sunia2000 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 [quote name='Maruda666']Fajny misio. Chudzinka to on nie jest:) :)[/QUOTE] No nie, pojeść to on lubi:) Ale cóż innego mu pozostało:( Opiekun mówił, że Rotuś bardzo lubi pieczywo, bułki pożera z prędkością światła:) Stawiam, że był to podwórzowo-łańcuchowy pies karmiony resztkami. Gdzie mu tu znaleźć kanapę z właścicielem na starość?:) Quote
sunia2000 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Rotuś ciocia cie opuszcza na kilka dni:( Trzymaj się ciepło do mojego powrotu:) Quote
yuki Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Byłam dzisiaj z dziadziusiem na spacerku - kloc taki kochany :) . Ma problem z tylnymi łapami... lekko nimi momentami powłóczy, dobrze że jest ciepło. Trzeba mu ogłoszeń na przedwczoraj, zdjęcia już ma, trzeba poprosić kogoś o tekst do ogłoszeń. Czy jego kolega z boksu ma jakiś wątek ? Quote
sunia2000 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Dziekuję za wyprowadzenie mojego klocusia:) Rotusiowi wykupilam pakiet ogloszeń, już powinien być, upomnę się:) Kolega z wątku nie ma wątku z tego co mi wiadomo. Quote
sunia2000 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Szykuj się na spacerek w deszczu mój misiu:) Quote
terierfanka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 mizianka w ten nieładny dzionek dla Rotusia! Quote
Basia1244 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 On jak widzi Pat, to odżywa :)- serio serio - merda ogonem i cieszy pycha jak szczeniak :) , ale pogoda mu nie sprzyja :( , choć i tak łaził ładnie dość. Quote
sunia2000 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Szkoda Basiu, ze nie widziałaś jaka była radość jak podeszłam do boksu:) To dopiero była szczenięca radość w wykonaniu Rotunia klocusia:) Quote
sunia2000 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Rotusiu z okazji Dnia Psa życzę Ci wspaniałego domku i wygodnej kanapy:) Quote
sunia2000 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 wieczorne mizianko i jutro poranny spacer w deszczu moj klocusiu:) Quote
yuki Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 i co z tymi ogłoszeniami, jemu naprawdę niewiele czasu zostało ... Quote
sunia2000 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Upominałam się i na razie nic:( Jak do końca tyg nie będzie ich to w weekend sama się za nie zabiorę. Może ktoś jakiś ładny tekst wymyśli? Bo ten mój to taki zwykly, informacyjny jest Quote
sunia2000 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Dziś byłam z Rotusiem u weta, bo nie spodobał mi się jego brzuch, wzdęty, wiszący. Wet zbadał stwierdził, że nic tam nie, żadnego guza, wątroba w porządku. nie zmienia to faktu,że brzuch nie jest normalny. Będzie trzeba męczyć weta o badania krwi i może usg:( A tak poza tym to Rotuś w świetnej formie, jak na swoje lata, po długim spacerze trochę tylne łapki już odmawiały posłuszeństwa, ale morda ucieszona u starego klocusia:) Quote
Basia1244 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 No ja na ten brzuch też zwróciłam uwagę - już ostatnim razem, jak szłyśmy we dwie, to miał powiększony, jakby wzdęty brzuch. Quote
terierfanka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 może od tego paskudnego żarcia go wzdyma? starszy pies to bardziej wrażliwy może być Quote
gabi2 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Założyłam mu wątek na Pomorskiej. [url]http://www.rottka.pl/forum/staruszek-rottweiler-czy-umrze-w-schronie-vt2377.htm#58306[/url] Quote
sunia2000 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='terierfanka']może od tego paskudnego żarcia go wzdyma? starszy pies to bardziej wrażliwy może być[/QUOTE] Dziś przy mnie miał biegunkę, powiedziałam o tym opiekunowi a on na to "w boksie normalnie się załatwiał" i koniec tematu. Codziennie go doglądam, więc jakby coś było nie tak, to od razu do weta marsz! Quote
Martika&Aischa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Zapisuję sobie staruszka .......:( cioteczko jak dobrze że Cię ma :( nie mam pomysłu co zrobić :( ........najlepszym rozwiązaniem było by go zabrać ze schroniska :( tylko kurcze za co ? :( ech... Quote
yuki Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Z tymi rozwolnieniami to tak niestety jest, większość wyprowadzonych psów ma niestety biegunkę.. Quote
sunia2000 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Wzięłam dziś Rotusia na spacer z samego rana, jeszcze przed karmieniem, brzuch po bokach nie był juz taki wzdęty, tylko wisiał. Z tego co wiem, to u starszych psów zwisający brzuch często się pojawia. Przy okazji zrobiłam klocusiowi niespodzianke:) Staruszek nauczył się już, że wychodzi na spacer ok 11 i już na mnie zawsze czeka przy wejsciu, nie muszę go wołać. Dziś nie przyszłam o 11 tylko o 7-to jego zaskoczenie wymieszane z radością-bezcenne. Z wrażenia bidak zapomniał chyba ile ma lat i [B]WYBIEGŁ[/B] na spacer:) Quote
Recommended Posts