asika5 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Mikusiu a telefon w twojej sprawie milczy:placz:ale nie martw się gdzieś jest domek, który na ciebie czeka Quote
asika5 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Jak widac zmieniłam banerek i mam ogromna prośbę o jakiekolwiek wsparcie finansowe od 24 maja opłacam hotelik Mikiego z własnych środków, a one sa dośc ograniczone, na dłuzszy okres (a na to się zapowiada) to dla mnie spore obciążenie, a oprócz tego mam 3 wszystkożerne tymczasy i inne bezdomne pieski i kotki. które dokarmiam. Byłabym wdzięczna za każdą złotówkę. Wiem, że dużo piesków potrzebuje pomocy, ale może komuś los Mikiego nie jest obcy i zechce mieć swój udział w jego drodze do DS. Quote
zachary Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Tak Mikusiu, asika5 ma super rękę do znajdowania wspaniałych domków stałych, chociaż czasem to troszkę trwa.Czego się jednak nie robi dla świetlanej, szczęśliwej przyszłości? Nawet uzbraja w cierpliwość! Kto pomoże Mikusiowi????? Quote
asika5 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 wyadoptowanie psa w wakacje to cud więc zakładam, że będzie musiał czekac jeszcze co najmniej do września, a tu kolejne pieski czekaja na swoja szansę, a ja nieststy nie mogę jednocześnie wszystkim pomagać:placz: wkrótce watek nowego pieska Oskarka Quote
zachary Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Potrzebujących piesków mnóstwo, a ludzi chętnych do pomocy garstka...... Quote
asika5 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 żebym miała sie zapożyczyć to i tak pomagać będe, inaczej nie mogłabym spokojnie spać Miki kochamy cie i nie martw się twój socjal nie jest zagrożony mimo braku funduszy, najwyżej pół swojej szafy sprzedam;) Quote
jaanna019 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Grunt to pojemna szafa ;) a korzyść obustronna, bo i porządek się zrobi :) Quote
zachary Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Jeszcze jak ja swojej pół dorzucę:evil_lol: albo coś innego.......Noooo, trochę fajnych, nowych rzeczy się znajdzie:lol:.Miki musi mieć byt zapewniony!!! Quote
asika5 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 jaanna019 napisał(a):Grunt to pojemna szafa ;) a korzyść obustronna, bo i porządek się zrobi :) oki oki już zaczynam grzebać zaglądajcie bo lada chwila moja szafa będzie w waszym zasięgu:evil_lol: Quote
Kuna Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 W końcu się udało - MIKI - i wcale nie smutny :multi: Quote
zachary Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 No wiesz kuna...w Twoim psim raju, to z największego smutasa stanie się wesoły psiak:loveu::lol: Quote
Guest monia3a Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Chłopak jakby troszkę wydoroślał ?? Czy mi się tylko wydaje ?? Quote
asika5 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 o tak zmężniał i zgubił zimową sierść Quote
psi Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Zmienia się chłopak :) teraz to z niego facio (słówko mego synka) jest a nie szczylek :) Quote
Guest monia3a Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 asika5 podaj tekst to poogłaszam chłopaka troszkę. Quote
asika5 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 oto tekścik: Miki - młody ok.1,5 roczny piesek, łagodny, spragniony kontaktu z człowiekiem, grzecznie chodzi na smyczy, lubi jeżdzić samochodem, z penościa potrafi też przypilnować podwórka. Miki jest zaszczepiony a niedługo zostanie wysterylizowanay i zaczipowany. tel. 606965443 dreag uśmiecham sie;)no wiesz allegro na maila wyśleci kilka fotek Quote
asika5 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 psi o tak to już FACIO:evil_lol: gdyby został na ulicy pewnie byłby już w schronie w Radysach i niemiałby takiej szansy rozwoju jaka ma u Kuny:loveu: Quote
dreag Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='asika5']dreag uśmiecham sie;)no wiesz allegro Mówisz i masz:). Jak chcesz to podrzuć jeszcze inne zdjęcia lub rozwiń tekst. http://allegro.pl/show_item.php?item=1756857218 Quote
Kuna Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Miki juz po kastracji :) - biega, skacze... wogóle nie zauważył straty klejnotów:cool3: Także chłopak wykastrowany, zachipowany, odrobaczony, zaszczepiony na wirusówki i zabezpieczony przeciwkleszczom - nic tylko brac :p Quote
asika5 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 No patrzcie go jaki odważniak:evil_lol: Super, że tak bezstrsowo. Greta dzieki, że się nim zajęłaś, a tak dziś chciałam przyjchać, ale zupełnie mi z głowy wyszło a jak juz sobie przypomniałam to było po wszystkim. Nic tylko teraz ogłaszać: Miki -,,bezpieczny" samiec, stanu wolnego, dobrze wyposażony szuka DS:eviltong: Quote
zachary Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Asika5, zawsze miałaś dobrą rękę do znajdowania super domków bezdomniakom.Tym razem też musi tak być! Quote
asika5 Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 zachary skoro tak mówisz to i pewnie tak będzie . porobiłam nowe ogłoszenia dla Mikusia pojeżdziłam i porozwieszałam tu i tam. Może ktos sie w nim zakocha:) Quote
Recommended Posts