zioberek87 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 damy rade musimy dać! Niech Panu Heniowi wszystko się poukłada a los w nagrodę za trud ześle mu papiery adopcyjne Herbuska:) Quote
danavas Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='zioberek87']damy rade musimy dać! Niech Panu Heniowi wszystko się poukłada a los w nagrodę za trud ześle mu papiery adopcyjne Herbuska:)[/QUOTE] hehehe...no Zioberku....taki wredny szczekacz co się nie daje pomiziać to taka pseudo nagroda...hehehe Quote
zioberek87 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 aj tam aj tam:) jaka pseudo:) najlepsza jaka może być:D Quote
piescofajnyjest Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 ja tez zagladam..................... Quote
kaja555 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 dycha na dług poszła, ale niech on już nie rośnie ;) Quote
danavas Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 kaja555 napisał(a):dycha na dług poszła, ale niech on już nie rośnie ;) oby kochana........ Quote
danavas Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 dotarła Twoja dycha Kasiu:) wpłaciłam panu Heniowi za lipiec... wisimy za sierpień i wrzesień...no i październik....ech...o losie!!! Quote
danavas Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Awit napisał(a):A ja was odwiedzam:-) witamy ciociu;) Quote
danavas Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 zioberek87 napisał(a):a co tam u Gremlina? niedługo do niego pojadę.... mama nadzieje że z umową.... Quote
danavas Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 no i dlaczego dziś nikogo u Herbuska nie było????? Quote
danavas Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Incia napisał(a):A ja codziennie jestem:lol: a to witamy..... a ja w niedzielę mam zadzwonić i się Pan Henio obiecał określić co do adopcji... no i głupio mi było jak diabli jak dziś powiedziałam że dopiero za lipiec przelałam kasę.... wisimy za 3 miesiące...;( Quote
pikola Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Tez jestem,ale co tu pisac..?Prawie wszedzie same smutki.. Quote
piescofajnyjest Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 ja tez, ja tez!!!! ciekawe dlaczego pan Henio ma sie w niedziele okreslic???? troche to dziwne....albo chce chlopaka, albo nie....nagle objawienia dostanie, czy co???? Quote
danavas Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 piescofajnyjest napisał(a):ja tez, ja tez!!!! ciekawe dlaczego pan Henio ma sie w niedziele okreslic???? troche to dziwne....albo chce chlopaka, albo nie....nagle objawienia dostanie, czy co???? podejrzewam ze spojrzy na konto..... przez weekend... Quote
pikola Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Szczerze powiedziawszy to takie wciskanie jest,nie chcialabym zeby pozniej nie bylo wiesci o Herbusku.Bardzo sie tego boje.Ale co ja mam do gadania.. Quote
Incia Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Boję się, że Pan Henio będzie odwlekał decyzję, a Herbusek zostanie na lodzie... Quote
pikola Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Poszla stala za pazdziernik i listopad.Prosze o potwierdzenie jak dojdzie:lol: Quote
piescofajnyjest Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 czesc Herbi........................ Quote
danavas Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 pikola napisał(a):Poszla stala za pazdziernik i listopad.Prosze o potwierdzenie jak dojdzie:lol: doszła:):) Quote
danavas Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 ciocie moje kochane....chcę rozwiać wszelkie wątpliwości.... to nie jest wciskanie Herbuska na siłę... co to to nie.... ja nie prowadziłabym rozmów z Panem Heniem jeśli nie czułabym że to jest właśnie to miejsce.... Herbus ludzi nie lubi...on lubi psy i lubi ...miejsca... nie szuka człowieka...ale kumpla psiego.... takowego znalazł, zakochał się w prywatnym psie Pana Henia.... a to dobry znak był;) bo ze wzajemnością.... prawda jest taka że my tu jesteśmy w potrzebie....mamy psa nieadopcyjnego, a jedyna osoba która teraz jest w stanie go adoptować dostaje za niego( a właściwe odstawać powinna)pieniądze.... adopcja wiąże się z odcięciem dopływu kasy.... a mimo to....;) Pan Henio zdecydował się ułatwić nam życie:) i nie dlatego ze jestem taka fajna i go namówiłam:) grozić mu też raczej nie groziłam i wódeczki nie stawiałam:) po długich rozmowach ustalono co następuje.... Herbusek z dniem 1 listopada przechodzi na bdt:):) nawet karmy nie musimy mu sponsorować:):) wisimy teraz Panu Heniowi za 3 miesiące za dt.... 900zł i musimy uzbierać na kastracje Herbuska... po jego kastracji...wrócimy do rozmów o adopcji.... kogo zadowala takie rozwiązanie???? MNIE!!!!!!!!!!!! bo myślałam że do usranej śmierci będziemy płacić za tego nietoperza...:):) Quote
danavas Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 a oto pierwszy bazarek na spłatę tego zadłużenia: http://www.dogomania.pl/forum/threads/234081-Nowe-smycze-i-obro%C5%BCe-firmy-ROGZ-zapraszamy-do-10-11-2012?p=19864340#post19864340 psiefajowy dzięki za fanty:) Quote
Recommended Posts