Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dzisiaj w zoologu naszym dostałam taką ulotkę:
[IMG]http://images34.fotosik.pl/62/b050f289278ca611med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images33.fotosik.pl/62/3de43dd0183d1be1med.jpg[/IMG]

Nie znam osoby która prowadzi salon ale niedługo po jego otwarciu zamierzam się tam wybrać i Baksikowi co nieco podciąć opiszę później wrażenia

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe ciekawe czy ta hodowla olbrzymków, której suczka jest na tej ulotce, wie że sobie ktosik fotę 'pożyczył'
[URL]http://www.sznaucery.org/strona_gl.html[/URL]

Posted

Witam wszystkich.
Przykro, ze tak pochopnie wydajecie negatywne opinie:shake:, ale oczywiscie takie rzeczy latwo przychodza na jezyk no i juz jest goracy temat do rozmow.
Jak sie komus cos nie podobalo to wystarczylo zadzwonic i porozmawiac.Zeby nie bylo niedomowien szybciutko wyjasniam sprawe. Ulotki zalatwialam przez Allegro, firma zrobila projekty, mi sie spodobaly i tak do mnie trafily, nie ukradlam nikomu tych zdjec, operowala nimi firma robiaca projekt.Zapewniam Ciebie [U][B]Czarne Gwiazdy,[/B][/U] ze moj salon [U]nie[/U] zalatuje chamstwem i szmira!! a jezeli nie jestes przekonana/y - zapraszam,u mnie mam zdjecia prawie wszystkich pieskow ktore osobiscie strzyglam. Groomingiem zajelam sie poniewaz kocham zwierzeta,a praca z nimi to dla mnie przyjemnosc.Mam nadzieje, ze wszystko wyjasnilam.
Judyta Prymak

• 5 months later...
  • 5 months later...
Posted

[quote name='DG32']Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale czy wiecie coś może o Psim uroku z Będzina.[/quote]

Witam,
Dokładnie ten salon jest w Bramie Zukermana.
Ja tam chodzę z moim pudlem. Tylko wolę gdy obcina go Pani właścicielka ponieważ wtedy jestem zadowolona.
Natomiast pracownica pomimo moich sugestii zostawiła psu grzywke:mad:
Pani właścicielka ma super podejście do psów, mój pies który generalnie jest dość strachliwy bardzo ją lubi, pomimo tych wszystkich "strasznych" rzeczy które ona mu robi:)

Posted

Witam, który z salonów możecie polecić tak z czystym sumieniem dla sznaucera miniaturki w rejonie Katowic, Dąbrowy, Sosnowiec

• 2 weeks later...
Posted

Znalazłam w bielskiej gazecie namiar na "Psią grację" - ul. Nad Potokiem 95 (obok ul. Wita Stwosza). To jedyny namiar na psiego fryzjera z B-B, jaki znam... a Liczi już bardzo by musiał przystrzyc swój pyszczek.
Może ktoś miał do czynienia z tą Panią albo poleci kogoś naprawdę sprawdzonego (oczywiście koniecznie z Bielska-Białej).
Będziemy z Liczim wdzięczni :) :loveu:

Posted

[quote name='Olinka']Witam,
Dokładnie ten salon jest w Bramie Zukermana.
Ja tam chodzę z moim pudlem. Tylko wolę gdy obcina go Pani właścicielka ponieważ wtedy jestem zadowolona.
Natomiast pracownica pomimo moich sugestii zostawiła psu grzywke:mad:
Pani właścicielka ma super podejście do psów, mój pies który generalnie jest dość strachliwy bardzo ją lubi, pomimo tych wszystkich "strasznych" rzeczy które ona mu robi:)[/quote]

My też w końcu skorzystaliśmy i jesteśmy zadowoleni, obie panie, były bardzo cierpliwe w stosunku do naszych niesfornych psów. Dodatkowo dostaliśmy dużo wskazówek co do pielęgnacji psiaków.

