Wola Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Jak była mała to wogóle sie baliśmy.Bo ona takie wielgachne łapska miała...I fakt jest dość dużym psiaczkiem ale jak ludzie widzą jej łapki to sie pytają czy jeszcze urośnie bo te łapki ma takie za duze:DJuz nie urośnie bo 3 latka ma. Ale się cieszę bo jakby była większa to już wogóle pozegnałabym się ze spaniem na łożku:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Wola; napisał(a):Ale się cieszę bo jakby była większa to już wogóle pozegnałabym się ze spaniem na łożku:evil_lol: Ale pomyśl sobie, teraz już zimne jesienne noce, a ty wtulasz się w futro takiej Sary... twoje palce zagłębiają się w aksamitnej sierści... ciało grzeje lepiej niż kaloryfer... miarowy oddech podnosi twoją dłoń położoną na boku psa... zasypiasz słysząc ciche pochrapywanie zwierzęcia... (Aż mi się spać zachciało, jak to pisałam :evil_lol: :evil_lol: ) A budzisz się przyciśnięta do ściany bez możliwości jakiegokolwiek ruchu, bez kołdry... całe łóżko zajęło cielsko twojego potwora, a jego głowa tryumfalnie spoczywa na poduszce... Jest jeszcze inny scenariusz - budzisz się z głośnym hukiem na podłodze :eviltong: Quote
Wola Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Dobre,dobre:grins::grins::grins: Ja dziękuje ona sie tak rospycha że głowa mała.Musi miec główke na poduszczce nie może spać na kołdrze bo nie równo muszę zabierać kołdrę po jakimś czasie jej sie nie podoba i wstaje chodzi po wyrku w kółko i pozycje zmienia...To jest czort jeden.A scenariusz miał juz oda zakończenia.I byłam wgnieciona w sciane i obudziłam się do połowy za wyrkiem:evil_lol:Dobrze ze jeszcze kot sie nie przyłącza bo juz wogóle bym musiala iść na posłanko:evil_lol: Quote
Wola Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 No dobra to teraz pokaże jaki z psiny kanapowiec:evil_lol: Tu jeszcze się trzyma Tu juz psina pomału zasypia.... A tu psiak juz odleciał Biedactwo...Byłyśmy u babci i psiak babci ją wymęczył:loveu: Łózko babci oczywiście bardzo wygodne...A najlepiej na kapie na której wszystkie włosy zostają:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Śliczna focia :loveu: A poza tym to fajną masz babcię, że pozwala Sarze na wyrku leżeć :multi: Moja ś.p. babcia za chiny nie pozwalała Korze nawet zbliżyć się do łóżka :eviltong: Quote
Wola Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Ja sie gniewam ze psiak babci na łózku sierść zostawia ale babci to nie przeszkadza;) Babcia przychylnie na to patrzy;) mówi zawsze nie goń jej i tyle pozamiatane pies zostaje na wyrze:evil_lol: Quote
Wola Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Babcia wogóle fajna w stosunku do psiaków:loveu: Mój pies zawsze urzęduje w kuchni przy robieniu kolacji,obiadu...I po zniesieniu już talerzy ze stołu, bo rzebrak mały liczy zawsze na jakies ścineczki,kosteczki czy inne łakocie, a babcia jej zawsze cos daje...Potem w oczach babci wygląda to tak jakbym psa wogóle nie karmiła:evil_lol: Quote
iwlajn Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Pięknie odchowana Sarcia. Lubię patrzeć jak pieski schroniskowe tak pięknie chowają się w nowych domkach.:loveu: Quote
Wola Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Dzięki;) Bidula miała teraz operację.Kamień z jelit jej wyciągali bo połknęła...Ale juz jest dobrze, słoneczko dostaje juz płynne pokarmy a za 5 dni pozbędziemy się szwów:) Quote
eria Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 oj to trzymamy kciuki za jej powrót do zrowia...Kreon też ma takie upodobanie do kamieni, tak uważam żeby się nimi nie bawił..... Quote
Wola Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 tez uważaliśmy...co brala zaraz było zostaw i kamień lądował gdzieś za płotem...ale jakiegoś musielismy przeoczyć...moze ciemno było...nie weim...naszczęscie juz jest ok;) Quote
eria Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Wola, a może jakieś nowe fotki co ?? to w końcu galeria :p Quote
Wola Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 No tak wąteczek troche zaniedbałam...Wybieram sie w tym tygodniu z psiółą porobic troche zdjęć(bo ja cyfrowego aparatu nie posiadam) to obiecuje ze Saruni też się pstryknie seryjkę;) Quote
Wola Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 a po szkole dam kilka starszych fotoczek;) Quote
Wola Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 http://img90.imageshack.us/img90/9512/dscn1926ho2.jpg Pare obiecanych foteczek choc troche starszych bo mają już te pół roku ale psiula łatka w łatke taka sama;) aktualne jak juz wspomniałam beda niebawem;) http://img351.imageshack.us/img351/9603/dscn1925vo3.jpg Quote
eria Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Prześliczna jest, czekam na nowiutkie foteczki :loveu: Quote
Wola Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Wesołych i pogodnych Świąt wszystkim Dogomaniakom życzę ja, Sarka i Kajtuś(psiak babci:)) Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Jak pięknie się usmiechają :loveu: Dziękujem za życzonka :) Ja również życzę Ci wspaniałych, pogodnych i radosnych świąt :loveu: Quote
Wola Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Uśmiechają się,bo to radosne życzonka;) Ja również dziękuję;) Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Jaka piękna karteczka :multi: Sama robiłaś?? :cool3: Quote
Wola Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 a no sama;) dziękuję bardzo;)w przyszłym roku takie kartki bede rozsyłac na święta a nie jakies tam kupne:) Quote
Recommended Posts