Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maja602']Trzeba robić wszystko co tylko można. Może jakiś bazarek?[/QUOTE]

Pewnie że bazarek jest potrzebny , ale ja juz czasu nie mam zeby go zrobić:( RObie aukcje allegro ..Marinka dużo pomaga robi ogłoszenia i bazarki. W czwartek mam koło z KPA i jak zwykle noc mi została na naukę:(

• Replies 447
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mari23']zadłużenie to nie tylko to, co nie zapłacone, ale też to, co zapłacone, ale z pożyczonych od innych pieniążków - trzeba zrobić rozliczenie wpłat i kosztów

[url]http://www.dogomania.pl/threads/216632-Sonia-i-jej-dzieci-czyli-bieda-z-n%C4%99dz%C4%85-%28?p=17870525#post17870525[/url]

Jeśli dostanę wszystkie wpływy i wypływy zobowiązuję się zrobić rozliczenie.
Rozumiem, że wszystkie wpływy są na koncie, a wypływy?

zapraszam na nowy watek - pomóżcie w rozsyłaniu, ogłaszaniu, bo mnie już sil brak i na dodatek kręgosłup odmówił posłuszeństwa najpierw Charliemu, a potem ( a może na skutek tego) i mnie:([/QUOTE]

Jeśli dostanę wszystkie wpływy i wypływy zobowiązuję się zrobić rozliczenie.
Rozumiem, że wszystkie wpływy są na koncie, a wypływy?

Posted

[quote name='Marinka']Jeśli dostanę wszystkie wpływy i wypływy zobowiązuję się zrobić rozliczenie.
Rozumiem, że wszystkie wpływy są na koncie, a wypływy?[/QUOTE]

wplywy na Hektora podawałam na wątku, nie było tego wiele, zalegamy niestety u Lilu i nie ma skąd wziąć kasy :(

wszystko podam, tylko musze znaleźć "odrobinkę" czasu i świętego spokoju ;)

Posted

Zgłaszam sie na ochotnika do napisania tekstu ogloszeniowego dla Hektora.
LILUtosi , czy możesz troche opowiedzieć o piesku? Jaki jest, co lubi, czy sie bawi, czym, z kim i inne takie... Muszę mieć jakis obraz psa, to moze uda mi sie coś sensownego skrobnąć...
No, przeczytałam, że jest raczej bojaźliwy (jeszcze ? ), ale to za mało, zwłaszcza do reklamy :-)
Rozumiem, że on jeszcze nie jest kastrowany?

Posted

[quote name='beta ata']Zgłaszam sie na ochotnika do napisania tekstu ogloszeniowego dla Hektora.
LILUtosi , czy możesz troche opowiedzieć o piesku? Jaki jest, co lubi, czy sie bawi, czym, z kim i inne takie... Muszę mieć jakis obraz psa, to moze uda mi sie coś sensownego skrobnąć...
No, przeczytałam, że jest raczej bojaźliwy (jeszcze ? ), ale to za mało, zwłaszcza do reklamy :-)
Rozumiem, że on jeszcze nie jest kastrowany?[/QUOTE]

Super Beta :)
Właśnie ranias :loveu: wykupiła ogłoszenia m.in. dla Hektora.
Jak tylko tekst będzie gotowy wkleję go na wątek bazarkowy :)

Posted

[quote name='beta ata']OK, to ja czekam na info o psiurku.[/QUOTE]

Poprosiłam Ladymonia0610, aby skontaktowała się z hotelikiem z prośbą o wej\ście na wątek.
Mam nadzieję, że wkrótce właścicielka hoteliku pojawi się na wątku :)
Czy mając info o Hektorku dałabyś radę jeszcze dziś napisać tekst?

