:: FiGa :: Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 I ja przyłączam się do życzonek i życzę Wam wszystkiego jak naj naj najlepszego :calus: Quote
wiq Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Dobranoc [B]Wiktorciu[/B] :calus:[/quote] ha, moja babcia tak do mnie mówi:lol: [quote name=':: FiGa ::']I ja przyłączam się do życzonek i życzę Wam wszystkiego jak naj naj najlepszego :calus:[/quote] dziękuję i wzajemnie:p:p [quote name='_ChiQuiTa_']Wiq pochlaskałam sie za fotki ze strony 141 no i teraz masz mnie na sumieniu mam sznyty na całe rece ;p;p;p;p[/quote] cholera, kolejna na sumieniu:evil_lol: [quote name='mamabazyla'][CENTER][SIZE=4][COLOR=SeaGreen]Z okazji Świąt i na Nowy Rok wszystkiego naj dla Ciebie i Twojej czarno-rudej sfory !!!![/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [/quote] dziękujemy!:p:p wzajemnie, moje drogie rudziaki;) Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Cześć wiq ;) Widzę że nie tylko ja wstaję o świcie [8:30 :D] [quote name='wiq']ha, moja babcia tak do mnie mówi :lol:[/quote]Wiem:evilbat: Quote
wiq Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 zwlekłam się, bo muszę iść do miasta.. ble... co jeszcze o mnie wiesz?:cool3::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Nie zdradzę Ci :evil_lol: To moja tejemnica :eviltong: Quote
diabelkowa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 jaaaki avatar sliczny!!! aa od wczoraj kumpelka ma flacika z warszawy :)))) Quote
wiq Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Nie zdradzę Ci :evil_lol: To moja tejemnica :eviltong:[/quote] misterious girl;) [quote name='diabelkowa']jaaaki avatar sliczny!!! aa od wczoraj kumpelka ma flacika z warszawy :))))[/quote] dzieki:p super, pogratuluj koleżance! w takim razie znam ich z innego forum;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Jak tam świąteczne porządki Wiq? :) Radzisz sobie? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [B]wiq,[/B] może skończysz się już lenić i dasz jakieś foty :mad: Quote
Ola&Kora Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Cześć Wiki :p Jak tam nastrój przed świętami? ;) Quote
wiq Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak tam świąteczne porządki Wiq? :) Radzisz sobie? :cool3:[/quote] no musze sie do tego zabrać:evil_lol: w tym roku nie uczestniczę w przygotowaniach:evil_lol: [quote name=':: FiGa ::'][B]wiq,[/B] może skończysz się już lenić i dasz jakieś foty :mad:[/quote] to se ne da:shake::evil_lol: byłam w lasq, ale fotek nie robiłam.. [quote name='Ola&Kora']Cześć Wiki :p Jak tam nastrój przed świętami? ;)[/quote] hej:) póki co w miarę..;) tylko każą mi iść do spowiedzi i tu pojawi się kłopot:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote=wiq;]hej:) póki co w miarę..;) tylko każą mi iść do spowiedzi i tu pojawi się kłopot:evil_lol:[/quote] Hehehe a co? Popełniłaś takie straszne grzeszki...? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 dzieńdoberek jak tam przygotowania do wigili?? PS. musisz sie wyspowiadac z tego ze masz mnie na sumieniu :diabloti: Quote
wiq Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Ola&Kora']Hehehe a co? Popełniłaś takie straszne grzeszki...? :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] nie, to wbrew moim przekonaniom;) [quote name='_ChiQuiTa_']dzieńdoberek jak tam przygotowania do wigili?? PS. musisz sie wyspowiadac z tego ze masz mnie na sumieniu :diabloti:[/quote] chyba nie będę musiała, bo tam zwyczajnie nie dotrę:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Osz Ty... to nie wybierasz się do spowiedzi ?? Quote
wiq Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 nie mam takiej potrzeby, delikatnie mówiąc;) Quote
BBeta Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Zdrowych i Wesołych Świąt !! [IMG]http://img146.imageshack.us/img146/439/7wmqefh6.gif[/IMG] Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=Green]Wiktorciu... :calus: Wiary[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic] [SIZE=5][COLOR=Blue]-[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Blue] co góry przenosi[/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=Green]Nadziei[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=Blue]- która nie gaśnie[/COLOR][/SIZE] [COLOR=Green][SIZE=6]Miłości [/SIZE][/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue]- w każdej ilośi[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=Green]życzą[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Blue] Tobie[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Green] i[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Blue] czarno-rudym dziewczynkom[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Green] Sylwia i Figczaby :tree1:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Alynkaaa Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [SIZE=6][COLOR=Red][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO....KUDLATYCH MILUSICH Z JEZOREM JAK LANCUCH NA WIERZCHU I OCZKAMI JAK BOMBKI SWIAT ZYCZE JA I RUDA:):*:*:*:*[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
KaRa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych i radosnych świąt dla Ciebie Wig oraz psinek (szczególnie Bystrej:evil_lol: );) Quote
wiq Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Dziękuję bardzo za życzenia:) Wam życzę udanego wolnego czasu, spełnienia marzeń i tego, żeby te osławione ' 4 łapy, uszy, nos i ogon' zawsze za Wami dreptały;) Quote
Recommended Posts