zioberek87 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 hmmm to fakt trzeba by było go ciachnąć ale fundusze do bani Quote
pikola Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Zajrzyjcie prosze do suni:placz::placz::placz: Humanitarny sposób na pozbycie się psa... Przepraszam Herbusiatko.. Quote
Incia Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Cześć Herbusku! Poszła stała za wrzesień. Quote
danavas Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Incia napisał(a):Cześć Herbusku! Poszła stała za wrzesień. i doszła......:):) Quote
piescofajnyjest Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 a kiedy Herbi mial robione ostatnio ogloszenia??? Quote
danavas Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 czekamy do października...., wtedy Pan Henio obiecał podjąć ostateczną decyzję czy adoptuje Herbuska czy nie.... jeszcze jutro zadzwonię i obgadam z nim wszystko .... Quote
pikola Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Aha,ok:lol: tylko prosze nie naciskajmy tak bardzo p.Henia.To musi byc przez niego podjeta decyzja.Zeby Herbusek byl szczesliwy,to jest najwazniejsze. Quote
danavas Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 pikola napisał(a):Aha,ok:lol: tylko prosze nie naciskajmy tak bardzo p.Henia.To musi byc przez niego podjeta decyzja.Zeby Herbusek byl szczesliwy,to jest najwazniejsze. no jasne..... to młody psiak... ... Pan Henio musi być pewny tego bo przecież to będzie adopcja na długie lata... Quote
zioberek87 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 no takale to nie zmienia faktu że trzeba pokryć dotychczasowe długi... ile ich dokładnie? Quote
piescofajnyjest Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 cholerka....my zawsze dlugi mamy:( Quote
danavas Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 nie ma takiej katastrofy jak była, bo jest opłacone do końca czerwca i nazbierane na połowę lipca.... czekam aż będzie całe 300 bo Pan Henio prosił aby mu miesiącami przelewać (bo potem się to miesza)..... w każdym razie dług to 600 zł na tę chwilę.... kochana Daga nadrobiła bazarkami ze śmierdziuchami, ale ona teraz kiepsko stoi z dostępem do neta i na następny bazarro będzie trzeba poczekać..... do tego wszystkiego doszły mi nowe psiuny.... 4 sztuki !!!.... jutro będę chciała założyć im wątki..... lipa jak nie wiem co.... sama nie dam rady wyprostować kasy Herbuska.... jeśli bazarki nadal będą tak kiepsko szły... Quote
piescofajnyjest Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 jutro pogadam z Rodzicami-jak to bedzie z nowym towarem;) czy Oni do Ciebie podjada, czy Ty do Gliwic:) Quote
zioberek87 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 masakra nie kończąca się historia:( boshe ile tych bid:( Quote
pikola Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 A bedzie jeszcze gorzej.. Jak Herbusiatko sobie radzi? Aga ja Cie bardzo przepraszam,obiecalam pieniazek dla psiaczkow z wnykow i z glowy mi wylecialo bo mi watek wsiakl:shake: Na fb je zobaczylam i sobie przypomnialam:roll:W przyszlym tyg.pojdzie kasa do PL,to wplace na psiunie. Malo teraz na dogo jestem,praca..dlatego wylecialo mi z glowy.. Quote
danavas Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='pikola']A bedzie jeszcze gorzej.. Jak Herbusiatko sobie radzi? Aga ja Cie bardzo przepraszam,obiecalam pieniazek dla psiaczkow z wnykow i z glowy mi wylecialo bo mi watek wsiakl:shake: Na fb je zobaczylam i sobie przypomnialam:roll:W przyszlym tyg.pojdzie kasa do PL,to wplace na psiunie. Malo teraz na dogo jestem,praca..dlatego wylecialo mi z glowy..[/QUOTE] nic się nie stało kochana....wiadomo że w takim natłoku psiaków nie sposób coś pominąć.... Quote
Incia Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Zapraszam na nowy bazarek dla Fundacji Kastor! http://www.dogomania.pl/forum/thread...dz-22%21%21%21 Quote
Recommended Posts