Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Dopiero teraz dostałam tel. żeby umówić się z Panem na wizytę - miałam zatkaną skrzynkę ;) jutro dzwonię i się umawiam.

Niestety cioteczki, ostatnio praca mnie przerasta :( zastępuje już za dużo osób i za niedługo nie będę wiedzieć jak się nazywam... przepraszam, nawaliłam, nie zadzwoniłam. Proszę, poproście Mysię_ - jest z Zabrza, jak nie ona to ktoś inny pomoże. (na głupi okres ta wizyta trafiła :/)

Posted

[FONT=Calibri]Chciałabym podziękować wszystkim osobom,które zaangażowały się w jakąkolwiek pomoc dla Burusia (tak nazywa się piesek,doczekał się imienia) i powiadomić wszystkich ,że maluch zostaje w swoim domu. Obecnie jego sytuacja wygląda bardzo pozytywnie. Dlaczego zostaje ? dlatego,że została adoptowana jego mama ,2-letnia sunia ,wysterylizowana. Adoptowali ją państwo ,którym odszedł 15-letni schorowany psiak. Mieli go również od tych samych ludzi. Ma dom kojcowo-ogrodowo-domowy, dotychczas była na łańcuchu .[/FONT]
[FONT=Calibri]Mały zostaje z drugim starszym bokserkiem. W tej chwili teren na którym mieszkają będzie grodzony i w tym momencie zostaje zamkniety w całości to dość duża działka gdzie znajduje się dom ,widziałam miejsce przygotowywane do postawienia kojca ,w którym bedą przebywać kiedy brama będzie otwarta. Właściciel trochę inaczej zaczął nareszcie mysleć o tym jak należy je traktować .Psiaki są spokojne :) i ja też !!! Buruś przybrał na wadze i ma piękną sierść .Szaleje niesamowicie kiedy tam jestem ale widać zdrowy i to najważniejsze .[/FONT]
[FONT=Calibri]Jeszcze raz dziękuję WAM WSZYSTKIM !!! [/FONT]
[FONT=Calibri]RÓBCIE DALEJ TO CO ROBICIE DLA ZWIERZAKÓW !!![/FONT]

[FONT=Calibri]AGACIE DzIEKUJĘ ZA ZAŁOŻENIE WĄTKU :)[/FONT]

[FONT=Calibri]Ja nadal będę zaglądać do psiaka i zapraszam na dogomanię , po weekendzie będą nowe zdjęcia !!![/FONT]

• 3 weeks later...
Posted

Nooo, to pięknie, że wszystko się pozytywnie zakończyło :)

To ogłoszenia usuwam.
Chociaż weszłam na swoją pocztę, a tam znalazłam takiego maila:
"Witam,

mieszkam w dom jednorodzinnym pod Wrocławiem. Bardzo chętnie przygarnę tego psinka, ale jest jedno ale: ktoś musi go dowieźć do Wrocławia. Może komuś będzie po drodze? zwrócę koszt przewozu po uzgodnieniu.

Pozdrawiam."
Niestety ktoś nie skontaktował się z osobą podaną do kontaktu tylko napisał maila do autora ogłoszenia, a ja odebrałam tę wiadomość dopiero teraz, ponieważ mnie nie było i nie miałam dostępu do Internetu :/