an-na Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='dusje']Jeden z nich bardziej smialy? Ten z wystawowym chodem? :lol:[/QUOTE] Skąd wiedziałaś? :D. Tylko tego udało się wyprowadzić z kojca, drugiego niestety nie. Quote
malawaszka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 oooo teraz widzę że duże :) odszczekuję, że to welshe :evil_lol: Quote
Bonsai Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 rita60, możesz napisać w pierwszym poście na czym stoimy? Bo trudno to wszystko ogarnąć. Rozumiem, że jest miejsce u Owieczki (gdzie Owieczka mieszka?) za łącznie 500 zł plus karma. Konieczne jest zebranie deklaracji, zanim psiaki wyjadą, czy już jest kombinowany jakiś transport? Quote
rita60 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 [B]an-na - 50,- /m-c/[/B] [B]olalolaa - 20,-/m-c/[/B] [B]agata51 - 20,-/m-c/[/B] [B]majuska - 20,-/m-c/ plus 50,- jednorazowo[/B] [B]Igam - 20,-/m-c/ - /v/[/B] [B]wire fox - 30,-/m-c/[/B] - [B]/v/[/B] [B]Roland_De - 20,-/m-c/-/ v/[/B] [B]KateKermit - 20,-/m-c od VI/[/B] [B]kameralna - 10,-/jednorazowa/[/B] [B]terierkowo[/B] [B]390,- /jednorazowo/[/B] [B]220/- m-c plus[/B] [B]VI-VII/50,-/[/B] [B]do tej pory to sa takie deklaracje:roll: [/B] Quote
wire fox Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='rita60'][B]an-na - 50,- /m-c/ olalolaa - 20,-/m-c/ agata51 - ? /m-c/ majuska - 20,-/m-c/ plus 50,- jednorazowo Igam - 20,-/m-c/ terierkowo 300,- /jednorazowo/ 160/- m-c do tej pory to sa takie deklaracje:roll: [/B][/QUOTE] Dorzucam 30 zł deklaracja stała na chłopaków. Quote
rita60 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Dzieki cioteczko,tradycyjnie całus:buzi:i juz dopisuje:razz: Quote
Owieczka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Bonsai']rita60, możesz napisać w pierwszym poście na czym stoimy? Bo trudno to wszystko ogarnąć. Rozumiem, że jest miejsce u Owieczki (gdzie Owieczka mieszka?) za łącznie 500 zł plus karma. Konieczne jest zebranie deklaracji, zanim psiaki wyjadą, czy już jest kombinowany jakiś transport?[/QUOTE] owieczka mieszka w okoliach Nowego Mista nad Pilicą :) Quote
rita60 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Chłopaki czekaja ........dorzuć pieniążka na hotel...... Quote
wire fox Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Do góry chłopaki - bardzo prosimy o pomoc !!!! Quote
kameralna Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Rito, dziękuję za wiadomość. Już jestem. Zapisuję wątek. Jak tylko będę mogła dorzucę coś do skarbonki. Widzę, że pieski są ze sobą bardzo zżyte, nic dziwnego miały w niedoli tylko siebie. Mam nadzieję, że po udanej socjalizacji w hoteliku, znajdą jeden wspólny dom. Quote
wire fox Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='kameralna']Rito, dziękuję za wiadomość. Już jestem. Zapisuję wątek. Jak tylko będę mogła dorzucę coś do skarbonki. Widzę, że pieski są ze sobą bardzo zżyte, nic dziwnego miały w niedoli tylko siebie. Mam nadzieję, że po udanej socjalizacji w hoteliku, znajdą jeden wspólny dom.[/QUOTE] To byłaby idealna sytuacja - jeden dom, za miastem, z ogrodem i wybiegiem. Psy są piękne, więc wbrew pozorom nie powinno być to niemożliwe :). Trudno byłoby im przyzwyczaić się do miejskich warunków, myślę, że nawet po socjalizacji zostaną ślady w postaci strachu przed ruchem ulicznym i hałasem. No, ale do ogłaszania jeszcze daleka droga. Quote
rita60 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Prosze o pomoc dla erdelkow,aby znów były takimi jak powinny być pieskami i pokazać swoje usmiechnięte i uślinione pycholki:lol: Quote
Roland_De Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Dorzucam sie 20 PLN co miesiąc - pls o numer konta Quote
