Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie ogarniam ostatnio nic - nawet siebie jestem tak strasznie zagoniona, ze od czasu do czasu jakaś głupota się trafia - musicie brać na mnie poprawkę a jak coś do mnie to pisać dużymi czerwonym literami:evil_lol:

Posted

[COLOR=Red][B]ale YEWCIU

[/B][/COLOR][CENTER][SIZE=6][COLOR=Red][B]Z PEŁNYM I PRAWDZIWYM SZACUNKIEM [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red][B]TY JESTEŚ JAK[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red][B] SPIN DOCTOR[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='uxmal'][COLOR=red][B]ale YEWCIU [/B][/COLOR]

[CENTER][SIZE=6][COLOR=red][B]Z PEŁNYM I PRAWDZIWYM SZACUNKIEM [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=red][B]TY JESTEŚ JAK[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=red][B] SPIN DOCTOR[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/quote]
ux musisz wytłumaczyć bo nie załapałam:oops::oops::oops::oops:

Posted

Spin Doctor to taka osoba zajmująca się Public Relaction.

Nie wiem jak to robisz ale pilnujesz wątków, zawsze coś potrafisz wpisać itd.
To nie jest obraźliwe określenie

Posted

[quote name='justynavege']pilnuje bo ma w subskrypcjach :evil_lol::lol:[/quote]
ostatnio troszkę wątki zaniedbałam - już nie jest tak często i parę znajomych bied teraz już tak często nie odwiedzam, ale na dogo już od roku i mam nadzieję, ze jak dobrnę do 60 to na dogo bedzie tylko dzial nasze szczęśliwe psy i bedziemy sobie wymieniać przepsiy na szarlotki, oglądać psie zdjęcia ( naszych psiaków - bo nie bedzie bezdomności) i rozmawiać o ziółkach.

Ux ja z prowincji więc nie zawsze wszystko łapie:evil_lol:

Posted

[quote name='yewcia1']ostatnio troszkę wątki zaniedbałam - już nie jest tak często i parę znajomych bied teraz już tak często nie odwiedzam, ale na dogo już od roku i mam nadzieję, ze jak dobrnę do 60 to na dogo bedzie tylko dzial nasze szczęśliwe psy i bedziemy sobie wymieniać przepsiy na szarlotki, oglądać psie zdjęcia ( naszych psiaków - bo nie bedzie bezdomności) i rozmawiać o ziółkach.

Ux ja z prowincji więc nie zawsze wszystko łapie:evil_lol:[/quote]

yewcia oj to by było pięknie :))))))