Posted

Dopóki nie dostanę wypływu z konta takie pozostanie

[B][U]Wpływy:[/U][/B]

[B][U]Czerwiec 2011:[/U][/B]
[B]Odnotowane na wątku 11.06.2011[/B]
[B][COLOR=red]20,- [/COLOR]Agnieszka O., Horodyszcze[/B]
[B][COLOR=red]30,- [/COLOR]Ajja P., Kamienna Góra[/B]
[B][COLOR=red]30,- [/COLOR]Magdalena Anna B., Bytom[/B]
[B][COLOR=red]40,- [/COLOR]Maria Sz., Warszawa[/B]
[B][COLOR=red]50,- [/COLOR]Monika Kinga S., Warszawa[/B]
[B][COLOR=red]30,- [/COLOR]ranias[/B]
[B][COLOR=red]10,- [/COLOR]Paulina H., Poznań[/B]
[B][COLOR=red]20,- [/COLOR]AIMEZ_MOI[/B]
[B]Odnotowane na wątku 13.06.2011[/B]
[B][COLOR=red]100,- [/COLOR]czerda dla psów z Głuszycy[/B]
[B][COLOR=red]300,- [/COLOR]Anna Agnieszka J. z Wrocławia[/B]
[B][COLOR=red]60,- [/COLOR]Poker w imieniu P.Magdy[/B]
[B][COLOR=red]25,- [/COLOR]Monika Ł. z Sierpca[/B]
[B][COLOR=red]30,- [/COLOR]Wujek&Ciocia[/B]
[B]Odnotowane na wątku 15.06.2011[/B]
[B][COLOR=red]10,- [/COLOR]Aleksandra J. z Lublina[/B]
[B][COLOR=red]50,- [/COLOR]Felka z Bagien[/B]
[B]Odnotowane na wątku 16.06.2011[/B]
[B][COLOR=red]20,- [/COLOR]Dominika r. z Gdańska[/B]
[B][COLOR=red]100,- [/COLOR]Dorota Beata K. z Łodzi[/B]
[B][COLOR=red]30,- [/COLOR]Zosia123[/B]
[B][U][COLOR=red]Razem w czerwcu: 955 złotych[/COLOR][/U][/B]

[B][U][COLOR=black]Lipiec 2011[/COLOR][/U][/B]
[B]Odnotowane na wątku 7.07.2011[/B]
[B][COLOR=red]5,- [/COLOR]zł Megi S1[/B]
[B]Odnotowane na wątku 15.07.2011[/B]
[B][COLOR=red]30,- [/COLOR]Danuta K. z Głuszycy - wpłynęło dnia 14.07[/B]
[B]Odnotowane na wątku 27.07.2011[/B]
[B][COLOR=red]19,- [/COLOR]dla Hery i Hektora - Magdalena Anna B. z Bytomia (26.07.)[/B]
[B][COLOR=red]200,- [/COLOR]na hotel dla Hery i Hektora - Hanna R. z Warszawy ( 26.07.)[/B]
[B][U][COLOR=red]Razem w lipcu: 254 złote[/COLOR][/U][/B]

[B][U][COLOR=black]Sierpień 2011:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=black]Odnotowane na wątku 5.08.2011[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]20,- [/COLOR][COLOR=black]Maja602 (03.08.)[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red]Razem w sierpniu: 20 złotych[/COLOR][/U][/B]

[B][U][COLOR=black]Wrzesień 2011:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=black]Odnotowane na wątku 2.09.2011[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]10,- [/COLOR][COLOR=black]Magdalena Anna B. z Bytomia (01.09.)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]10,- [/COLOR][COLOR=black]bazarek dla Kseni i Hektora -0 od Beaty W. z Warszawy[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]100zł[/COLOR][COLOR=black] dla Kseni od Ilony O-M z Zabrza[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]Odnotowane na wątku 9.09.2011[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]50,- [/COLOR][COLOR=black]Paweł Piotr W. z Wrocławia dla Hektora[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]20,- [/COLOR][COLOR=black]Angelika i Janina M. z Legionowa - bazarek dla Kseni i Hektora[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]5,- [/COLOR][COLOR=black]Paulina H.z Poznania - bazarek dla Kseni i Hektora[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]Odnotowane na wątku 21.09.2011[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]5,- [/COLOR][COLOR=black]złotych dla Hektora wpłaciła KROPCIA 80 (19.09.)[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red]Razem we wrześniu: 200 złotych[/COLOR][/U][/B]

[B][U][COLOR=black]Październik 2011:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=black]Odnotowane na wątku 4.10.2011[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]15,- [/COLOR][COLOR=black]Ranias dla Borysa i Hery ( bazarek) - 26.09.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]5,- [/COLOR][COLOR=black]dla Borysa na kastrację - Ewa Elzbieta S. z Krakowa (26.09.)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]30,- [/COLOR][COLOR=black]dla Borysa i Hery-rodzina - Paweł Piotr W. z Wrocławia ( 26.09.)[/COLOR][/B]
[U][COLOR=red]Nie wiem jak traktować wpłaty na Borysa[/COLOR][/U]
[B][COLOR=black]Odnotowane na wątku 7.10.2011[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]30zł[/COLOR][COLOR=black] dla Hektora od zbanowanej Felki z Bagien[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]4,- [/COLOR][COLOR=black]dla Borysa i Hery ( bazarek) Terierfanka-darowizna[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]Odnotowane na wątku 13.10.2011[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]10,- [/COLOR][COLOR=black]zlotych dla Hektora wpłaciła betacz1[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]Odnotowane na wątku 14.10.2011[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]10,- [/COLOR][COLOR=black]dla Borysa i Hery bazarek - darowizna 2 koniczynki - Kasia Winters poza dogomanią ( 12.10.)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]10,- [/COLOR][COLOR=black]Maja602 ( 12.10.)[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red]Razem w pażdzierniku: 114 złotych[/COLOR][/U][/B]

[B][I][U][COLOR=red]Wpływy – Suma – 1543 złote

[/COLOR][/U][/I][/B] Faktura za wrzesień nie zapłacona, z sierpnia do zapłaty 200 złotych
457,56 +200zł =657,56
Jedna doba w hotelu 12 złotych.
Do sierpnia były dwa psiaki: Hera i Hektor.
Od września tylko Hektor

Posted

Hektor na początku mieszkał w kojcu z wybiegiem. Przyjechał z suką z interwencji. Hera go terroryzowała a on spokojnie to znosił. Siedząc w kojcu bał się jak przychodziliśmy, trząsł się, ślinił i oblizywał. Niestety także warczał. Te zachowania były do mnie łagodniesze. Po jakims czasie mogłam go wyczesać, glakać ale on zawsze bał się przy tym. Pewnego razu rano tz poszedł go karmić, wszedł do kojca żeby mu nasypać do miski karmę a on wyrwał, rozpędził się i calym impetem walnął w kraty kojca tak jakby chciał sie przez nią przecisnąć. Zdarł sobie wtedy pod oczami kawał skóry. Po tym incydencie został przeniesiony na osobny wybieg gdzie jest drewutnia z zadaszeniem. I tu jeszcze dodam że Hektor w kojcu raczej nigdy nie wszedł do budy. Cały czas spał na betonie zamiast podeście drewnianym. Jak go przeniosłam to też spał na ziemi zamiast pod daszkiem albo w drewutni. Ostatnio poszło trochę psów do domków i postanowiliśmy go przetestować w domu. I o dziwo tu czuje się bardzo dobrze. Tyle ze nie odstępuje mnie na krok, tzta nadal się boi. Spi obok mojego łóżka, je jak ja jestem obok miski, rano nie wyjdzie na siku dopóki ja nie wstane i go nie wypuszczę. Jak ja jade do pracy to on nie wchodzi raczej do domu tylko czeka na ogrodzie. Na spacerach ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie. Luzem go nie puszczałam jeszcze ale dziś jak wjeżdzałam na posesję to mi zwiał przez bramę i poszedł na przeciwo do sąsiadów pozwiedzać i nie chciał przyjść. Dopiero jak obwąchał wszystko, obsikał to przybiegł.
Hektor nadaje się do mieszkania jak i ogrodu. Boi się mężczyzn. Do gości kobiet podchodzi, wącha, nawet da się już poglaskać. Do Panów poazuje nawet zęby. Wczoraj był moj ojciec i w kuchni wyszczeżył zębole jak moj ojciec wyciągnął rękę. Jest to raczej ze strachu niż z agresji, bo nie klapie zębami tylko je pokazuje. Z wsystkimi zwierzakami dogaduje się bez problemu. Koty toleruje, nie goni, raczej ignoruje.

Posted

Poprawcie jeśli się mylę - wypływy robiłam nie znając faktów.

