Syla Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='cicia1977']Oj dobrze że zaglądam do Bronusia bo widzę że tutaj "adopcja" mojego syna się szykuje:-).Mój Ci on mój i nie oddam ale na wakacje chętnie podeślę:-)[/QUOTE] Na wakacje do Gliwic....żadna atrakcja.Już fajniej w Waszych stronach, a wiem, bo bywałam często i to bardzo bliziutko Obornik, tuż za miedzą :lol:Z tego mojego sentymentu mam nawet, od ponad roku, ślepka Edziaczka, z Azorka.Jego zawsze możecie odwiedzić :lol: Edi tak uwielbia gości, że kolejny łańcuch mu kupiłam (wcześniejszy zerwał) i nie ma rady.Muszę go wiązać do ciężkiego fotela, bo tak się Wariatuńcio cieszy, że wskoczy aż na głowę i wyliże nawet uszy.Był z tym problem, bo mój syn miał nauczanie indywidualne i mimo bardzo lubienia Edka, przez panią i pana, niestety musiałam jego "zapędy gościnne" dość twardo ograniczać.Zresztą, była z wizytą u Żabci, nasza Beatkaa i Edi jej serduszko też skradł.Jego nie można nie kochać.Pozdrawiamy Bronusia i tym gadaniem, podnosimy jego wątek :evil_lol: Quote
Akrum Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Dzień dobry Broneczku :) życzę miłego dnia i namów swoją tymczasową mamcię, żeby zabrała cię dziś na długi spacerek :) Quote
danka4u1 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Akrum']Dzień dobry Broneczku :) życzę miłego dnia i namów swoją tymczasową mamcię, żeby zabrała cię dziś na długi spacerek :)[/QUOTE] A pywać umiecie, bo jest potop biblijny...u nas.WU Was lato??? Jadę. i przyłączę się do spaceru. Broneczku, szykuj się na spacer. Quote
Akrum Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 u mnie w NT bynajmniej nie pada, a nie wiem jak u Broneczka. Quote
danka4u1 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 A u nas potop. Przesyłam Wam Dziennik pokładowy z Arki Noego czyt. Z arki danki4u1 . Dla potomnych:evil_lol: [URL]http://www.teksty.jeja.pl/547,dziennik-pokladowy-z-arki-noego.html[/URL] Quote
piesia Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Dziekuję cioteczki za odwiedziny u Bronusia , zaglądajcie do niego przez weekend proszę , bo ja nie będę miała prawdopodobnie dostępu do neta . Teraz jestem jeszcze w pracy ( dzisiaj wyjątkowo o tej godzinie ) i tylko tak szybciutko piszę i zmykam , bo moje dzieciaki czekają :) . Quote
Sarunia-Niunia Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Zaglądam do Broneczka - a jakże...:):):)... Mizianki i przytulanki dla Niunia...:):):).... Quote
danka4u1 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [B][SIZE=3][COLOR=blue]Ogłaszam ciszę nocną, bo Broneczek juz śpi. Nie chcemy, by był z niego Smuteczek...[/COLOR][/SIZE][/B]:shake::shake: [IMG]http://i52.tinypic.com/23iaq83.jpg[/IMG] Quote
Sarunia-Niunia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Dobranoc Broneczku... mizianka...:):):)... Quote
danka4u1 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Broneczku, czy Twoja pani juz wróciła.? Pewnie nie wiesz, bo śpisz słodko. Quote
Akrum Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ja również nie miałam dostępu do komputera w weekend, dlatego dopiero dziś mogłam odwiedzić Broneczka i pogłaskać po ślicznym pysiu :) Quote
danka4u1 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Głaskanko po pysiu i nie tylko- popołudniu :multi: :multi: Bronek, jak leci? Quote
Akrum Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Broneczku, gdzie się podziała twoja tymczasowa pańcia?? Quote
piesia Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Akrum']Broneczku, gdzie się podziała twoja tymczasowa pańcia??[/QUOTE] Pańcia zaniedbuje wątek Broncia , ale jego samego oczywiście nie . Bronuś rozbrykał się na maksa . W domku aniołeczek , a na spacerkach diabełek , a jak jeszcze idzie z Ptysiem , drugim małym zadymiarzem to razem nakręcają się i wspierają w obszczekiwaniu wszystkich . Musiałam wziąć się za rozładowywanie nadmiaru energii wszystkich moich głupolinków , co wiąże się z wydłużeniem spacerów i za naukę dobrych manier na spacerach co by ludzie przestali patrzeć na mnie jak na Violettę Villas ( jak ja nie znoszę jak mnie ktoś tak nazywa , dlaczego ludzie mają skojarzenia tylko z nią ? Jak ktoś głupio mi mówi , że jestem jak Violetta Villas to ja odpowiadam , że nie , że jestem jak Sumińska :) ) z bandą oszołomów ;) . Na pięć moich psów tylko Tosia jest psem , za którego nie jest mi wstyd na spacerach ( dzięki ci Bosze :):):) ) . Staram się teraz , żeby na ten długi spacer Bronek chodził sam , żeby mi było łatwiej go uczyć . Bo musi być grzecznym chłopczykiem jak chce znaleźć dobry domek, a jak nie chce znaleźć dobrego domku , to też musi być grzecznym chłopczykiem , żeby mógł zostać u mnie ;) . A na to się na razie zanosi , bo telefonów w jego sprawie nie ma . Kocham go , ale mimo wszystko , a może właśnie dlatego chciałabym , aby znalazł nowy domek , taki w którym będzie cudownie rozpieszczanym jedynakiem :) . Muszę jeszcze napisać , że musiałam na razie zrezygnować z puszczania Bronka luzem na łące , bo tydzień temu obudził się w nim prawdziwy myśliwy i jego instynkt łowiecki niestety jest silniejszy niż miłość do mnie ( oszust matrymonialny ;) ) . Ostatnio zwiał mi za zającem tak , że mało zawału nie dostałam przez niego . Póki co w trosce o jego bezpieczeństwo , moje zdrowie i oczywiście słabe serduszka ganianych zajęcy musiałam zamienić biegający spacerek Bronusia na długi spacerek na długiej smyczy ( Tosia , Skubi i Ptyś korzystają z wolności , ponieważ ich miłość do mnie jest silniejsza niż jakieś tam zające , natomiast Rudusia , która jak tylko wyczuje trop staje się ślepa i głucha na wszystko inne również chodzi tylko na spacerki smyczowe ) Quote
Sarunia-Niunia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Cześć Piesia! Tak długo Cię nie było, że już się za Tobą stęskniłam... Mizianka dla Bronusia i całej reszty łącznie z Topiczkiem...:):):)... Quote
piesia Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Cześć Piesia! Tak długo Cię nie było, że już się za Tobą stęskniłam... Mizianka dla Bronusia i całej reszty łącznie z Topiczkiem...:):):)...[/QUOTE] Dziękuję :) . Na wątek Topisia też zaraz wchodzę :) . Quote
Syla Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Odwiedzam Bronusia w piękny, słoneczny ranek.Miłego dzionka słodziaku :loveu: Quote
Akrum Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 ooo... piesia się znalazła :) a już myślałam, że może Broneczek tak ci dał w kość, że nie miałaś sił się tutaj doczłapać :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Bronek, Ty się doigrasz!!! Więcej miłosci do swojej Pani[B] zwłaszcza na spacerach[/B] i koniec z gonienien za zającami.... Quote
Recommended Posts