olalolaa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Dziewczyny, bo mam chętna Panią na Tokaja,ale nie jest jeszcze w 100%tach zdecydowana, ma foksterierke i wielki ogrodzony wybieg ze stawem, gdzies poza miastem, w okolicach Inowrocławia. Może jej podeślę jakieś zdjęcia? Oczywiście wiem że one nie są jeszcze do adopcji, ale może zechciałaby zaczekać, gdyby się zakochała.. Pani zawsze miała teriery, zna się na nich. Quote
rita60 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='Roland_De']Dorzucam sie 20 PLN co miesiąc - pls o numer konta[/QUOTE] Dziekuje pieknie i zgodnie z tradycja buziak:buzi:zaraz wysle numer konta:lol: [quote name='olalolaa']Dziewczyny, bo mam chętna Panią na Tokaja,ale nie jest jeszcze w 100%tach zdecydowana, ma foksterierke i wielki ogrodzony wybieg ze stawem, gdzies poza miastem, w okolicach Inowrocławia. Może jej podeślę jakieś zdjęcia? Oczywiście wiem że one nie są jeszcze do adopcji, ale może zechciałaby zaczekać, gdyby się zakochała.. Pani zawsze miała teriery, zna się na nich.[/QUOTE] Cioteczko podeslij foty,ale na ta chwilke one beda potrzebowały specjalnej opieki i nie kazdy sobie z tym poradzi. Moze Tokajowi sie poszczesci:roll: Quote
olalolaa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='rita60'] Cioteczko podeslij foty,ale na ta chwilke one beda potrzebowały specjalnej opieki i nie kazdy sobie z tym poradzi. Moze Tokajowi sie poszczesci:roll:[/QUOTE] Ta Pani ma foksterierke i nie wiadomo jak on się będzie zachowywał.. to jest ryzyko, musi się sama zdecydować czy na to idzie, powiedziałam że początek to na pewno bardzo dużo pracy z tym psem. Podeślę, może im się akurat poszczęści, Tokaj jakby nie patrzeć jest w lepszej sytuacji, choć tez przydał by się już dla niego TEN domek.. Quote
Igam Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Tak, najpierw trzeba poznać ich charaktery. No i ciachnąć chłopaków nim pójdą dalej. Quote
wire fox Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Igam']Tak, najpierw trzeba poznać ich charaktery. No i ciachnąć chłopaków nim pójdą dalej.[/QUOTE] Całkowicie się zgadzam, najlepiej jakby udało się to zrobić w odwrotnej kolejności :), choć to pewnie dla nich dodatkowa trauma i najpierw będzie trzeba je troszkę oswoić przed zabiegiem. Tak czy owak, Ciotki będzie wietrzenie sakiewek :) PROSIMY O DEKLARACJE !!!!!!!!!! Quote
Owieczka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Zagladam i podnosze chłopaków. Śliczne psy i chętni będą się o nich bić !! Ale ciachnąc to by się ich przydało ;/ Quote
rita60 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Chłopaki bedą ciachnięte......spoko cioteczki:razz: Quote
KateKermit Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 hej. własnie mojemu TŻ odpadła stała deklaracja, więc myślę, że nie będzie miał nic przeciwko jak mu automatycznie przekieruję tutaj :D ale! pierwsza wpłata będzie dopiero początkiem czerwca! jeśli przyjmujecie deklarację proszę o pełne dane przelewowe na priv :) Quote
Igam Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [B]KateKermit[/B] dziękujemy :) [SIZE=1]ps. moja deklaracja właśnie poszła[/SIZE] Quote
Owieczka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ja znowu podniose i pospamuje bo potrzebna pomoc też dla rodzeństwa cudownych psiaków które są u Izy. I co z tego że jest im tam dobrze jak nie mają swoich domów... :( Brakuej deklaracji i mają ogromny dług... Potrzebna pomoc i fonansowa i duchowa , banerek, ogłoszenia i ogólna obecność na wątku bo powolutku zamiera :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186814-Aza-ma-szansę-na-BTD-)-ZBIERAMY-NA-BUDĘ-i-transport.-Pomocy!/page34[/URL] Quote
Recommended Posts