[B][I][U][COLOR=red]DEKLARACJE STAŁE:[/COLOR][/U][/I][/B]
[B][I][U][COLOR=red]Felka z Bagien -10zł – 30 zł jednorazowo w czerwcu, VII,VIII, IX,X, XI,XII[/COLOR][/U][/I][/B]
[B][I][U][COLOR=red]Czerda-30zł- VI, VII,VIII, 10 zł za IX[/COLOR][/U][/I][/B]

[B][I][U][COLOR=red]Czerwiec[/COLOR][/U][/I][/B]
Za [B]26 dni[/B] ( Hektor i Hera) po[B] 326,20[/B] za psa - razem faktura zapłacona [B]652,39[/B]
[B][I][U][COLOR=red]Lipiec[/COLOR][/U][/I][/B]
Za [B]31 dn[/B]i (Hektor-457,56; Hera-457,56; Sonia -36,90 za 2 dni) ) razem=faktura zapłacona [B]952,02[/B] zł
[B][I][U][COLOR=red]Sierpień[/COLOR][/U][/I][/B]
Za[B] 31 dni:[/B] Hektor - 457,56 plus Sonia - 571,95zł - razem= [B]faktura 1.029,51z[/B]ł ( [COLOR=red][B]do zapłaty jeszcze 200 zł[/B][/COLOR]) [B]Zapłacono[/B] [B]829.51 zł[/B]
[B][I][U][COLOR=red]Wrzesień[/COLOR][/U][/I][/B]
Za [B]30 dni[/B] - Hektor - [B]442, 80[/B] [COLOR=red][B]nie zapłacone[/B][/COLOR][U][COLOR=black][B]

Wypływy zapłacone:
2433,92
Saldo: 1543,00 - 2433,92 = [COLOR=red]- 890,92
[/COLOR][/B][/COLOR][/U]
[U][COLOR=black][B][COLOR=red]Wypływy nie zapłacone:[/COLOR]
[COLOR=red]642,80[/COLOR]
[/B][/COLOR][/U] [B][I][U][COLOR=red][/COLOR][/U][/I][/B]
[SIZE=4][B][I][U][COLOR=red]Brak 890,92+ 642,80= -1533,72[/COLOR][/U][/I][/B][/SIZE]

Posted

Marinko - podaje z faktur:

czerwiec za 26 dni ( Hektor i Hera) po 326,20 za psa - razem= faktura zapłacona 652,39 zł
lipiec za 31 dni (Hektor-457,56; Hera-457,56; Sonia -36,90 za 2 dni) ) razem=faktura zapłacona 952,02 zł
sierpień 31 dni: Hektor - 457,56 plus Sonia - 571,95zł - razem= faktura 1.029,51zł ( do zapłaty jeszcze 200 zł)
wrzesień 30 dni - Hektor - 442, 80 nie zapłacone

dług u Lilu 642,80 zł,

dług Stowarzyszenia... ech :(

Posted

Ok. W takim razie rozliczenie Hektora wygląda następująco:

[B][U]Wpływy:[/U][/B]

[B][U]Czerwiec 2011:[/U][/B]
[B]Odnotowane na wątku 11.06.2011[/B]
[B][COLOR=red]20,- [/COLOR]Agnieszka O., Horodyszcze[/B]
[B][COLOR=red]30,- [/COLOR]Ajja P., Kamienna Góra[/B]
[B][COLOR=red]30,- [/COLOR]Magdalena Anna B., Bytom[/B]
[B][COLOR=red]40,- [/COLOR]Maria Sz., Warszawa[/B]
[B][COLOR=red]50,- [/COLOR]Monika Kinga S., Warszawa[/B]
[B][COLOR=red]30,- [/COLOR]ranias[/B]
[B][COLOR=red]10,- [/COLOR]Paulina H., Poznań[/B]
[B][COLOR=red]20,- [/COLOR]AIMEZ_MOI[/B]
[B]Odnotowane na wątku 13.06.2011[/B]
[B][COLOR=red]100,- [/COLOR]czerda dla psów z Głuszycy[/B]
[B][COLOR=red]300,- [/COLOR]Anna Agnieszka J. z Wrocławia[/B]
[B][COLOR=red]60,- [/COLOR]Poker w imieniu P.Magdy[/B]
[B][COLOR=red]25,- [/COLOR]Monika Ł. z Sierpca[/B]
[B][COLOR=red]30,- [/COLOR]Wujek&Ciocia[/B]
[B]Odnotowane na wątku 15.06.2011[/B]
[B][COLOR=red]10,- [/COLOR]Aleksandra J. z Lublina[/B]
[B][COLOR=red]50,- [/COLOR]Felka z Bagien[/B]
[B]Odnotowane na wątku 16.06.2011[/B]
[B][COLOR=red]20,- [/COLOR]Dominika r. z Gdańska[/B]
[B][COLOR=red]100,- [/COLOR]Dorota Beata K. z Łodzi[/B]
[B][COLOR=red]30,- [/COLOR]Zosia123[/B]
[B][U][COLOR=red]Razem w czerwcu: 955 złotych[/COLOR][/U][/B]

