dziekuję za to że jesteście . Wiem jak trudne jest to co robicie . Kiedyś tak jak Rasti każdy odejdzie , ja chcę wtedy odejść za Tęczowy Most . Quote
iwstar58 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Smutne...Rasti...Filip Bądź dziadku szczęśliwy za TM [FONT=Lucida Grande]PSI ADVENTUS Istnieje chyba dla psich dusz po życiu psim i niebo psie. Wiedzie je tam psi Anioł Stróż na smyczy z gwiazd. Kto wie? Poczłapią ze spuszczonym łbem pod psiego nieba bramę... Zawyją: "Byłem do-o-o-brym psem" i w psi uderzą lament. Zlituje się psi Święty Piotr, uchyli na wpół wrota: "Wnijdźcie! Rasowy najpierw miot, a potem psia hołota. Kagańców ni psich innych pęt na kark wam nie założę - wiem, że czujecie do nich wstręt. Ściągnijcie też obroże. Służyły wam w żywotach psich na ziemskim psim padole. Tu niebo psie! Zrobimy z nich nad łbami aureole." Rozsiądzie się na wyrkach z chmur czereda psów zziajana, czekając w męce psiego snu jak wpierw: na przyjście Pana. Tadeusz B. Dobrzyński[/FONT] Quote
Zosia123 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Taką miałam nadzieję, że się jeszcze uda... :(:(:( Quote
giselle4 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 dziekuje ze jestescie dzisiaj z nim i zawsze byłyscie blisko:( Quote
wapiszon Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Zosia123 napisał(a):Taką miałam nadzieję, że się jeszcze uda... :(:(:( :( :( :( :( Żegnaj Rasti Quote
basia34 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Rasti wczoraj Nas z Grasia przygotowal ze odejdzie i dlatego jest Mi lzej na sercu .pamietaj Rasti ze byles bardzo przez Nas kochany.Zegnaj................................... Quote
wieso Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 :-(:-(:-(:-( tak mi przykro, tak mi bardzo przykro malenki....:-(:-(:-(:-( zapalilam ci swieczke ..... Quote
zuzlikowa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 giselle4 napisał(a):dziekuje ze jestescie dzisiaj z nim i zawsze byłyscie blisko:( Giselko... miał więcej niż nie jeden psiak... miał Was. Psiaczku...zapadłeś mi w serce, bo nasze serca Twoim ostatnim "domem" były...(*) :( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 zuzlikowa napisał(a):Giselko... miał więcej niż nie jeden psiak... miał Was. Psiaczku...zapadłeś mi w serce, bo nasze serca Twoim ostatnim "domem" były...(*) :( To prawda, Rasti miał Was i Waszą troskę i czułość, opiekę, a to było bardzo, bardzo wiele, naprawdę. Przykro mi bardzo... :-( Quote
Nadziejka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 :-(:-(zegnaj rudaszaku ............... smierc jest ostateczna , nieprzewidywalna , nie wiemy co jest poza nia , moze niebo milosci i blogosci, obys tam mial to wszystko psiaczku kochany Quote
giselle4 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 wapiszon napisał(a):Pamiętamy ..... mimo ze bardzo boli:( Quote
Recommended Posts