Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

POwiem tak: z Milką jest wszystko ok. Na razie ją tuczymy i uczymy chodzić na smyczy. Je dużo, spi na wersalce przykryta kocem, ma podusię. Wprawdzie w budynku gospodarczym, ale ma swoje łoże. Ma niesamowicie piękny i donośny głos. Jeszcze do ogłoszeń się nie nadaje, bo jest nieufna. Ale będzie z niej piękna dama.
Czarny jest uparty jak osioł i nie da się złapać. Teraz będziemy go łapać na "Milkę" - tak właśnie sunia będzie na wabia.
Rudy werócił do właściciela okazało się, że on ma dom. Rozmawiałam z pania, która dokarmiała MIlkę.

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To na prawde kochana i piękna suczka. Jest jeszcze wycofana, ale za to nie ma w niej cienia agresji. Spokojnie da przy sobie zrobić wszystko co sie chce, można ja dotykać wszędzie i zupełnie się przy tym nie denerwuje. Nawet nie miała nic przeciwko podnoszeniu, zaglądaniu w uszy i zęby. A widziała mnie pierwszy raz :)
Ktoś kto ją adoptuje będzie miał na prawde wielkiego, wielkiego przyjaciela, nie tylko gabarytowo :D

• 2 weeks later...
Posted

Milka- około 2 letnia, duża suczka. Zanim trafiła do nas mieszkała w starej, opuszczonej stodole. Swoimi gabarytami może odstraszyć, jednak to bardzo łagodna i przyjacielska psina. Troszkę nieśmiała ale spragniona kontaktu z człowiekiem. Zaszczepiona, odrobczona i odpchlona, przed oddaniem będzie wysterylizowana. Adopcja jest za darmo, obowiązuje podpisanie umowy i zgoda na odbycie wizyty przed adopcyjnej w domu zainteresowanego. Obecnie mieszka w domu tymczasowym niedaleko Tarnobrzega/Sandomierza

To tekst z jakim wrzuciłam ją na kilka portali- a może ktoś się zakocha :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Maja dziękuję za ogłoszenia i przeprasza, że nie pamiętam.
Milkę będziemy sterylizowac w przyszłym tygodniu.
Teraz po kolei z małolatami jedziemy - Kaja w zeszłym tygodniu, dzisiaj Lunka, w tym tygodniu jeszcze Wera /hienka/, Brysia, później Milka, Wiki.

• 4 weeks later...