[B][U][COLOR=black]Lipiec 2011[/COLOR][/U][/B]
[B]Odnotowane na wątku 7.07.2011[/B]
[B][COLOR=red]5,- [/COLOR]zł Megi S1[/B]
[B]Odnotowane na wątku 15.07.2011[/B]
[B][COLOR=red]30,- [/COLOR]Danuta K. z Głuszycy - wpłynęło dnia 14.07[/B]
[B]Odnotowane na wątku 27.07.2011[/B]
[B][COLOR=red]19,- [/COLOR]dla Hery i Hektora - Magdalena Anna B. z Bytomia (26.07.)[/B]
[B][COLOR=red]200,- [/COLOR]na hotel dla Hery i Hektora - Hanna R. z Warszawy ( 26.07.)[/B]
[B][U][COLOR=red]Razem w lipcu: 254 złote[/COLOR][/U][/B]

[B][U][COLOR=black]Sierpień 2011:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=black]Odnotowane na wątku 5.08.2011[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]20,- [/COLOR][COLOR=black]Maja602 (03.08.)[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red]Razem w sierpniu: 20 złotych[/COLOR][/U][/B]

[B][U][COLOR=black]Wrzesień 2011:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=black]Odnotowane na wątku 2.09.2011[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]10,- [/COLOR][COLOR=black]Magdalena Anna B. z Bytomia (01.09.)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]10,- [/COLOR][COLOR=black]bazarek dla Kseni i Hektora -0 od Beaty W. z Warszawy[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]Odnotowane na wątku 9.09.2011[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]50,- [/COLOR][COLOR=black]Paweł Piotr W. z Wrocławia dla Hektora[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]20,- [/COLOR][COLOR=black]Angelika i Janina M. z Legionowa - bazarek dla Kseni i Hektora[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]5,- [/COLOR][COLOR=black]Paulina H.z Poznania - bazarek dla Kseni i Hektora[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]Odnotowane na wątku 21.09.2011[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]5,- [/COLOR][COLOR=black]złotych dla Hektora wpłaciła KROPCIA 80 (19.09.)[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red]Razem we wrześniu: 100 złotych[/COLOR][/U][/B]

[B][U][COLOR=black]Październik 2011:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=black]Odnotowane na wątku 4.10.2011[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]15,- [/COLOR][COLOR=black]Ranias dla Borysa i Hery ( bazarek) - 26.09.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]5,- [/COLOR][COLOR=black]dla Borysa na kastrację - Ewa Elzbieta S. z Krakowa (26.09.)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]30,- [/COLOR][COLOR=black]dla Borysa i Hery-rodzina - Paweł Piotr W. z Wrocławia ( 26.09.)[/COLOR][/B]
[U][COLOR=red]Nie wiem jak traktować wpłaty na Borysa[/COLOR][/U]
[B][COLOR=black]Odnotowane na wątku 7.10.2011[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]30zł[/COLOR][COLOR=black] dla Hektora od zbanowanej Felki z Bagien[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]4,- [/COLOR][COLOR=black]dla Borysa i Hery ( bazarek) Terierfanka-darowizna[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]Odnotowane na wątku 13.10.2011[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]10,- [/COLOR][COLOR=black]zlotych dla Hektora wpłaciła betacz1[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]Odnotowane na wątku 14.10.2011[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]10,- [/COLOR][COLOR=black]dla Borysa i Hery bazarek - darowizna 2 koniczynki - Kasia Winters poza dogomanią ( 12.10.)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]10,- [/COLOR][COLOR=black]Maja602 ( 12.10.)[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red]Razem w pażdzierniku: 114 złotych[/COLOR][/U][/B]

[B][I][U][COLOR=red]Wpływy – Suma – 1443 złote

[/COLOR][/U][/I][U]Wypływy:

[/U][/B][B][I][U][COLOR=red]Czerwiec[/COLOR][/U][/I][/B]
Za [B]26 dni[/B] ( Hektor i Hera) po[B] 326,20[/B] za psa - razem faktura zapłacona [B]652,39[/B]
[B][I][U][COLOR=red]Lipiec[/COLOR][/U][/I][/B]
Za [B]31 dn[/B]i (Hektor-457,56; Hera-457,56; Sonia -36,90 za 2 dni) ) razem=faktura zapłacona [B]952,02[/B] zł
[B][I][U][COLOR=red]Sierpień[/COLOR][/U][/I][/B]
Za[B] 31 dni:[/B] Hektor - 457,56 plus Sonia - 571,95zł - razem= [B]faktura 1.029,51z[/B]ł ( [COLOR=red][B]do zapłaty jeszcze 200 zł[/B][/COLOR]) [B]Zapłacono[/B] [B]829.51 zł[/B]
[B][I][U][COLOR=red]Wrzesień[/COLOR][/U][/I][/B]
Za [B]30 dni[/B] - Hektor - [B]442, 80[/B] [COLOR=red][B]nie zapłacone[/B][/COLOR][U][COLOR=black][B]

Wypływy zapłacone:
2433,92
Saldo: 1443,00 - 2433,92 = [COLOR=red]- 990,92 - pożyczone pieniążki od innych psiaków ( do zwrotu)
[/COLOR][/B][/COLOR][/U]
[U][COLOR=black][B][COLOR=red]Wypływy nie zapłacone:[/COLOR]
[COLOR=red]642,80 - Dług w hoteliku[/COLOR]
[/B][/COLOR][/U]
[SIZE=4][B][I][U][COLOR=red]Saldo (Brak) 990,92+ 642,80= -1633,72

Czy Sonia miała jakieś wpływy?

[COLOR=black]Poszczególne miesiące ( stosunek wpływu do wypływu):
Czerwiec: [/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B][/SIZE][B][U][COLOR=red]955 - [/COLOR][/U][/B][B]652,39 = 302,61 (zostało)
[/B][SIZE=4][B][I][U][COLOR=red][COLOR=black]Lipiec:[/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B][/SIZE] ([B][U][COLOR=red]254 złote + [/COLOR][/U][/B][B]302,61) - [/B][B]952,02 = 556,61 - 952,02 = - 395,41 (brak)
[/B][SIZE=4][B][I][U][COLOR=red][COLOR=black]Sierpień:[/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B][/SIZE] [[B][U][COLOR=red] 20 + ([/COLOR][/U][/B][B]- 395,41)] - [/B][B]1.029,51 = -375,41 + -[/B][B]1.029,51 = - 1404,92 (brak)
[/B][SIZE=4][B][I][U][COLOR=red][COLOR=black]Wrzesień:[/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B][/SIZE] [COLOR=red][U][B][[/B][/U][/COLOR][B][U][COLOR=red]100 [/COLOR][/U][/B][COLOR=red][U][B]+ ([/B][/U][/COLOR][B] - 1404,92)] - [/B] [B]442, 80 = -1304,92 + [/B][B]-[/B][B]442, 80 = 1747,72 (brak)
różni się od tego powyżej, ponieważ nie uwzględnia październikowego przychodu
[/B]

Posted

Kochani niestety wyszedł mi taki bilans jak powyżej :(
SHA, użyczyło konta, ale jak widać pokrywało większość kosztów, bo psiaki nie miały deklaracji :(
SHA jest młode i jeszcze nie jest OPP.
Trudno więc oczekiwać, by brało pieniądze z nikąd :(

