Patikujek Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ja dzisiaj w zoologu naszym dostałam taką ulotkę: [IMG]http://images34.fotosik.pl/62/b050f289278ca611med.jpg[/IMG] [IMG]http://images33.fotosik.pl/62/3de43dd0183d1be1med.jpg[/IMG] Nie znam osoby która prowadzi salon ale niedługo po jego otwarciu zamierzam się tam wybrać i Baksikowi co nieco podciąć opiszę później wrażenia Quote
eria Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 hehe ciekawe czy ta hodowla olbrzymków, której suczka jest na tej ulotce, wie że sobie ktosik fotę 'pożyczył' [URL]http://www.sznaucery.org/strona_gl.html[/URL] Quote
Czarne Gwiazdy Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Nie sądzę, żeby COBRA była robiona przez jakikolwiek salon... zalatuje chamstwem i szmirą... Quote
Patikujek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja nie wiem, dostałam tylko ulotkę zobaczymy co to będzie, jeśli coś będzie nie tak szybkop z interesu wyleci Quote
jula87 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witam wszystkich. Przykro, ze tak pochopnie wydajecie negatywne opinie:shake:, ale oczywiscie takie rzeczy latwo przychodza na jezyk no i juz jest goracy temat do rozmow. Jak sie komus cos nie podobalo to wystarczylo zadzwonic i porozmawiac.Zeby nie bylo niedomowien szybciutko wyjasniam sprawe. Ulotki zalatwialam przez Allegro, firma zrobila projekty, mi sie spodobaly i tak do mnie trafily, nie ukradlam nikomu tych zdjec, operowala nimi firma robiaca projekt.Zapewniam Ciebie [U][B]Czarne Gwiazdy,[/B][/U] ze moj salon [U]nie[/U] zalatuje chamstwem i szmira!! a jezeli nie jestes przekonana/y - zapraszam,u mnie mam zdjecia prawie wszystkich pieskow ktore osobiscie strzyglam. Groomingiem zajelam sie poniewaz kocham zwierzeta,a praca z nimi to dla mnie przyjemnosc.Mam nadzieje, ze wszystko wyjasnilam. Judyta Prymak Quote
DG32 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale czy wiecie coś może o Psim uroku z Będzina. Quote
Olinka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='DG32']Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale czy wiecie coś może o Psim uroku z Będzina.[/quote] Witam, Dokładnie ten salon jest w Bramie Zukermana. Ja tam chodzę z moim pudlem. Tylko wolę gdy obcina go Pani właścicielka ponieważ wtedy jestem zadowolona. Natomiast pracownica pomimo moich sugestii zostawiła psu grzywke:mad: Pani właścicielka ma super podejście do psów, mój pies który generalnie jest dość strachliwy bardzo ją lubi, pomimo tych wszystkich "strasznych" rzeczy które ona mu robi:) Quote
adix Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Witam, który z salonów możecie polecić tak z czystym sumieniem dla sznaucera miniaturki w rejonie Katowic, Dąbrowy, Sosnowiec Quote
Melka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Znalazłam w bielskiej gazecie namiar na "Psią grację" - ul. Nad Potokiem 95 (obok ul. Wita Stwosza). To jedyny namiar na psiego fryzjera z B-B, jaki znam... a Liczi już bardzo by musiał przystrzyc swój pyszczek. Może ktoś miał do czynienia z tą Panią albo poleci kogoś naprawdę sprawdzonego (oczywiście koniecznie z Bielska-Białej). Będziemy z Liczim wdzięczni :) :loveu: Quote
zagłębie Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 W Sosnowcu dobry psi fryzjer jest w lecznicy na ul.Gospodarczej. Quote
DG32 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Olinka']Witam, Dokładnie ten salon jest w Bramie Zukermana. Ja tam chodzę z moim pudlem. Tylko wolę gdy obcina go Pani właścicielka ponieważ wtedy jestem zadowolona. Natomiast pracownica pomimo moich sugestii zostawiła psu grzywke:mad: Pani właścicielka ma super podejście do psów, mój pies który generalnie jest dość strachliwy bardzo ją lubi, pomimo tych wszystkich "strasznych" rzeczy które ona mu robi:)[/quote] My też w końcu skorzystaliśmy i jesteśmy zadowoleni, obie panie, były bardzo cierpliwe w stosunku do naszych niesfornych psów. Dodatkowo dostaliśmy dużo wskazówek co do pielęgnacji psiaków. Quote
