Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
cioteczki na FB jest pytanie o Ivora
"
Baba Jaga
Witam. Jakie trzeba spełniać wymagania, żeby adoptować Ivora? Musi być dom z ogrodem czy wystarczy bardzo częste hasanie z nim po parku?"

http://www.facebook.com/event.php?eid=120995741319257&view=wall

Nie jestem osobą kompetentną, a sylwija tymczasem nieobecna, ale może najlepszym wyjściem byłoby skontaktowanie się z osobą podaną do kontaktu w sprawie adopcji

Kontakt w sprawie adopcji:
e-mail: [email protected]
[FONT=Calibri]Tel :[/FONT][FONT=Calibri] 517 255 632

[/FONT]

Posted

Livka napisał(a):
Nie jestem osobą kompetentną, a sylwija tymczasem nieobecna, ale może najlepszym wyjściem byłoby skontaktowanie się z osobą podaną do kontaktu w sprawie adopcji
Kontakt w sprawie adopcji:
e-mail: [email protected]
[FONT=Calibri]Tel :[/FONT][FONT=Calibri] 517 255 632
[/FONT]

podałam:):)

Posted

noo, strasznie długo się nam Ivor zasiedział w hoteliku
ale może w końcu coś się ruszy w jego sprawie
On bardzo potrzebuje swojego człowieka, bardzo się przywiązuje

ja na razie nie bardzo mogę korzystać z kompa, ale dziękuję, że jesteście z naszym psiakiem przekochanym :)

edit; a hasania Ivor potrzebuje bardzo dużo, ma bardzo dużo energii i siły, ale jednocześnie ładnie współpracuje z człowiekiem

Posted

Czy coś wiadomo, czy pani z FB kontaktowała się z osobą odpowiedzialną za adopcję ?

Pytam bo mam wykupiony pakiet ogłoszeń - nie wiem czy jest jeszcze potrzebny Ivorkowi :cool3:

Posted

nie wiem, czy Pani się kontaktowała, ale wiem, że jest u Pana z Warszawy wizyta przedadopcyjna..

Idelanie by było, gdyby ktoś zainteresowany Ivorem zapoznał się z nim wcześniej, odwiedził. Mimo, że kochany i mądry psiak z Ivora, to jednak nie dla każdego..