Posted

Nie śląsk a zagłębie ale super jest w Będzinie nie znam dokładnie adresu ale w bramie Zuckermana :) "Psi Urok" tel. 697553614 mają też salonik w Sosnowcu na Kierocińskiej :) Moja mama jeździ tam z mniejszą suczką. Sunia jest zawsze super ostrzyżona, wypielęgnowana i zadowolona. Panie super miłe i widać że bardzo kochają zwierzęta. Szczerze polecam.

Posted

[quote name='ona&Torres']nie polecam fryzjera w chorzowie na metalowców raz tam mojego yorka zawiozlam i jak go odbieralam to nie bylam pewna wogole czy to moj pies;/ tak go zmascili[/quote]
Rok temu tam chcialm briarda wyczesac - pan ( okazalo sie , ze to wet) stwierdzil;- "wycinamy"! Nie polecam!!!!!Wg mnie nie ma zielonego pojecia co to znaczy czesanie!

Posted

[quote name='aga1506']Nie śląsk a zagłębie ale super jest w Będzinie nie znam dokładnie adresu ale w bramie Zuckermana :) "Psi Urok" tel. 697553614 mają też salonik w Sosnowcu na Kierocińskiej :) Moja mama jeździ tam z mniejszą suczką. Sunia jest zawsze super ostrzyżona, wypielęgnowana i zadowolona. Panie super miłe i widać że bardzo kochają zwierzęta. Szczerze polecam.[/quote]

Ach te animozje pomiędzy Ślaskiem a Zagłębiem:)
Oczywiście chodziło mi o salon w woj Śląskim.
I oczywiście zdaje sobie sprawe, że wątek odnosi sie do salonów na Ślasku, ale każdy kto tu mieszka zdaje sobie sprawe że granice sie zacierają.\Chodzi mi oczywiście o motoryzacyjne granice:)

• 2 months later...
Posted

Witam jestem nowa na tej stronie. Szukam dobrego salonu w Zabrzu , proszę o jakieś namiary. Mam pieska i muszę już go wypielęgnować . Mam Puszka dopiero 5 miesięcy, myślę ze juz może iść do fryzjera.

Posted

[quote name='acia72']Witam jestem nowa na tej stronie. Szukam dobrego salonu w Zabrzu , proszę o jakieś namiary. Mam pieska i muszę już go wypielęgnować . Mam Puszka dopiero 5 miesięcy, myślę ze juz może iść do fryzjera.[/quote]
Już najwyższy czas, a i tak uważam, że można było i wcześniej...:razz:

Posted

Witam i dziękuje za radę ale w dalszym ciągu nie mam namiarów na dobrego fryzjera w zabrzu :placz: proszę o namiary .Wiem o jednym ale tam trzeba długo czekać na wizytę a ja muszę Puszka obciąć teraz !!

• 1 month later...
Posted

[quote name='Nitencja']Bykowina niedaleko kochlowic . :)[/quote]

:shake::shake::shake: stanowczo odradzam! Mój york wygląda okropnie, przycięte, zakrwawione ucho (wytłumaczyła się, że na uszku był jakiś "strup"?), cięła gdzie popadło .... włosy nierówne, wygryzione a pupę ma wygoloną jak małpa, Wygląda żałośnie :shake:
Kobieta albo miała zły dzień albo poprostu ....

• 2 months later...
Posted

Andzi nie podobało Ci sie ok , Twoja sprawa. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale czy to nie był ten pies w typie yorka co miał lichy włos że nawet 5F wyszedł łysy ? Po drugie jeśli się nie podobało i było tak okropnie to po co mówiłaś że przyjdziesz "bo tak ładnie zrobiony" ?? :roll: Ucho zakrwawione ? Był strup który zjechałam co też powiedziałam - ucho zdezynfekowane .
Zapraszam do galerii żeby pooglądac : [url=http://s32.photobucket.com/albums/d11/Nitencja/psy%20robione/]psy robione pictures by Nitencja - Photobucket[/url]

i bardzo proszę - nie pisz bzdur. :razz: