Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czekamy do października...., wtedy Pan Henio obiecał podjąć ostateczną decyzję czy adoptuje Herbuska czy nie.... jeszcze jutro zadzwonię i obgadam z nim wszystko ....

Posted

pikola napisał(a):
Aha,ok:lol:
tylko prosze nie naciskajmy tak bardzo p.Henia.To musi byc przez niego podjeta decyzja.Zeby Herbusek byl szczesliwy,to jest najwazniejsze.

no jasne..... to młody psiak... ... Pan Henio musi być pewny tego bo przecież to będzie adopcja na długie lata...

Posted

nie ma takiej katastrofy jak była, bo jest opłacone do końca czerwca i nazbierane na połowę lipca.... czekam aż będzie całe 300 bo Pan Henio prosił aby mu miesiącami przelewać (bo potem się to miesza)..... w każdym razie dług to 600 zł na tę chwilę....
kochana Daga nadrobiła bazarkami ze śmierdziuchami, ale ona teraz kiepsko stoi z dostępem do neta i na następny bazarro będzie trzeba poczekać.....
do tego wszystkiego doszły mi nowe psiuny.... 4 sztuki !!!.... jutro będę chciała założyć im wątki..... lipa jak nie wiem co....
sama nie dam rady wyprostować kasy Herbuska.... jeśli bazarki nadal będą tak kiepsko szły...

Posted

A bedzie jeszcze gorzej..

Jak Herbusiatko sobie radzi?

Aga ja Cie bardzo przepraszam,obiecalam pieniazek dla psiaczkow z wnykow i z glowy mi wylecialo bo mi watek wsiakl:shake:
Na fb je zobaczylam i sobie przypomnialam:roll:W przyszlym tyg.pojdzie kasa do PL,to wplace na psiunie.
Malo teraz na dogo jestem,praca..dlatego wylecialo mi z glowy..

Posted

[quote name='pikola']A bedzie jeszcze gorzej..

Jak Herbusiatko sobie radzi?

Aga ja Cie bardzo przepraszam,obiecalam pieniazek dla psiaczkow z wnykow i z glowy mi wylecialo bo mi watek wsiakl:shake:
Na fb je zobaczylam i sobie przypomnialam:roll:W przyszlym tyg.pojdzie kasa do PL,to wplace na psiunie.
Malo teraz na dogo jestem,praca..dlatego wylecialo mi z glowy..[/QUOTE]

nic się nie stało kochana....wiadomo że w takim natłoku psiaków nie sposób coś pominąć....