Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cicia1977']Oj dobrze że zaglądam do Bronusia bo widzę że tutaj "adopcja" mojego syna się szykuje:-).Mój Ci on mój i nie oddam ale na wakacje chętnie podeślę:-)[/QUOTE]

Na wakacje do Gliwic....żadna atrakcja.Już fajniej w Waszych stronach, a wiem, bo bywałam często i to bardzo bliziutko Obornik, tuż za miedzą :lol:Z tego mojego sentymentu mam nawet, od ponad roku, ślepka Edziaczka, z Azorka.Jego zawsze możecie odwiedzić :lol: Edi tak uwielbia gości, że kolejny łańcuch mu kupiłam (wcześniejszy zerwał) i nie ma rady.Muszę go wiązać do ciężkiego fotela, bo tak się Wariatuńcio cieszy, że wskoczy aż na głowę i wyliże nawet uszy.Był z tym problem, bo mój syn miał nauczanie indywidualne i mimo bardzo lubienia Edka, przez panią i pana, niestety musiałam jego "zapędy gościnne" dość twardo ograniczać.Zresztą, była z wizytą u Żabci, nasza Beatkaa i Edi jej serduszko też skradł.Jego nie można nie kochać.Pozdrawiamy Bronusia i tym gadaniem, podnosimy jego wątek :evil_lol:

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Akrum']Dzień dobry Broneczku :)
życzę miłego dnia i namów swoją tymczasową mamcię, żeby zabrała cię dziś na długi spacerek :)[/QUOTE]
A pywać umiecie, bo jest potop biblijny...u nas.WU Was lato??? Jadę. i przyłączę się do spaceru.
Broneczku, szykuj się na spacer.

Posted

A u nas potop. Przesyłam Wam Dziennik pokładowy z Arki Noego czyt. Z arki danki4u1 . Dla potomnych:evil_lol:
[URL]http://www.teksty.jeja.pl/547,dziennik-pokladowy-z-arki-noego.html[/URL]

Posted

Dziekuję cioteczki za odwiedziny u Bronusia , zaglądajcie do niego przez weekend proszę , bo ja nie będę miała prawdopodobnie dostępu do neta . Teraz jestem jeszcze w pracy ( dzisiaj wyjątkowo o tej godzinie ) i tylko tak szybciutko piszę i zmykam , bo moje dzieciaki czekają :) .

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=blue]Ogłaszam ciszę nocną, bo Broneczek juz śpi. Nie chcemy, by był z niego Smuteczek...[/COLOR][/SIZE][/B]:shake::shake:
[IMG]http://i52.tinypic.com/23iaq83.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Akrum']Broneczku, gdzie się podziała twoja tymczasowa pańcia??[/QUOTE]
Pańcia zaniedbuje wątek Broncia , ale jego samego oczywiście nie . Bronuś rozbrykał się na maksa . W domku aniołeczek , a na spacerkach diabełek , a jak jeszcze idzie z Ptysiem , drugim małym zadymiarzem to razem nakręcają się i wspierają w obszczekiwaniu wszystkich . Musiałam wziąć się za rozładowywanie nadmiaru energii wszystkich moich głupolinków , co wiąże się z wydłużeniem spacerów i za naukę dobrych manier na spacerach co by ludzie przestali patrzeć na mnie jak na Violettę Villas ( jak ja nie znoszę jak mnie ktoś tak nazywa , dlaczego ludzie mają skojarzenia tylko z nią ? Jak ktoś głupio mi mówi , że jestem jak Violetta Villas to ja odpowiadam , że nie , że jestem jak Sumińska :) ) z bandą oszołomów ;) .
Na pięć moich psów tylko Tosia jest psem , za którego nie jest mi wstyd na spacerach ( dzięki ci Bosze :):):) ) .
Staram się teraz , żeby na ten długi spacer Bronek chodził sam , żeby mi było łatwiej go uczyć . Bo musi być grzecznym chłopczykiem jak chce znaleźć dobry domek, a jak nie chce znaleźć dobrego domku , to też musi być grzecznym chłopczykiem , żeby mógł zostać u mnie ;) . A na to się na razie zanosi , bo telefonów w jego sprawie nie ma . Kocham go , ale mimo wszystko , a może właśnie dlatego chciałabym , aby znalazł nowy domek , taki w którym będzie cudownie rozpieszczanym jedynakiem :) .
Muszę jeszcze napisać , że musiałam na razie zrezygnować z puszczania Bronka luzem na łące , bo tydzień temu obudził się w nim prawdziwy myśliwy i jego instynkt łowiecki niestety jest silniejszy niż miłość do mnie ( oszust matrymonialny ;) ) . Ostatnio zwiał mi za zającem tak , że mało zawału nie dostałam przez niego . Póki co w trosce o jego bezpieczeństwo , moje zdrowie i oczywiście słabe serduszka ganianych zajęcy musiałam zamienić biegający spacerek Bronusia na długi spacerek na długiej smyczy ( Tosia , Skubi i Ptyś korzystają z wolności , ponieważ ich miłość do mnie jest silniejsza niż jakieś tam zające , natomiast Rudusia , która jak tylko wyczuje trop staje się ślepa i głucha na wszystko inne również chodzi tylko na spacerki smyczowe )

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Cześć Piesia! Tak długo Cię nie było, że już się za Tobą stęskniłam...
Mizianka dla Bronusia i całej reszty łącznie z Topiczkiem...:):):)...[/QUOTE]
Dziękuję :) . Na wątek Topisia też zaraz wchodzę :) .

Posted

ooo... piesia się znalazła :)
a już myślałam, że może Broneczek tak ci dał w kość, że nie miałaś sił się tutaj doczłapać :evil_lol: