justynavege Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 izulka według powyzszej prawidłowosci ja tez obstawiam Lisie ale jej płochliwa natura............ ech to byłoby piękne Quote
yewcia1 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Trzymam kciuki za nowy domek Dianki:loveu: :multi: Quote
rotek_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Diana przyjechała ze mną o 23.00 do domu.... jak prawdziwa dama pierwsza noc obowiązkowo spała w łożku....oczywiście moim:evil_lol: od dzisiaj bez sniadania... przed podrózą lepiej jej nie pakować jedzeniem;) spacerek długi....byłyśmy nad stawem.... Diana bardziej zainteresowana mną niż innymi psami Niesamowita sunia...cały czas jest blisko mnie.... zapatrzona jak w boga.....:loveu: nasza wolontariuszka odbiera ja dzisiaj ode mnie i Diana jedzie prosto do domku w głogowie... wstawiłabym zdjęcia małej ale aparat mi nawalił... trzeba było ja widzieć rano pod kołdra...boska:loveu: Quote
Shanara Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 jestem w szoku..pozytywnym oczywiscie.Bardzo sie cieszę,że Dianeczka jedzie do nowego domku. Mam nadzieję,że będzie tam szczęśliwa, bo na to zasługuje.p.s.emotki mi nie działają i dlatego nie moge wyrazic jak sie cieszę Quote
Radek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Super, że Dianka już w drodze do domu. Teraz ostatnie rude musi trafić na swojego człowieka :) Quote
justynavege Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Właśnie dostałam smsa od Kasi ze Dianka juz u nowego Panstwa i ze wszyscy są zadowoleni :multi: Myslę ze jak Kasia dorwie się do internetu to opisze ze szczególami :loveu: [B][COLOR=magenta]Kasiu dziękuję .........[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]yewcia zmieniaj no tytuł :eviltong: [/COLOR][/B] Quote
justynavege Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ux nikt z dogo ale domek stały dlatego yewcia w tytule dopisz ze szukamy z Glogowa kogos do wizyty poadopcyjnej na szczegoly musicie poczekać az Kasia bedzie przy internecie Kaia okreslila rodzinę jako odpowiedzialną Quote
yewcia1 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Już się robi:lol: Oj jak ja się cieszę, rotku, kasiu i wszyscy zamieszani :loveu: Dziękuję:loveu: Quote
rotek_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [SIZE=3][COLOR=red]Wielkie podziękowania dla Kasi i jej rodzinki która sie zgodziła podwieść diane do domku....[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]oj dianulec.....wszystkiego naj..[/COLOR] teraz moja córcia kolejno do adopcji...bo czas adopcyjny na rude:evil_lol: Quote
yewcia1 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='rotek_'][SIZE=3][COLOR=red]Wielkie podziękowania dla Kasi i jej rodzinki która sie zgodziła podwieść diane do domku....[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]oj dianulec.....wszystkiego naj..[/COLOR] teraz moja córcia kolejno do adopcji...bo czas adopcyjny na rude:evil_lol:[/quote] I ja dołączam się do podziękowań dla Kasi i jej Mamy:loveu: Quote
justynavege Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 dzwoniłam :eviltong: Bardzo sympatyczna Pani :multi: Dianka jest jeszzce nieco oszołomiona zmianami , ma apetyt , nie atakuje kotka ( o ktoryego istnieniu nawet nie wiedzialam ) i jest przeszczesliwa bo dzieci poswiecaja wiele czasu na głaskanko :multi: Quote
rotek_ Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Jak diana była u mnie na DT....zachowywała sie podobnie... nie za bardzo wiedziala gdzie jest....w końcu to jej pierwszy domek w życiu ale domagala sie głaskanka.... naprawde grzeczna Quote
Patsi Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Trochę mnie nie było,a tu takie wieści!!!:multi: Quote
justynavege Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='uxmal']na dogo jest 9 os z Głogowa[/quote] ux jak je znalazłąs?? masz moze nicki?? moglabys tu napisac?? jak tylko moj net sie rozrusza powysyłalabym pw z prosbą do tych osób moze ktoraś znajdzie chwilkę czasu....... Quote
uxmal Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Przez "szukaj zaawansowane" proszę oto Oni: ''moniak'', eva.p, hohon, magda0723, massima, susy, Thymus,Twix Quote
justynavege Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='uxmal']Przez "szukaj zaawansowane" proszę oto Oni: ''moniak'', eva.p, hohon, magda0723, massima, susy, Thymus,Twix[/quote] ux dziekuję :) jak tylko moj internet ruszy bede wysylać teraz jasny szlag mnie trafia z ta predkoscia :angryy: Quote
rotek_ Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 kto wystawiał diane do adopcji??? trzeba juz wykasować aukcje.... aha przeczytałam na allegro na aukcji diany ze "mozliwy jest transport"... moze to trzeba pisac na kazdej wystawianej aukcji.... :roll: Quote
justynavege Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 niestety jest jedyny na tym terenie mozliwy juz nieraz obiecywałam mu kastrację :diabloti: Quote
justynavege Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 a ja jestem w trakcie wysylania pw z prosbą o wizyty poadopcyjne :) Quote
rotek_ Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 kontrolka by sie przydała.. ja wiem ze jest dobrze...ale tak dla zaspokojenia naszej ciekawości:diabloti: Quote
justynavege Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 wysłalam pw do wszystkich uzytkownikow ktorych podala mi ux ale na razie od nikogo nie mam odzewu Quote
yewcia1 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 A z Legnicy do Głogowa ile jest? Może jak ux by wyszukła z legnicy można też napisać:lol: Quote
justynavege Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 jak się Głogów nie odezwie bedziem meczyć Legnicę :evil_lol: Quote
Recommended Posts