Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1968 napisał(a):
wg opinii weta sunia musi urodzić, jest zbyt wysoka ciąża. Więc czekamy na rozwiązanie i niestety do uśpienia ślepy miot. Sunia jest u nas.

Smutne to, ale tak niestety trzeba. Jakaś pomoc potrzebna?

Posted

Sunia dochodzi do siebie. Na Czarnego -polujemy, przeniósł się w inne miejsce. No żal mi go jak cholera i nie mogę patrzeć na jwego samotnośc. Będziemy próbować, na pewno nie zostawimy go bez jedzenia.

Posted

Co słychać u Milki. Najgorsze chyba już ma za sobą? Jeżeli możecie zróbcie jej ładne zdjęcia. Takie, żeby było widać jej urodę. Czy ona ma cechy jakiejś rasy do której można ją porównać w ogłoszeniach?

Posted

dochodzi do siebie. ciężko ją przyrównać do jakiejś rasy, ale fakt, że jak się porządnie odżywi to będzie pięknaaaa. Jeszcze nie ufa, boi sie smyczy, na obcych szczeka groźnie. Głos ma natomiast taki mocny - jak zaszczeka, to stoimy na baczność. Cudna psina, ale wymaga dużo pracy. Niestety na razie zajmujemy sie maluchami /wilczkami i hienkami/, bo chorują i to najgorsze, że poważnie.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ja ją cały czas ogłaszam. Szczerze powiem, że potrzebuję lepszych zdjęć. Ona jest bardzo ładna i trzeba ją zaprezentować. Wiadomosci o jej charakterze, upodobaniach i nawykach też by były wskazane.
Rozumiem, ze sytuacja Rudego i Bruneta bez zmian?