SkarpetKa Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Maja bądź dzielną dziewczynką i nie daj się chorobie!!! Quote
snuszak Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 taki na szybko w biegu zrobiony bazarek na leczenie Majeczki http://www.dogomania.pl/threads/215688-Buciki-i-inne-cuda-na-chor%C4%85-Majeczk%C4%99-z-Mosiny-do-15-pa%C5%BAdziernika-godz.-22?p=17760571#post17760571 proszę o podnoszenie! :) Quote
ania z poznania Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 U Majeczki poprawa:)!!! Wczoraj wieczorem po raz pierwszy zjadła normalny posiłek. Już obeszła mieszkanie, zaczepia Benka, interesuje się wenflonem, czyli życie w nią wstąpiło na nowo! Ala jest cudowna, wczoraj wzięła malutką ze sobą do pracy, żeby też w ciągu dnia podać jej kroplówę :). Quote
Nevi Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Dobrz, dobrze... też wczoraj z Alą rozmawiałam. Choć czwartek wiem, ze był krytyczny. Mam nadzieję, że mała takich zjazdów więcej nie nie zaliczy. Trzymam kciuki! Quote
ania z poznania Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 A tego kawalera poznajecie :)? Quote
ania z poznania Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Kochane Cioteczki, zapraszam serdecznie na bazarek, ręcznie robione szaliki, pelerynki, kominy. Dochód będzie przeznaczony na leczenie szczeniaków z wirusówką z przytuliska w Mosinie: http://www.dogomania.pl/threads/2158...1#post17782461 Maja: http://www.dogomania.pl/threads/2084...iny-%29/page13 Mimi: http://www.dogomania.pl/threads/2145...A-%29%29%29%29!!! Quote
ania z poznania Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Lepiej! Miała zbadaną krew bo coś neurologicznie się wetkom nie podobała, ale jest wszystko ok. Ala napisała: Cześć Aniu, mamy już wyniki,SĄ SUPER. Tylko jeden enzym wątrobowy jest podwyższony. Ale wetki mówią żeby nie denerwować się tym bo u maluszków tak bywa i nie jest to niebezpieczne. Jutro dołączą nowe leki wątrobowe.Znienawidzi mnie ;). Wczoraj Majeczka miała swój najlepszy dzień. Zaczyna jeść coraz chętniej kurczaczka,marchewę i ryżyk. Uważam , że jest lepiej. Jeszcze na pewno dużo czasu będzie potrzebować na rekonwalescencję ale przestaję się już bać o nią, już nie ma takich zjazdów z tego świata,uff. JEST BOssKA" :) Quote
snuszak Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 to super wieści, jeszcze troszkę i co czas będzie domku szukać Quote
ania z poznania Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Ta, tak, może uda mi się namówić Kasię, żeby obfotografowała maleńką.... Quote
ania z poznania Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Zobaczcie co się Majeczce zrobiło :placz: " Witaj Aniu Majeczce zrobiły się trzy ,centymetrowe dziury w ciele. Można bez problemu oglądać jej mięśnie. Jest już po zabiegu czyszczenia z ropy i ma założone sączki. Była to reakcja organizmu na jeden z leków. Biedna Malutka wygląda jakby wróciła z wojny. Za kilka dni będą zaszywać. Brzuszek powolutku coraz lepiej. Buziaki" Poza tym samopoczucie ma dobre....: "Już lepiej, zaczyna chętniej jeść, tupta już sobie powolutku po domku, tuli się do Benia. Neurologicznie też jest lepsza. Jeździmy na zmiany sączków. Musi jeszcze dostawać kroplóweczki, antybiotyk, proteinki i pasty na wchłanianie przez jelitka. Wczoraj miała wzdęty brzuszek więc dostała zastrzyk rozkurczowy. Wygląda jakby ktoś strzelał do niej z karabinu,no i przez dziury jest wygolona na szyjce,karku i na łapkach. Tak więc teraz to prawdziwy grzywacz chiński Robimy zdjęcia. Jeździ wszędzie ze mną. Świetnie znosi podróże samochodem. Myślę, że najgorsze za Majką. Jeszcze jeden bół ją czeka - zaszywanie wszystkich otworków. Jak wrócisz to zapraszamy na kawkę." Quote
agaga21 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 biedne te mosińskie szczeniaczki! wszystkie prawie muszą przeżyć koszmar by przeżyć... :( Quote
snuszak Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 wszystko przez wirus, który jest i pewnie będzie jeszcze długo siedział w schronisku :( Quote
agaga21 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 ciocie, może u was znalazłby się dt dla 7 miesięcznego chłopczyka, który śpi pod gołym niebem, sam jak palec...:placz::placz::placz::placz: zobaczcie jaki biedny http://www.dogomania.pl/threads/182189-Szyd%C5%82owiec-PROSIMY-O-POMOC.-ZIMA-za-pasem.ZABIERAMY-ci%C4%99%C5%BCarne-suki-z-ulicy-to-b%C5%82aganie?p=17880022&viewfull=1#post17880022 [video=youtube;p1QIQPmVcOk]http://www.youtube.com/watch?v=p1QIQPmVcOk&feature=player_embedded[/video] on przecież zamarznie! :placz::placz: dam worek karmy gdyby się dt znalazł....wiem że to niewiele ale może ktoś jest w stanie mu pomóc? Quote
Nevi Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Kochani co u Mai? Tak ostatnio pochłonęły mnie tutejsze sprawy i moje psiaki, że nawet z Alą nie rozmawiałam. Tutaj tez cisza :/ Poproszę o raporcik :p Quote
snuszak Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 właśnie, przydałyby się fotki i czas chyba zacząc ogłaszać? Quote
ania z poznania Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 U Majeczki już dobrze :). Ma tylko wygolony kark, tam gdzie zrobiły jej się te ropne wrzody (?). Jest przekochaną sunią, słodką, i niesamowicie wprost inteligentną! Ma trzy miesiące a umie: siad, wie, że nie gryzie się igiełkami po rękach, leżeć i dawać łapę. Jest cicha, nie szczeka na dzwonek, obserwuje w nowych sytuacjach Benia i robi to co on. Kradnie mu karmę, na co on oczywiście pozwala ;). Pyszczek ma po owczarku a umaszczenie po berneńczyku :). Skarpetka wybiera się do Ali na sesję :) Quote
Nevi Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Jak tam Majeczka i sesyjka? Wiem, że się odbyła bo Ala już się mi żaliła, że ma pannę na wydaniu :razz: Czekamy na zdjątka. Oferuję pomoc w wystawianiu ogłoszeń dla Majeczki, mam jeszcze do obróbki setera Dragona także załatwię je hurtowo. Dajcie tylko znać kiedy zacząć kampanię reklamową :cool3: Tekst mogę jakiś wymyślić... Poza tym, mam nadzieję, ze więcej szczeniaków w te chłody tam nie macie? Quote
SkarpetKa Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Tak mam foteczki, właśnie nie mogę się zdecydować które fajniejsze i po przebraniu wyszło mi 70mb :shake: muszę je jakoś wstawić. A zrobić Majeczce zdjęcia to naprawdę sztuka :diabloti: mała torpeda! Ogłoszenia super przydadzą się jak najbardziej!!! Już obrabiam zdjęcia... Nevi wypluj te słowa o nowych szczeniakach!!! :mad::eviltong: Quote
Recommended Posts