Jump to content
Dogomania

Speranza bez łapy - strach, cierpienie i nadzieja.MA WRESZCIE DOM!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest dobrze ;) Sperka chodzi 3 razy dziennie na spacery :eviltong: Troche boi się swojego Pana (pewn9e jakiś uraz do facetów), ale za to bardziej lgnie do kobiet, a przedewszystkim do córki państwa... Kiedy Pan rano wstaje z łóżka to Sperka wskakuje do łóżka do swojej pańci :evil_lol:

Posted

A ja już bym chciała wiedzieć co i jak. Człowiek, który ją dokarmiał i przygarnął pomimo kalectwa, musi być dobrym człowiekiem.
Czego nasza Speranza potrzebuje najbardziej? Dachu nad głową, miski strawy, a przede wszystkim miłości, dużo miłości.

• 3 weeks later...
Posted

Ojjj.... :oops: Ciotki nie zabijajcie :oops: Ale zupełnie mi się zapomniało..... W Wigilie był w schronisku Pan od Sperki - Maji ;) Mam nawet jej fotkę, tylko muszę zeskanować.... ;)

Posted

[quote name='wanda szostek']Zdjęcia są jakieś jasne, Speranzy, bym nie poznała.[/quote]

fotki są dziwne, bo Pan nie chciał ją stresowac lampą błyskową, a do tego Sperka ma bardzo króciutko sierść, bo jest po fryzjerze ;)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...