Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='figa33']

ale na podkarpaciu podobno miało być ładnie[/QUOTE]

dzisiaj troszkę zachmurzone ale nadal bardzo ciepło. Pogoda nas rozpieszcza jak zwykle.

Posted

Wczoraj minęło dwa lata jak Kajunia jest u nas, przynajmniej od założenia tego wątku, Kajunia dziś jak zwykle szczęśliwa, na wybiegu, wesoła....moje kochane psisko!! :loveu:

Posted

[quote name='wtatara'][URL]http://tablica.pl/oferta/tak-bardzo-chce-byc-kochana-pomozmy-jej-ID1CXBh.html[/URL]

wyróżnione ogłoszenie Kajuni[/QUOTE]

bardzo dziękujemy wtatara za ogłoszenie, może akurat ktoś odpowiedni zadzwoni. Chociaż my wolałybyśmy naszą Alinkę, co to u niej Kaja łikendowo przebywa. Słyszałam od Magdy, że kiedy Alinka przyszła pożegnać się z Kaja przed wyjazdem, to psianka była później bardzo smutna...:shake:

Posted

Kaja - odświeżona tablica - jeszcze ze starym tekstem
[url]http://tablica.pl/oferta/malutka-kaja-szuka-domu-IDCiMN.html[/url]

Posted

[quote name='barb']Kaja - odświeżona tablica - jeszcze ze starym tekstem
[URL]http://tablica.pl/oferta/malutka-kaja-szuka-domu-IDCiMN.html[/URL][/QUOTE]

Dzięki barb, ten tekst jest wg mnie bardzo dobry, wszystko w nim jest zawarte, tylko nie widzę namiarów /ukryte?/. Dlatego proszę daj namiary na mnie, na domku dla niej zależy mi najbardziej.

Posted

[quote name='Becia66']Dzięki barb, ten tekst jest wg mnie bardzo dobry, wszystko w nim jest zawarte, tylko nie widzę namiarów /ukryte?/. Dlatego proszę daj namiary na mnie, na domku dla niej zależy mi najbardziej.[/QUOTE]
Mail jest mój, telefon Aguli. Wszystkie namiary u Kaji były zawsze na Agulę. Zmienić na Ciebie ? Na pewno ?

Posted

Tak, zmień na mnie. I namiary Terriego również na mnie bo te psiaki znam najlepiej. Dziewczyny obarczone pozostałymi więc im trochę ulżę w razie czego. Terremu nowy tekst muszę napisać i ruszamy z kopyta bo to nieprawdopodobne, żeby tak fantastyczny psiak tyle czasu zalegał w przytulisku.

Posted

[quote name='Becia66']Tak, zmień na mnie. I namiary Terriego również na mnie bo te psiaki znam najlepiej. Dziewczyny obarczone pozostałymi więc im trochę ulżę w razie czego. Terremu nowy tekst muszę napisać i ruszamy z kopyta bo to nieprawdopodobne, żeby tak fantastyczny psiak tyle czasu zalegał w przytulisku.[/QUOTE]
Namiary zmienione, fotki też. Niestety ze zrobionych przeze mnie ogloszeń dla Kaji zostaly już tylko 4:
tablica na podkarpackie, alegratka, przygarnijzwierzaka i Jaroslawiak.

Ale chyba ogłasza ja więcej osób ?

Posted

[quote name='Agula99']A Kaja łikenduje się u Aliny, ponoć nieźle się bawią na juwenaliach ;)[/QUOTE]

Super. :multi:

Posted

[quote name='figa33']oj , Kajuniu aby i dla ciebie się na dobre odmieniło..[/QUOTE]

Agula napisz jak sprawy stoją, wiem że byłaś wczoraj odwiedzić Kajcię u Alinki to jesteś zorientowana co i jak.

Posted

Sprawy na razie "stoją", o to jest dobre słowo ;)
Kaja już od tygodnia jest u Aliny, sprawuje się bardzo dobrze. Na początku trochę zasmrodziła Alinie cały dom, ale cały tydzień siedzi w domu sama po 9 godzin i nic!! Alina wraca, a tam czyściutko, nie ma kup, nie ma sików, wszystko jest ok! Kaja już się zadomowiła, już powoli zaczyna rządzić. Przedwczoraj spotkałyśmy się na plantach i poszłyśmy z Aliną na długi spacer. Jak mnie Kaja zobaczyła, to myślałam że mnie zje z tej radości....matko jak ona się cieszyła!!! Jak żeśmy się tuliły. Kaja jest szczęśliwa, muszę to przyznać, od razu to po niej widać, jest spokojna, opanowana, nie szaleje, choć swoje humorki ma, ale na prawdę jest taka zadowolona, taka zachwycona tymi spacerami, tym że mieszka w domu, no mówię wam, nie ten pies. Zresztą Alina dogadza jej tam że hej, na spacerze z przegryzkami, miskami, wodami, no i faktycznie Kaja się bardzo ludziom podoba, wszyscy na nią patrzą uśmiechają się, chcieli by głaskać...aż byłam w szoku!!
To na tyle jak na razie!! Ale kciuki trzymać trza!!!! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

[quote name='Agula99'] no i faktycznie Kaja się bardzo ludziom podoba, wszyscy na nią patrzą uśmiechają się, chcieli by głaskać...[/QUOTE]

i co, głaszczą ? :diabloti:

Posted

[COLOR=#0000cd][SIZE=3][FONT=century gothic]Tru[SIZE=3]tut[SIZE=3]tu!!!!! [SIZE=3]OGŁASZAM WSZEM I WOBEC[SIZE=3], ŻE NASZA WETERANKA, ZŁOŚNICA, WAMPIRZYCA MA DOM!!!!! [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR]:multi::megagrin::errrr::klacz::klacz::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::Dog_run::Dog_run::siara::siara::cunao::cunao::laola::laola: I ŻE ZA PRZYZWOLENIEM ALINY MOŻNA ZMIENIĆ TYTUŁ WĄTKU!!!!!!!! :lol::loveu: