Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zioberek87']damy rade musimy dać! Niech Panu Heniowi wszystko się poukłada a los w nagrodę za trud ześle mu papiery adopcyjne Herbuska:)[/QUOTE]

hehehe...no Zioberku....taki wredny szczekacz co się nie daje pomiziać to taka pseudo nagroda...hehehe

• 2 weeks later...
Posted

Incia napisał(a):
A ja codziennie jestem:lol:

a to witamy..... a ja w niedzielę mam zadzwonić i się Pan Henio obiecał określić co do adopcji... no i głupio mi było jak diabli jak dziś powiedziałam że dopiero za lipiec przelałam kasę.... wisimy za 3 miesiące...;(

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
ja tez, ja tez!!!!
ciekawe dlaczego pan Henio ma sie w niedziele okreslic???? troche to dziwne....albo chce chlopaka, albo nie....nagle objawienia dostanie, czy co????

podejrzewam ze spojrzy na konto..... przez weekend...

Posted

ciocie moje kochane....chcę rozwiać wszelkie wątpliwości.... to nie jest wciskanie Herbuska na siłę... co to to nie.... ja nie prowadziłabym rozmów z Panem Heniem jeśli nie czułabym że to jest właśnie to miejsce.... Herbus ludzi nie lubi...on lubi psy i lubi ...miejsca... nie szuka człowieka...ale kumpla psiego.... takowego znalazł, zakochał się w prywatnym psie Pana Henia.... a to dobry znak był;) bo ze wzajemnością....
prawda jest taka że my tu jesteśmy w potrzebie....mamy psa nieadopcyjnego, a jedyna osoba która teraz jest w stanie go adoptować dostaje za niego( a właściwe odstawać powinna)pieniądze.... adopcja wiąże się z odcięciem dopływu kasy.... a mimo to....;) Pan Henio zdecydował się ułatwić nam życie:) i nie dlatego ze jestem taka fajna i go namówiłam:) grozić mu też raczej nie groziłam i wódeczki nie stawiałam:)

po długich rozmowach ustalono co następuje.... Herbusek z dniem 1 listopada przechodzi na bdt:):)
nawet karmy nie musimy mu sponsorować:):)

wisimy teraz Panu Heniowi za 3 miesiące za dt.... 900zł i musimy uzbierać na kastracje Herbuska...
po jego kastracji...wrócimy do rozmów o adopcji....

kogo zadowala takie rozwiązanie????

MNIE!!!!!!!!!!!!

bo myślałam że do usranej śmierci będziemy płacić za tego nietoperza...:):)