Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KOlejny zestaw fotek.
Mam tylko kłopot z nimi - niestety nie mogę wstawic ich dna strone do ogłoszenia - znaczy moge i wstawię, tylko tam wymagana wielkość jest do 50 kB. te zdjęcia, takie piękne, po zmniejszeniu są wielkości znaczka - i niestety tracą na jakości, bo małe i słabo widać.
Mój aparat też tak robił, ale TZ zmienił w ustawieniach coś - nie znam się - i teraz 50 kB to całkiem ładne foty.
Trudno, na razie wstawiam tutaj

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy macie może szczeniaki, które w przyszłości będą niedużymi pieskami? Dzwoniła pani z Poznania, oczywiście do sprawdzenia, poszukuje docelowo niewielkiego pieska. Podobają jej się JRT, tak, że niewielki łaciatek byłby na pewno w jej typie ;)

Posted

Niestety, mamy tylko malutkie czarne i Kubusie, czarna podpalaną, z budowy JRT - bo dłuższa na krótszych łapkach. I na szczęście innych szczeniąt nie mamy - ufff, obym nie powiedziała w złą godzinę.

Posted

Kubusia zarezerwowana, Kratka jest ale juz jeden dom sie nia interesuje.

Gosiu na stronach typu allegro powinien działać ten kod z imageshack i mozesz dowolnej wielkosci fotki wstawiac.

Posted

Owcami się nie zajmujemy. Czyli ewentualnie Kratka.

Allegro - wiem, tylko w przypadku wiekszych zdjęć jest opłata - a my mamy charytatywne aukcje i zgodnie z jakimiś chyba ustaleniami powinny być warianty do 50 kB.

Posted

Ale jeśli dajesz w ogłoszeniu tylko kod z imageshack to zdjecie bedzie ladowalo sie w ogloszeniu z imageshack a nie z allegro wiec oplaty nie ma, bo zdjecie znajduje sie poza allegro, a ty podajesz jakby sam link do niego. Tak samo jak tutaj wstawiasz fotki z imageshacka to serwera dogomanii nie obciazasz.

Posted

Atos - brat Aty został wydany w dzień, gdy zabieraliśmy Atę. Dwa dni później pojawił się znów - oddany w nieodpowiednie ręce jednak wrócił - ponoć oddany go komuś społecznie nieodpowiedniemu.
Udało sie nam odebrać i psa - Atosa, zawieźć do weta, odrobaczyć, odpchlić i DT od Aty przyjął także jego. Ale to spore psy, prosimy o pomoc w szukaniu domu - za długo tam zostać nie powinny.
Atos tak jak Ata urodził się 24 grudnia - ma 7 miesięcy. Waży 24 kg. Top będzie piękny, spory pies, w typie jak dla mnie flata.
Co Wy na to?

Posted

Ata jedzie właśnie do domu. Szczegóły poda Boogie - to jego praca, dzięki Łukasz!!!
Atos bardzo teraz potrzebuje domu. Był zżyty z siostra, będzie mu smutno. Koniecznie potrzebuje domu. To będzie pies myślę wielkości flata, skoro majac 7 m-cy wazy 24 kg.
Bumerang, dziekuję że pomożesz. Wiem, że pies w Twoim typie!!!

Posted

Ata pojechała do domu. Państwo byli bardzo napaleni na Tytusa, jednak po wizycie w hotelu gdzie Tytus za bardzo kontaktowy nie był i nie opuszczał swoich obecnych opiekunów na krok stwierdzili, że Tytus będzie dla nich trudnym psem i chcieli zobaczyć Atę, o której też im wspominałem. Także spod Pniew pojechalismy do Szamotuł. Gdy tylko ją zobaczyli od razu wiedzieli, że to psiak dla nich. Ata jest kontaktowa, wesoła i przede wszystkim bardzo ładna. Spisaliśmy umowę i Ata (obecnie prawdopodobnie Tekla) na kolanach swojej nowej właścicielki pojechała do Poznania. Trochę wystraszona z początku, ale szybko zaczęła się interesować tym co sie wokół niej dzieje. Myślę, że będzie miała bardzo fajny dom.