Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rozio']Spacer to jeszcze nie problem, ale jak się chce coś popracować z psem i to każdym z osobna to już sprawa wygląda duuużo gorzej. [/QUOTE]
No to dlatego się ciesz że nie ma ich 8 lub więcej:p

Posted

[quote name='barb']Odnowilam ogloszenie Kaji na Kupie psa.[/QUOTE]

dziękujemy barb, w jej sprawie grobowa cisza, ani jednego telefonu przez tak długi okres czasu, nic...po prostu zero.

Posted

[quote name='wtatara']na pewno dom gdzieś czeka, a dawałyście na Kraków[/QUOTE]
Nie wiem czy dziewczyny dawały na Kraków, ale ja też mam cichą nadzieję, że ten domek gdzieś tam jest :)

Posted

[quote name='Agula99']Nie wiem czy dziewczyny dawały na Kraków, ale ja też mam cichą nadzieję, że ten domek gdzieś tam jest :)[/QUOTE]

Niektore psy mialy robione na Kraków, na przyklad Pako. Co do Kai to muszę sprawdzić.

Ale w Krakowie też wcale nie jest latwo [url]http://www.dogomania.pl/threads/216999-Kraków-Daisy-i-Jagódka-wyrzucona-z-dziećmi-w-dniu-gdy-się-oszczeniła...szukają-Domku[/url].

Oczka z Krakowa musiala w poszukiwaniu domku wyjechać aż do Stargardu Gdańskiego [url]http://www.dogomania.pl/threads/200197-Odyseja-Oczki-dobiegła-do-końca-)-)Jest-w-swoim-domku-)-)-[/url])

Posted

[quote name='barb']Niektore psy mialy robione na Kraków, na przyklad Pako. Co do Kai to muszę sprawdzić.
[/QUOTE]

Sprawdzilam - Kaji na Kraków nie robiłam.

Posted

Kajunia się tuli do mnie i tuli!! Szkoda, że nie mogę poświęcić jej więcej czasu, kiedy tyle psiaków a każdy by też chciała odrobinę zainteresowania. Ale Kajunia nie narzeka, posiedzi na kolankach, poprzytula się i potem wie, że muszę już iść, więc grzecznie idzie do siebie i włazi do budki! Jutro też Kajuniu będę u ciebie!!! :)

Posted

[quote name='Agula99']Mogę, a co ja mam do tego link???[/QUOTE]

Ja mam tylko do Pako. Kaje robilam na Ciebie, jesli nie usunelaś to powinnas mieć w swojej poczcie.

Posted

[quote name='Agula99']Mam, znalazłam, już odnowiłam, jest znowu na pierwszej stronie :)
No właśnie, ale może na Kraków ją rzucić???[/QUOTE]

Agula a potrafisz zrobić? Ja szczerze mowiąc ostatnio nie daję rady.

Poza tym Pako ma na Kraków i tez cisza.

Posted

[quote name='Agula99']Na gumtree moge jej zrobić.[/QUOTE]

Super. :lol:Tam Kaji nie robiłam.

Zobacz wyrożnione ogloszenie Pako na tablica.pl. :lol: Link na jego wątku.

Posted

[quote name='majuska']Ja jej zawsze robiłam na Kraków: gumtree, krakusik i cwirek...no i cisza była...ale wciąż trzeba nowe dawać, nigdy nie wiadomo....[/QUOTE]

Czyli miała na Kraków...