Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Livka napisał(a):
I kolejne wpłaty dla Ivora - Ewa W. i Katarzyna K. z FB - serdecznie dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Bardzo proszę ciocie fejsbukowe o informowanie wpłacających !

Posted

Livka napisał(a):
Bardzo proszę ciocie fejsbukowe o informowanie wpłacających !

Nie wiem czy sa jakieś własnie ciocie fejsbukowe ,bo ciagle tylko ja tam pisze i własnie chciałam dodac ,że już parę osób prosiło o konto :) i czy cos jest ,a widzę ,ze jest
Livka wpisuj tez to do rozliczenia tylko z zaznaczeniem ,ze z fb wtedy sobie skopiuje .

Posted

Tak właśnie robię - wszystkie wpłaty są w rozliczeniu w poście nr 2 z dopiskiem FB, a oprócz tego zawsze na bieżąco informuję na wątku :)
kasiek. bardzo Ci dziękuję za wszystko :Rose::Rose::Rose:

Posted

Wpłynęły pieniążki dla Ivora od Lidii C. z FB - bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: i prosimy o zamieszczenie tej informacji przez ciocie fejsbukowe :loveu:

Posted

umieszczone :)

Livka napisał(a):
Wpłynęły pieniążki dla Ivora od Lidii C. z FB - bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: i prosimy o zamieszczenie tej informacji przez ciocie fejsbukowe :loveu:

Posted

[quote name='sajlana']udostępnione .... QUOTE=_Dunaj_;18011102]Zajrzyjcie proszę http://.dogomania.pl/threads/217781-Zaginął!!!-dog

Zaginęła suczka doga niemieckiego arlekina w okolicach Tomaszowa Mazowieckiego, uciekła do lasu w czasie wypadku

Wydarzenie na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=240055366054229 można udostępnić znajomym

Bardzo dziękuje za pomoc, zaginęła dziś jest wielka sznasa na odnalezienie, jeszcze raz dziekuję

Posted

Witam radośnie
Napisałam o [poszukiwaniach to teraz piszę, że sunia znalazła się w nocy i jest już w domku.
Jak widać cuda się zdarzaja i dla Ivorka też się znajdzie domek

Posted

Przekazuję wieści od sylwiji :lol:

sylwija napisał(a):

dzwoniłam do jamora, u którego są Balto i Ivor - wszystko z nimi w porządku, piękne, zdrowe, tylko bez domków..
postaram się odwiedzić chłopaków, jak tylko lepiej się poczuję

Sylwia