Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak widac zmieniłam banerek i mam ogromna prośbę o jakiekolwiek wsparcie finansowe od 24 maja opłacam hotelik Mikiego z własnych środków, a one sa dośc ograniczone, na dłuzszy okres (a na to się zapowiada) to dla mnie spore obciążenie, a oprócz tego mam 3 wszystkożerne tymczasy i inne bezdomne pieski i kotki. które dokarmiam. Byłabym wdzięczna za każdą złotówkę. Wiem, że dużo piesków potrzebuje pomocy, ale może komuś los Mikiego nie jest obcy i zechce mieć swój udział w jego drodze do DS.

Posted

Tak Mikusiu, asika5 ma super rękę do znajdowania wspaniałych domków stałych, chociaż czasem to troszkę trwa.Czego się jednak nie robi dla świetlanej, szczęśliwej przyszłości? Nawet uzbraja w cierpliwość! Kto pomoże Mikusiowi?????

Posted

wyadoptowanie psa w wakacje to cud więc zakładam, że będzie musiał czekac jeszcze co najmniej do września, a tu kolejne pieski czekaja na swoja szansę, a ja nieststy nie mogę jednocześnie wszystkim pomagać:placz:
wkrótce watek nowego pieska Oskarka

Posted

żebym miała sie zapożyczyć to i tak pomagać będe, inaczej nie mogłabym spokojnie spać
Miki kochamy cie i nie martw się twój socjal nie jest zagrożony mimo braku funduszy, najwyżej pół swojej szafy sprzedam;)

Posted

jaanna019 napisał(a):
Grunt to pojemna szafa ;) a korzyść obustronna, bo i porządek się zrobi :)

oki oki już zaczynam grzebać

zaglądajcie bo lada chwila moja szafa będzie w waszym zasięgu:evil_lol:

Guest monia3a
Posted

Chłopak jakby troszkę wydoroślał ?? Czy mi się tylko wydaje ??

Guest monia3a
Posted

asika5 podaj tekst to poogłaszam chłopaka troszkę.

Posted

oto tekścik:
Miki - młody ok.1,5 roczny piesek, łagodny, spragniony kontaktu z człowiekiem,
grzecznie chodzi na smyczy, lubi jeżdzić samochodem, z penościa potrafi też przypilnować podwórka.
Miki jest zaszczepiony a niedługo zostanie wysterylizowanay i zaczipowany. tel. 606965443

dreag uśmiecham sie;)no wiesz allegro
na maila wyśleci kilka fotek

Posted

psi o tak to już FACIO:evil_lol: gdyby został na ulicy pewnie byłby już w schronie w Radysach i niemiałby takiej szansy rozwoju jaka ma u Kuny:loveu:

Posted

Miki juz po kastracji :) - biega, skacze... wogóle nie zauważył straty klejnotów:cool3:
Także chłopak wykastrowany, zachipowany, odrobaczony, zaszczepiony na wirusówki i zabezpieczony przeciwkleszczom - nic tylko brac :p

Posted

No patrzcie go jaki odważniak:evil_lol:

Super, że tak bezstrsowo. Greta dzieki, że się nim zajęłaś, a tak dziś chciałam przyjchać, ale zupełnie mi z głowy wyszło a jak juz sobie przypomniałam to było po wszystkim.

Nic tylko teraz ogłaszać:
Miki -,,bezpieczny" samiec, stanu wolnego, dobrze wyposażony szuka DS:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

zachary skoro tak mówisz to i pewnie tak będzie . porobiłam nowe ogłoszenia dla Mikusia pojeżdziłam i porozwieszałam tu i tam.
Może ktos sie w nim zakocha:)