Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki, dostałam odp na ogłoszenie:
Młodziutki Husky do adopcji

podgląd Zwierzęta » Psy » Psy bez rodo... - Warszawa

• Data: 14 mar, 12:46 [email protected] Ogłoszenia tego użytkownika
    czy jest jeszcze dostępny ten husky ivor . jestem z narzeczoną zainteresowany jestem z drógiej strony warszawy jabłonna .mieszkamy w mieszkaniu ale mam 15 metrów do duzego lasu . pies by był dla mnie ponieważ jestem osobą uprawiająca bieganie i piłke nożną wiec pies by miał dużo ruchu.
mamy cos na stanie ? :cool3:

Posted

ech, jeszcze do dzisiaj trzymałam miejsce w hoteliku, żeby Ivor miał gdzie wracać .. jakby co..

ale rozmawiałam z Panem Ivora i jest ok
Dogadują się, więc chyba można życzyć im powodzenia. A pewnie w przyszłym tygodniu będę się z nimi widzieć :)

więc już zmieniam i tytuł :)

Posted

I w ogóle

Bardzo Dziękuję Wszystkim, którzy wspierali Ivora i wierzyli w niego :)

nie umiem kwiatków, serduszek wstawiać - ale uwierzcie w szczerość tych podziękowań.

W imieniu Ivora milion mokrych całusów dla wszystkich ;)

Posted

dumna jestem z naszego Ivora :)

"kamilkrzysiek25" napisał(a):
Ivor jest już w mieszkaniu w Warszawie, jest bardzo energiczny ale spokojny. Pozostawiony sam w mieszkaniu nie rozrabia - nie licząc zjedzonej myszki od laptopa ;) Niedawno był sam przez prawie trzy godziny i nie tknął kiełbasy zostawionej na stole - taki mały test, który zaliczył wzorowo :)

Kiedy chce wyjść sygnalizuje to, wygląda jakby żył już wcześniej w mieszkaniu lub bardzo szybko się uczy :)

Co jakiś czas będę pisał co u nas się dzieje.

Pozdrawiam

Posted

[quote name='sajlana']Ciotki, dostałam odp na ogłoszenie:
Młodziutki Husky do adopcji

podgląd Zwierzęta » Psy » Psy bez rodo... - Warszawa

• Data: 14 mar, 12:46 [email protected] Ogłoszenia tego użytkownika
    czy jest jeszcze dostępny ten husky ivor . jestem z narzeczoną zainteresowany jestem z drógiej strony warszawy jabłonna .mieszkamy w mieszkaniu ale mam 15 metrów do duzego lasu . pies by był dla mnie ponieważ jestem osobą uprawiająca bieganie i piłke nożną wiec pies by miał dużo ruchu.

mamy cos na stanie ? :cool3:

Byla wizyta u tych ludzi narazie nie powinni nic adoptowac, dopoki nie ogarna swojego psa.

Posted

i ostatni przelew za hotel Ivora - 224 pln

edit: i zapraszam do Ylvy, która zajęła miejsce Ivora w hotelu Jamora - http://www.dogomania.pl/threads/224819-Ylva-zagubiona-i-wystaszona-husky-m%C5%82odziutka-a-juz-po-przej%C5%9Bciach-%28
niestety panienka nie ma deklaracji na hotel, a do tego musi być leczona :(
więc, jeśliby darczyńcy się zgodzili, to może Ivor by jej pomógł na początek? bo trochę zostanie po opłaceniu jego hoteliku..

Posted

[quote name='sylwija']i ostatni przelew za hotel Ivora - 224 pln

edit: i zapraszam do Ylvy, która zajęła miejsce Ivora w hotelu Jamora - http://www.dogomania.pl/threads/224819-Ylva-zagubiona-i-wystaszona-husky-m%C5%82odziutka-a-juz-po-przej%C5%9Bciach-%28
niestety panienka nie ma deklaracji na hotel, a do tego musi być leczona :(
więc, jeśliby darczyńcy się zgodzili, to może Ivor by jej pomógł na początek? bo trochę zostanie po opłaceniu jego hoteliku..
zaraz robię przelew ;)

trzeba napisać pw do darczyńców Ivora i Gabora z prośbą - może zgodzą się pomóc Ylvie :roll: postaram się to zrobić jeszcze dziś ;)