Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Odwiedzam cię Kajuniu coś będziemy kminić z nowymi ogłoszeniami, żebyś już do domku poszła, bo siedzisz i siedzisz...

Kajunia niestety weteranka, już półtora roku siedzi u nas i cicho nadal...:shake:

Posted

Dziewczyny, wstawilam już na glownym wątku przytuliskowym ale wklejam i u Kaji - prośbę o zaglosowanie na mamę missieek w ankiecie Dogomanii na kandydata do Krakvetu. Ona ma pod opieką mnóstwo zwierząt uratowanych z pseudoschroniska w Olkuszu.
Link w moim podpisie. Glosowanie do godz. 17.00; 16-tego wrzesnia.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień

Posted

[quote name='majuska']Karolciu jak TY ją wypatrzyłaś? no to mam nadzieję, że Agula ma telefon przy duszy, bo to na nią kontakt podany, kto wie, a nuż-widelec...oby ......[/QUOTE]

Ale, że jak wypatrzyłam? :D ;)
Wczoraj zrobiłam nowe cafeanimal wszystkim naszym psiakom i wydrukowali Kajunię.
Trzymam kciuki, ona już tyle czeka...

Posted

[quote name='wtatara']czyli mogę robic ogłoszenia?[/QUOTE]

Taaak, robić, robić!! A Kaja fakt, bardzo toleruje Wiolę, a jak pięknie na spacerek idą razem, łepek w łepek, od razu mi się Blondunia przypomina...:(