Nie można jednak zostawić Hektorka na lodzie - trzeba spłacić dług i zbierać pieniążki na dalsze hotelowanie oraz intensywniej szukać domu dla Hektorka.
Ranias wykupiła dla niego pakiet 40 ogłoszeń - czekam tylko na tekst (zdjęcia już sobie pozbierałam) i wklejam na wątek bazarkowy:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/216113-Og%C5%82oszenia-40-za-7-z%C5%82-banerek-3z%C5%82-%28do-28.10%29-WYKUPIONE-%29[/URL]

Posted

[B][I][U][COLOR=red]DEKLARACJE STAŁE:[/COLOR][/U][/I][/B]
[B][I][U][COLOR=red]Felka z Bagien -10zł – 30 zł jednorazowo w czerwcu, VII,VIII, IX,X, XI,XII[/COLOR][/U][/I][/B]
[B][I][U][COLOR=red]Czerda-30zł- VI, VII,VIII, 10 zł za IX - [COLOR=black]wpłata za IX 20 złotych + X 30 złotych = 50 złotych[/COLOR]
[/COLOR][/U][/I][/B]

Posted

[quote name='Ladymonia0610'][COLOR=red][B]ZAPRASZAM NA AUKCJE ALLEGRO CEGIEŁKOWĄ DLA HEKTORA[/B][/COLOR]

[B][url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1903100194[/url][/B][/QUOTE]

Monika, tak, tylko, że dług Hektora jest znacznie wyższy :(

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Trudno nie zauważyłam . Niech się zbierze chociaż na zapłacenie częsci długu.[/QUOTE]

To może zamieść moje rozliczenie w drugim poście, bo ten który jest daje mylne pojęcie

Posted

Witam! PRZEPRASZAM za nieobecność! Marinka pisała do mnie pw z małym ponagleniem w sprawie tekstu, ja pisałam, że od dwóch dni bolała mnie wściekle glowa i nie mogłam mysli zebrać. Przedwczoraj wieczorem jednak zmusiłam sie i coś tam naskrobałam, nie byłam pewna czy to nie jest bez ładu i składu, więc pomyślałam, że wklepie to rano, może bedę czuć sie juz lepiej. No a rano "wylazło szydlo z worka" i stalo sie jasne, skąd był ten ból łba - obudziłam sie z gorączką, jakaś grypa czy coś w tym typie. Wczoraj byłam niezywa, dziś obudziłam sie o 10-tej, jest troche lepiej.
No to wyspowiadałam sie publicznie :-) , a to co udało mi sie przedwczoraj srkobnąć na tym odlocie :-):

HEKTOR

Młody pies w typie rasy Golden Retriever szuka dobrego człowieka, najchętniej płci żeńskiej.
Hektor został porzucony, początkowo był bardzo wystraszony, teraz już uspokoił się i chodzi krok w krok za tymczasową opiekunką.
Wobec mężczyzn jest jeszcze nieufny, dlatego jesteśmy przekonani, że został skrzywdzony przez mężczyznę.
Hektor jest pięknym psem. Jego miękkie, puszyste futro jest wprost stworzone do głaskania i przytulania.
Może mieszkać zarówno w mieszkaniu, jak i w domu z ogrodem.
Potrafi współżyć z innymi zwierzętami, także kotami.
Bardzo dobrze chodzi na smyczy, nie ciągnie.
Zachowuje czystość w domu.

Pies przebywa pod opieką tymczasową w psim hoteliku pod Wrocławiem.
Dla dobra psa wymagamy wizyty przed- i poadopcyjnej oraz podpisania umowy adopcyjnej.
Kontakt: ... ... ...

Posted

Dzięki :)

Już zamieściłam Hektorka na bazarku ogłoszeniowym:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/216113-bazarek-og%C5%82oszeniowy-zako%C5%84czony-rozliczam-%29-dzi%C4%99ki-wszystkim%21?p=17900859#post17900859"]http://www.dogomania.pl/threads/216113-bazarek-og%C5%82oszeniowy-zako%C5%84czony-rozliczam-%29-dzi%C4%99ki-wszystkim!?p=17900859#post17900859[/URL]