Fiera Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Tak, mam hotelik , cena 200 zł + karma. Oswoiłam dwa totalne dzikuski w maju, z tym maluszkiem też pewnie dałabym radę :) Może tak narazie pomogę: poznałam fajną Panią, która chciałaby pomóc psiakom z Dogomanii, bo poznała moje tymczaski i ich historie. I to, co dla nich robimy, bardzo ją poruszyło. Potrzebuję fajny tekst, informacje o dogo - coś co wyjaśni ludziom na czym polega nasze pomaganie psiakom i zachęci ich do pomocy - jeśli możecie pomóc z takim tekstem, to poproszę na pw, lub mailem. Ta Pani rozpowszechni to wśród swoich znajomych i w pracy, bo pracuje w instytucji, która zajmuje się pomaganiem stworzeniom w potrzebie - sama ma 8 kociaków :) Quote
mysza 1 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Fiera']Tak, mam hotelik , cena 200 zł + karma. Oswoiłam dwa totalne dzikuski w maju, z tym maluszkiem też pewnie dałabym radę :) Może tak narazie pomogę: poznałam fajną Panią, która chciałaby pomóc psiakom z Dogomanii, bo poznała moje tymczaski i ich historie. I to, co dla nich robimy, bardzo ją poruszyło. Potrzebuję fajny tekst, informacje o dogo - coś co wyjaśni ludziom na czym polega nasze pomaganie psiakom i zachęci ich do pomocy - jeśli możecie pomóc z takim tekstem, to poproszę na pw, lub mailem. Ta Pani rozpowszechni to wśród swoich znajomych i w pracy, bo pracuje w instytucji, która zajmuje się pomaganiem stworzeniom w potrzebie - sama ma 8 kociaków :)[/QUOTE] To rozsądna cena ;) Na pewno trzeba go uczyć chodzenia w szelkach, nie będzie się tak bał. Czy mogłabyś zarezerwować miejsce dla niego? Awit by mogła przywieźć go za tydzień w weekend. Teraz czas na deklaracje, kto pomoże? Quote
mysza 1 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Widzę, że z deklaracji mamy: Awit- 30 Kulkerson- 20 czyli 50 zł, brakuje 150 to już nie tak dużo ;) Ja mogę kupować karmę co miesiąc. Quote
mysza 1 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 No i zero pomocy? Kilka deklaracji po 10 zł i psiak będzie bezpieczny, pomóżmy mu... Quote
paulinken Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dżizas, ja już nie mogę wchodzić na nowe wątki... na razie mogę coś jednorazowo wysłać, muszę pomyśleć nad stałą... Quote
Awit Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Fiera los Cię wynagrodzi!!!!! 150zł, kurcze, tylko 150 i aż 150...... Wracam po 14 do w-wy, 17 lipca, bo 16 to chyba bym się nie wyrobiła z czasem. Edit: Kulkerson dziękujemy!!!!!!!! Quote
mysza 1 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Kto się dorzuci i pomoże odmienic los biedaka? :( Quote
Awit Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Słuchajcie, jeśli ludzie zwykli, prości, z dobrym sercem przyzwyczaili go do siebie, oswoili na tyle, że nawet dziecko 3 letnie go głaszcze, to jak on trafi do Fiery, gdzie będzie socjalizowany, to to będzie rewelacyjny pies!! Quote
mysza 1 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Zlitujcie się, po 10 zł kilka wpłat i pies jest bezpieczny... Quote
Awit Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Neta prawie nie mam. Jak zniknę to pojawię się 14 wieczorem. Paulinken dziękujemy!! To stała, tak??? Fiera ja 17 chyba nie dam rady, 16 mamy dwie imprezy rodzinne, jedną przed południem, z której muszę się urwać by zdążyć na przyjęcie na 17. W nocy ma się skończyć i obawiam się, że nie damy rady jechać. A może damy.... Okaże się. Paulinkem wpisuję Cię na stałą, najwyżej zmienię. Quote
mysza 1 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Paulinken, dzięki :loveu: Awit, Fiera ma w podpisie numer telefonu, może zadzwoń i zarezerwuj miejsce, bo rzadko na dogo bywa. A psiak dalej jest tam, gdzie był? Quote
Awit Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Spróbuję zadzwonić do nich dziś. Oni nie zawsze odbierają, bo mają w innym budynku telefon, a szanowna TP Sa, nie może im podłączyć w innym miejscu. A do Fiery zaraz wezmę numer. Quote
mysza 1 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='ronja']10zl miesięcznie[/QUOTE] Dziękuję, jesteś kochana :loveu: Quote
Awit Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Ronja dziękuję!!!! Wczoraj dzwoniłam do Fiery, wstępnie umówiłam się na ok23, 24 lipca, bo 17 raczej nie dam rady. Do sąsiadów się nie dodzwoniłam. Mam kolejny problem oprócz głuchej sunii w Karwii. Okolice Płocka, do cioci przybłąkała się molosowata suka, chyba typie bernardyna... Tzn suka pojawiła się w okolicy, ciocia ją nakarmiła i suka stoi pod płotem. Internet dziś się pojawił, zaraz założe jej wątek. Pomóżcie coś z nią zrobić.......:-( Quote
mysza 1 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Wszystkim nie pomożemy... Prosimy o deklaracje dla psiaka, brakuje 130 zł... Quote
Awit Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Mysza, ja zaraz założe jej wątek, dzwoniłam do Pauliny by komuś od dużych psów powiedziała. Ja niedługo jadę do Karwii po tą sunię, potem mogę nie mieć neta znowu. Quote
Awit Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Cioteczki, kto pomoże.... Co robić? On nie może tam zostać, no nie może bo go nie chcą..... Hotel zarezerwowany, 130 zł brakuje, co robić?? W sumie nikogo on nie interesuje, prócz nas..... Dodzwoniłam się do teściów, pies jest nadal u sąsiadów. Nikt go nie umie złapać, jakiś sąsiad próbował, ale zęby pokazał i tyle. Kurcze, nie wiem, no nie wiem. Nie ma kasy, te 130zł to jest dużo, za dużo bym tyle mogła dołożyć. Te 30zł to maks, moja rodzina czy znajomi to nawet złotówki nie dadzą, tzn jedna osoba obiecała 20 i + moje 10 to te 30. Ja więcej nie mogę, nie mogę przestać płacić tego, co deklarowałam innym psom:-( Czy dać mu sedalin i oddać go na łańcuch do tego sołtysa???? Pomocy, rady potrzeba!!! Proszę Quote
Awit Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Kurde, to jest straszny problem. Nie wiem co zrobić:-( Tzn inaczej, nie mam wyjścia, bo nie jestem w stanie sporo ponad 100 płacić:-( Quote
paulinken Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 A masz czas powysyłać PW? 130 to nie jest aż tak dużo, trzeba pisać, że tylko tyle brakuje... 13 osób po 10 zł... ja dziś nie mam czasu i nie ogarnę jeszcze wysyłania PW. Quote
Recommended Posts