Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bylo tak:
pan K. zainteresowal sie 'moim'Gaborem. wypelnil ankiete. mial wizyte przedadopcyjna. poniewaz Gabor prawie jedzie do domku, dziewcxyny z HA zaproponowaly, zeby poznal Ivora.
no i wczoraj poznal :p
i chce :lol:
wczoraj wieczorem dzwonil. nest zdecydowany.
i wyglada, ze Ivor pokedzie do domku.... dzisiaj:evil_lol:

nie wiem czemu, sie denereuje :razz:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pan konkretny i swiadomy
no i na dziendobry Ivor porysowal ssmochod, co nie przearazilo PanA
i ze juz sie zacsyna sypac z Ivora tez zniosl, choc czarny plaszcz zmienil kolor calkiem :)

Posted

:crazyeye: to rzeczywiście jakiś dwunożny cud....płaszcz=codzienny dywan w domu (alternatywa: zamontowac klimatyzację i ustawić na - 5 stopni) i rysy NA SAMOCHODZIE????? Co Ivorovi odbiło? Skakał mu po masce czy co????

Posted

Ivor zamieszka. . .. w Warszawie.
jutro ja podjade podpisac umowe, wizyta poadopcyjna to pewnie albo HA, albo ja

zreszta to mieszkanie to troche w miezzkaniu w Wwie, troche w domu - okolice Warki

Posted

sajlana napisał(a):
No ..... to albo uśmiech losu albo cud!

Ivor jest po prostu super, ja jestem nim zachwyvona. jsk zaden husky jest karny i pojetny. to bardzo inteligentny pies i mocno nastawiony na. czlowieks. jaki husky zostaei miche z miesnymzarciem, zeby sie przywitac?
no ale energii ma typowo dla haszczaka, a typowa dla szczeniaka ciekawosc i mase takich zachowan szczeniecyvh, co przy jego gsbarytach moze sie dac we znaki.
Pan wie o wszystkim, ale na pewno jeszcze cos powychodzi.

ja i ciesze sie, i boje sie. i nie wiem, co bardziej

Posted

Rewelacyjne wiadomości :multi::multi::multi: bardzo się cieszę Ivorek już tak długo czekał ...

HUUUURRRRAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Jak widziałam w skrzynce wiadomość od Wawrzyńca, to mi serce stawało ze strachu...szczególnie po tej kanapie...!!! Ale wystarczył silny charakter (Wawrzyńca oczywiście) i wszystko, jak na razie, jest w porządku...skoro pan uświadomiony, to niepewnie mozna wrózyc sukces....

Posted

Ocelotku dziękujemy za wpłatę dla Ivorka :loveu::loveu::loveu: co prawda napisałaś, że to za luty i marzec, ale luty już masz opłacony więc rozpisałam na marzec i kwiecień :cool3:;)

Posted

Bardzo bardzo się cieszę ze szczęścia Ivora :multi: Dziś myślałam o nim intensywnie, a to za sprawą nowej znajomej zajmującej się haszczakami. Trzymam kciuki za pomyślny finał sprawy. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i całuję "psa w nos".

Posted

Livka napisał(a):
Ocelotku dziękujemy za wpłatę dla Ivorka :loveu::loveu::loveu: co prawda napisałaś, że to za luty i marzec, ale luty już masz opłacony więc rozpisałam na marzec i kwiecień :cool3:;)

Oj rób tak, żeby było dobrze:)

Posted

ja jeszcze nie jestem na hurra, cieszę się, owszem, ale ostrożnie
rozmawiałam dzisiaj z panem, Ivor dzisiaj pojechał przed południem, na razie wygląda ok, ale to pierwszy dzień w sumie razem.
tak czy inaczej, trzeba mocno kciuki trzymać, żeby im się udało, bo chęci na pewno są - z obu stron :)

Posted

sylwija napisał(a):
ja jeszcze nie jestem na hurra, cieszę się, owszem, ale ostrożnie
rozmawiałam dzisiaj z panem, Ivor dzisiaj pojechał przed południem, na razie wygląda ok, ale to pierwszy dzień w sumie razem.
tak czy inaczej, trzeba mocno kciuki trzymać, żeby im się udało, bo chęci na pewno są - z obu stron :)

No to trzymamy:)

Posted

"kamilkrzysiek25" napisał(a):
Z Ivorem jesteśmy właśnie pod Płockiem na wsi. W mieszkaniu w Warszawie był tylko przez 2 godziny. Tutaj zachowuje się doskonale. Cała moja rodzina bardzo go polubiła.

Muszę wyrazi swoje zdziwienie tym, że nikt go nie adoptował przez taki czas. Miałem styczność ze sporą ilością psów w życiu i powiem, że ten jest NAJINTELIGENTNIEJSZY! Bardzo szybko się uczy i straszny z niego pieszczoch :)

Napiszę coś więcej jak będziemy już w stolicy.

Pozdrawiam.

Ivor kochany :loveu: