Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Dobranoc [B]Wiktorciu[/B] :calus:[/quote]

ha, moja babcia tak do mnie mówi:lol:

[quote name=':: FiGa ::']I ja przyłączam się do życzonek i życzę Wam wszystkiego jak naj naj najlepszego :calus:[/quote]

dziękuję i wzajemnie:p:p

[quote name='_ChiQuiTa_']Wiq pochlaskałam sie za fotki ze strony 141
no i teraz masz mnie na sumieniu mam sznyty na całe rece ;p;p;p;p[/quote]

cholera, kolejna na sumieniu:evil_lol:

[quote name='mamabazyla'][CENTER][SIZE=4][COLOR=SeaGreen]Z okazji Świąt i na Nowy Rok wszystkiego naj dla Ciebie i Twojej czarno-rudej sfory !!!![/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[/quote]

dziękujemy!:p:p wzajemnie, moje drogie rudziaki;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie zdradzę Ci :evil_lol: To moja tejemnica :eviltong:[/quote]

misterious girl;)

[quote name='diabelkowa']jaaaki avatar sliczny!!! aa od wczoraj kumpelka ma flacika z warszawy :))))[/quote]

dzieki:p
super, pogratuluj koleżance! w takim razie znam ich z innego forum;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak tam świąteczne porządki Wiq? :) Radzisz sobie? :cool3:[/quote]

no musze sie do tego zabrać:evil_lol: w tym roku nie uczestniczę w przygotowaniach:evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::'][B]wiq,[/B] może skończysz się już lenić i dasz jakieś foty :mad:[/quote]

to se ne da:shake::evil_lol: byłam w lasq, ale fotek nie robiłam..

[quote name='Ola&Kora']Cześć Wiki :p

Jak tam nastrój przed świętami? ;)[/quote]

hej:)
póki co w miarę..;) tylko każą mi iść do spowiedzi i tu pojawi się kłopot:evil_lol:

Posted

[quote=wiq;]hej:)
póki co w miarę..;) tylko każą mi iść do spowiedzi i tu pojawi się kłopot:evil_lol:[/quote]

Hehehe a co? Popełniłaś takie straszne grzeszki...? :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Hehehe a co? Popełniłaś takie straszne grzeszki...? :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

nie, to wbrew moim przekonaniom;)

[quote name='_ChiQuiTa_']dzieńdoberek jak tam przygotowania do wigili??

PS. musisz sie wyspowiadac z tego ze masz mnie na sumieniu :diabloti:[/quote]

chyba nie będę musiała, bo tam zwyczajnie nie dotrę:evil_lol:

Posted

[FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=Green]Wiktorciu... :calus:

Wiary[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic] [SIZE=5][COLOR=Blue]-[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Blue] co góry przenosi[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=Green]Nadziei[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=Blue]- która nie gaśnie[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Green][SIZE=6]Miłości [/SIZE][/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue]- w każdej ilośi[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=Green]życzą[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Blue] Tobie[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Green] i[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Blue] czarno-rudym dziewczynkom[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Green]
Sylwia i Figczaby :tree1:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Dziękuję bardzo za życzenia:)
Wam życzę udanego wolnego czasu, spełnienia marzeń i tego, żeby te osławione ' 4 łapy, uszy, nos i ogon' zawsze za Wami dreptały;)