Jump to content
Dogomania

Ljubljana 13/14.01.2007 2xCACIB + cztery specjalne CAC

Recommended Posts

Posted

Noelani napisał(a):
Ale ja mam male autko i nie jezdze nim szybko ;)
800km na pewno nie przejade w mniej niz 10 godzin.

A no to chyba, ze tak :roll: .
W kazdym razie ja mam zgłoszone psy na oba dni + klubową.

Aleb, ja gdzies zagranice zgłaszałam z rodowodem w pzygotowaniu, chyba do niemiec i przyjeli bez problemu dałam adnotacje "in preparation" i poszło. Zgłosic trzeba oddzielnie na 2 dni, można mailem, klubowe mozna opłacic na miejscu.

Elitesse, nie mam zadnych info o noclegach, ale Lubljana chyba drogawa jest, u nich ceny jak we włoszech sa.

Posted

karenina napisał(a):

Elitesse, nie mam zadnych info o noclegach, ale Lubljana chyba drogawa jest, u nich ceny jak we włoszech sa.

do tej pory najtansze co znalazlam to 50 eur za pokoj jednoosobowy + iles tam eur za psy :roll:

Posted

Elitesse napisał(a):
do tej pory najtansze co znalazlam to 50 eur za pokoj jednoosobowy + iles tam eur za psy :roll:

No to dobrze mi sie wydaje, ceny jak we włoszech. Niestety, styczen to środek sezonu narciarskiego i to ceny pewno trzyma.

Posted

karenina napisał(a):
No i jak, kto sie jeszcze skusił na wyjazd do pieknej słoweni?

My się jeszcze zastanawiamy , może uda nam się połączyc wyjaz z nartami.....ale dużo zależy jeszcze od noclegu- może jednak ktoś znalazł coś tańszego nie musi byc w samej Ljublianie

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

No, i w Tromostovje w grupie VII na III miejscu jest moja Grzanka! Musiałam się pochwalić, bo puchnę z dumy i niedługo się nie zmieszczę przed monitorem :-)

Posted

Tak, to Grzanka. Tylko niestety usiąść biedna nie chciała, miała już wszystkiego serdecznie dość, i zaprezentowała się w niekorzystnym dla wyżła skrócie :-)