mc_mother Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Nie ma sprawy;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neczka Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 Dzięki :) Piękny Biały wyskakuj wysoko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saphira Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 I jeszcze wyżej:lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neczka Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 Dziś się nie udało... może jutro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szarotka Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Marze, zeby Mozart znalazl domek tak jak Arktic :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rita60 Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Witaj białasku...mykaj na górę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neczka Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 I jeszcze raz po południu :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saphira Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 A teraz kolacja.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szarotka Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 [quote name='Saphira']A teraz kolacja..........[/QUOTE] Przyjde jeszcze na sniadanie :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neczka Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 A ja podnosząc Mozzarcika zapowiadam rychłe powstanie kolejnego wątku orzechowskiego psiaka. Będzie to mini szorstkowłosy Mozzart w wydaniu bardziej kobiecym :evil_lol: Mam nadzieję, że wątek ten nie stanie w miejscu, bo suczka jest naprawdę genialna. Szczerze mówiąc gdy trafiła do schroniska byłam pewna, że za tydzień już jej nie będzie... a tu miesiące lecą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neczka Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 Zapraszam serdecznie do Sagi [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/4/703image1.jpg/"][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/2727/703image1.jpg[/IMG][/URL] [url]http://www.dogomania.pl/threads/211775-Bia%C5%82a-szorstkow%C5%82osa-roczna-Saga-smutnieje-w-schronisku.-WE%C5%B9-MNIE-DO-DOMKU[/url]... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neczka Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 Jeszcze na dobranoc podniosę chłopaka :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isadora7 Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 A i ja podniosę gdzieś mi sie wątek zawieruszył Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neczka Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 A ja wam coś powiem.... 8-) [B]MOZZARTA NIE MA JUŻ W SCHRONISKU[/B] !!! :loveu: Przyjechał dziś do schroniska Pan w poszukiwaniu dużego psa, który zamieszka w jego ogrodzie. W miejscowości jakieś 30km od schroniska, także bardzo blisko. Za niedługo planujemy już kontrolę poadopcyjną wraz z akcją fotografowania chłopaka :loveu::loveu: Trzymajcie najmocniej kciuki, żeby wszystko było w porządku. Za kilka dni zadzwonię do Pana zapytać jak nasz gagatek się sprawuje :multi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rita60 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 :crazyeye:no co ty,ale wiadomośc:loveu:powodzenia bialasku:multi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isadora7 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Powodzenia Mozarcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szarotka Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Wow, oczom nie wierzylam jak przeczytalam tytul :):) bo przed chwila napisalam na podhalanie, ze Mozzart, dalej nie ma domu i ze tego nie rozumiem. Zrobcie wizyte, bo to wazne, zeby wiedziec gdzie trafil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saphira Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Ale fajno:lol: No to teraz pomóżta mojemu Bambo :[url]http://www.dogomania.pl/threads/181152-Bambo-od-prawie-roku-ga%C5%9Bnie-w-schronisku.-Pom%C3%B3%C5%BCmy-Mu.?p=17325215#post17325215[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc_mother Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Mam nadzieję, że to dobry domek:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neczka Posted July 28, 2011 Author Share Posted July 28, 2011 Zadzwonię jutro ze schroniska do Mozzartowej rodzinki ;) Tylko błagam... będę mega wdzięczna, jak ktoś napisze mi choćby krótkiego sms'a na 694 789 169 w treści wpisując choćby "Mozzart" czy coś na ten styl :D Boję się, że standardowo będzie tyle do roboty, że zapomnę :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szarotka Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Niestety nie napisze, bo nie umiem wysyalac smsow i jestem za daleko....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neczka Posted July 29, 2011 Author Share Posted July 29, 2011 Nie zapomniałam ;) Rozmawiałam z Mozzartową właścicielką. Starsza Pani, totalnie zakochana w naszym białasie. Opowiadała, jak biega po ogrodzie, bawi się, tarza w trawie :roll: Zauroczył wszystkich domowników. Jedyne czym się martwi jest to, że Mozzart postanowił urządzić głodówkę... ale to napewno szybko minie :roll: Generelanie z rozmowy wnioskuję, że to naprawdę dobry dom :) Teraz czekamy na zdjęcia i za kilka tygodni jedziemy na wizytę poadopcyjną, z której wydaje mi się, Mozzartowa rodzina ucieszy się :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szarotka Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Koniecznie pojedzcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neczka Posted August 3, 2011 Author Share Posted August 3, 2011 Wizyta po u Mozzarta planowana na ten tydzień lub na początek przyszłego ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szarotka Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Prosze o zdjecia :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts