Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maya jest psem obronnym :):), ale nie zgryzliwym :):) tylko szczekajacym i warczacym :):) i napewno by sie ucieszyla z towarzystwa :):) nie wiem co by powiedzialy koty.
Mam nadzieje, ze pomozemy Mozartowi..........

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mc_mother']Ok, dzięki:) To zaraz zmienimy to w ogłoszeniach:)

Co do Szarotki... raczej byłoby jej ciężko wziąć Mozzarta... bo ona z Kanady do nas pisze;) :D
A szkoda, bo może Mayi przydałby się taki towarzysz:)[/QUOTE]
A w Kanadzie podobno uwielbiają podhalany:lol:

Posted

Cudo - Mozzart nadal bez zainteresowania, telefonów zero :nonono2:
A co do Kanady - nasze psiaki są światowe, m.in. Holandia, Niemcy... i do Kanady dalibyśmy radę :D

Posted

Saphirko, ja tam niby nie mam uprzedzeń, ale muszę przyznać, że ludzie ze skośnymi oczami źle mi się kojarzą :roll:;)
Szarotko, małe też mamy... co Ty na to ? :diabloti:

Posted

Malutkich Ci u nas dostatek... ;)
A jak wygląda sytuacja bezdomności psów w Kanadzie ? Jest tam wogóle takie pojęcie ? :roll:

No i zapomniałabym z tego wszystkiego... chłopaczek nie ma już jajek ;)

Posted

Nic nowego u chłopaka... mieszka sobie w drewnianym boksie, wypuszczany codziennie na wybieg.
No ogólnie można powiedzieć, że jest dobrze (na tyle na ile może być dobrze w schronisku).
To jest ten plus orzechowskiego schroniska - jest czysto, ładnie, psy są zadbane i mają fachową opiekę.

Szkoda, że to nie dom...

Posted

Dziś dostałam powiadomienia o nowych ogłoszeniach na maila, dziękuję bardzo :loveu:
Dzwonił dziś rano Pan zainteresowany Mozzartem. Możliwe, że dziś jeszcze przyjedzie do schroniska pooglądać chłopaka. Trzymać kciuki proszę ;)

Posted

Nie. Nie ma szans na sprawdzenie każdego domu, jak pies idzie ze schroniska a nie przez internet. Trzeba by mieć osobnego pracownika do jeżdżenia po terenie :eviltong: Pana jeszcze w schronisku nie było, także już pewnie dziś się nie pojawi. Mam nadzieję, że przyjedzie jak będzie kierownik, bo wtedy zostanie dokładnie "przemaglowany" ;)

Posted

Na jednym z watkow szukaja psa do ochrony domowej hodowli drobiu, bo przychodzi tam lisica i im wyjada. Warunki wygladaja na dobre, bo pani ma juz male pieski adoptowane chyba z schroniska, ale lisica dla nich jest za duza. Pewnie nie wiadomo co Mozart mysli o drobiu ??

Posted

Oj ciężko powiedzieć... kurczę nie lubię domków z drobiem dla psiaków ze schronisk. Przeważnie nasze adopcje do takich właśnie domków kończą się powrotami "bo pies zjadł mi kurę, koguta czy jeszcze inne ptactwo) :nonono2: taki mój prywatny uraz ;)
A wydaje mi się, że Mozzart chętnie by sobie urządził wyścigi z kurczakami ;)