Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psina trafiła nie dawno do schronu ogólnie w złym stanie ,wyjątkowo żle znosi pobyt tam , i być moze okaże się ze ma bardzo wrażliwy żołądek

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polecam bazarek ogłoszeniowy u akira,może warto [url]http://www.dogomania.pl/threads/208321-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-50-za-10-z%C5%82-na-mega-d%C5%82ug!-Zapraszamy-do-15-czerwca[/url] poza tym warto byłoby podać nr konta do wpłaty pieniążków dla psiaka.

Posted

[quote name='sambo_os1']zaglądam i podnoszę,przydałoby się allegro cegiełkowe,może ktoś umie to ładnie oprawić?[/QUOTE]

Zjawi się tutaj Dobra Duszyczka, Specjalistka w temacie :) Selenga :)
Aga35, Kago - przeslijcie mi link do Skinniego - nie mogę znaleźć.

Posted

na FB ,jest taka propozycja ,piszę tu żeby nie umknęło,może warto się zastanowic
[B][URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=100000901675235"]Martyna Polkowska[/URL]
Ja mogę zrobić badanie parazytologiczne za free ...[/B]

Posted

[B][SIZE=3]"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to C Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B]

Posted

mały niestety siedzi nadal w schronie :-( w kupie nie było pasożytów , więc albo trzustka alb nerwica :-( Szukam pilnego chwilowego tymczasu , jak tylko moje szczyle pójdą do adopcji chcę zabrać psinę do siebie :-(