Vesper Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 To pewnie jesteśmy na tym samym forum :D W tej chwili dokładna nazwa mi umknęła, ale znak charakterystyczny- pod nickiem pojawia się tytuł jaki masz nadany (np "zarządca półek" itp :D) i rysunki różnych kolorów szylek w zależności ile postów napisałś. To o to forum Ci chodzi? Jeżeli jednak nie- to szczerze polecam:). To w sumie mnie też mogłabyś nazwać taką "hodowlą" szylek? Ja szylkę Lucky- samiczkę-mam ok. 5-ciu lat, a kupiłam maleńką podczas likwidacji zoologa- za dwie szylki i klatkę dla nich zapłciłam 100zł- trochę po znajomości, bo dziewczyna która likwidowła wiedziała że u mnie nie zginą :). Później tylko- kiedy okazało się że jeden z "samczyków" (dostałam rodzeństwo) jest samiczką, musiałam tego samczyka-braciszka wymienić na inną szylkę- jedyny sklep który się na to zgodził, miał samczyka, więc i tak zostałam z parką, ale przynajmniej nie spokrewnioną. W zeszłe wakacja samczyk-Blacky, odszedł za TM [*], i wtedy, widząc smutną Lucky zapadła decyzja o kupnie białego chłopczyka- to był dla mnie prezent. Zamówiliśmy Albinka w Kakadu (miał kosztować mniej, ale w końcu i tak go kupiliśmy) i podejrzewam że Albin właśnie pochodzi z fermy futerkowej :angry: Na początku był bardzo nieufny i płochliwy- jednak dość szybko dał się kupić na smaczki :D - teraz podbiega jak tylko się podejdzie do klatki:D... Chyba założę moim kulkom osobny wątek, bo jest trochę do pisania na ich temat ;) Quote
Casablanca Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Zadowoli, zadowoli :evil_lol: Najważniejsze, że Koka na zdjęciach piękna i szczęśliwa :loveu: Naprawdę się staruszce domek udał ;) Quote
Vesper Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Teraz staruszka, ale u nas już od 10-ciu lat :)... Quote
Ty$ka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Mówisz o innym forum :). Chętnie bym weszła, aczkolwiek czasu brak tego wszystkiego ogarnąć :D. Tak, zapewne nazwałabym Cię taką właśnie "hodowlą" ;). Możesz założyć wątek, ale podaj mi link w razie czego =) Quote
Oscar Patric Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Koki nie wygląda na swoje lata,ładnie się trzyma i tak jak napisała Casablanca jest szczęśliwa,a to najważniejsze ostatnio słyszałam ze psy szczęśliwe żyją dłużej Quote
Vesper Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 [quote name='Ty$ka']Mówisz o innym forum :). Chętnie bym weszła, aczkolwiek czasu brak tego wszystkiego ogarnąć :D. Tak, zapewne nazwałabym Cię taką właśnie "hodowlą" ;). Możesz założyć wątek, ale podaj mi link w razie czego =)[/QUOTE] Niestety nie założę osobnej galerii szylkom, bo na Dogo nie ma na to miejsca- tak więc będę co jakiś czas wklejała malucha na psie wątki- chihuahua albo westika- bo na tych dwóch jest zainteresowanie szynszylkiem. Diamenciku- na pewno coś w tym jest...:lol: I oby żyła jeszcze drugie tyle :thumbs: Ostatnio zauważyłam że pysio troszkę siwieje, łapeczki... Ale nie ma to jak szczęśliwy, starszy pies:wink: Quote
Recommended Posts