aga1506 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Nie śląsk a zagłębie ale super jest w Będzinie nie znam dokładnie adresu ale w bramie Zuckermana :) "Psi Urok" tel. 697553614 mają też salonik w Sosnowcu na Kierocińskiej :) Moja mama jeździ tam z mniejszą suczką. Sunia jest zawsze super ostrzyżona, wypielęgnowana i zadowolona. Panie super miłe i widać że bardzo kochają zwierzęta. Szczerze polecam. Quote
ona&Torres Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 nie polecam fryzjera w chorzowie na metalowców raz tam mojego yorka zawiozlam i jak go odbieralam to nie bylam pewna wogole czy to moj pies;/ tak go zmascili Quote
sota36 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='ona&Torres']nie polecam fryzjera w chorzowie na metalowców raz tam mojego yorka zawiozlam i jak go odbieralam to nie bylam pewna wogole czy to moj pies;/ tak go zmascili[/quote] Rok temu tam chcialm briarda wyczesac - pan ( okazalo sie , ze to wet) stwierdzil;- "wycinamy"! Nie polecam!!!!!Wg mnie nie ma zielonego pojecia co to znaczy czesanie! Quote
Olinka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='aga1506']Nie śląsk a zagłębie ale super jest w Będzinie nie znam dokładnie adresu ale w bramie Zuckermana :) "Psi Urok" tel. 697553614 mają też salonik w Sosnowcu na Kierocińskiej :) Moja mama jeździ tam z mniejszą suczką. Sunia jest zawsze super ostrzyżona, wypielęgnowana i zadowolona. Panie super miłe i widać że bardzo kochają zwierzęta. Szczerze polecam.[/quote] Ach te animozje pomiędzy Ślaskiem a Zagłębiem:) Oczywiście chodziło mi o salon w woj Śląskim. I oczywiście zdaje sobie sprawe, że wątek odnosi sie do salonów na Ślasku, ale każdy kto tu mieszka zdaje sobie sprawe że granice sie zacierają.\Chodzi mi oczywiście o motoryzacyjne granice:) Quote
meow Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [url=http://www.salon4lapy.pl/]Salon 4 Łapy[/url] Tarnowskie góry. Quote
acia72 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Witam jestem nowa na tej stronie. Szukam dobrego salonu w Zabrzu , proszę o jakieś namiary. Mam pieska i muszę już go wypielęgnować . Mam Puszka dopiero 5 miesięcy, myślę ze juz może iść do fryzjera. Quote
adriana87 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='acia72']Witam jestem nowa na tej stronie. Szukam dobrego salonu w Zabrzu , proszę o jakieś namiary. Mam pieska i muszę już go wypielęgnować . Mam Puszka dopiero 5 miesięcy, myślę ze juz może iść do fryzjera.[/quote] Już najwyższy czas, a i tak uważam, że można było i wcześniej...:razz: Quote
acia72 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Witam i dziękuje za radę ale w dalszym ciągu nie mam namiarów na dobrego fryzjera w zabrzu :placz: proszę o namiary .Wiem o jednym ale tam trzeba długo czekać na wizytę a ja muszę Puszka obciąć teraz !! Quote
ROOFI Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Może warto troche poczekać.Skoro długo się czeka to pewnie ma wielu klientów co zo tym idzie dobrze strzyże. Quote
Andzia33 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Nitencja']Bykowina niedaleko kochlowic . :)[/quote] :shake::shake::shake: stanowczo odradzam! Mój york wygląda okropnie, przycięte, zakrwawione ucho (wytłumaczyła się, że na uszku był jakiś "strup"?), cięła gdzie popadło .... włosy nierówne, wygryzione a pupę ma wygoloną jak małpa, Wygląda żałośnie :shake: Kobieta albo miała zły dzień albo poprostu .... Quote
Koreksonowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 A ma ktoś wyrobioną opinię o salonie w Raciborzu (Markowicach)? Mojego spaniela wypadałoby odkołtunić, ale nie wiem gdzie się udać. Quote
Nitencja Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Andzi nie podobało Ci sie ok , Twoja sprawa. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale czy to nie był ten pies w typie yorka co miał lichy włos że nawet 5F wyszedł łysy ? Po drugie jeśli się nie podobało i było tak okropnie to po co mówiłaś że przyjdziesz "bo tak ładnie zrobiony" ?? :roll: Ucho zakrwawione ? Był strup który zjechałam co też powiedziałam - ucho zdezynfekowane . Zapraszam do galerii żeby pooglądac : [url=http://s32.photobucket.com/albums/d11/Nitencja/psy%20robione/]psy robione pictures by Nitencja - Photobucket[/url] i bardzo proszę - nie pisz bzdur. :razz: Quote
Recommended Posts