Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatkaa napisał(a):
to się zapowiada wizyta w psitulu wielka - ja będę z mamą ;)

No ja się właśnie w ostatnim momencie ugryzłam w język, jak mówiłam, że Riszo mnie tak załatwił, a Ty go wyprowadzasz bez problemu.... Udało mi się jakoś wybrnąć, że inni sobie radzą... Ale mamę masz super, że jej się chciało! I sama jakoś inaczej wyglądałaś - bardzo fajnie zresztą. A jakie mama miała wrażenia z psitula?

No a Reiko jest super! Super spokojny egzemplarz! :)

Posted

Bjuta napisał(a):
No ja się właśnie w ostatnim momencie ugryzłam w język, jak mówiłam, że Riszo mnie tak załatwił, a Ty go wyprowadzasz bez problemu.... Udało mi się jakoś wybrnąć, że inni sobie radzą... Ale mamę masz super, że jej się chciało! I sama jakoś inaczej wyglądałaś - bardzo fajnie zresztą. A jakie mama miała wrażenia z psitula?

No a Reiko jest super! Super spokojny egzemplarz! :)

Dzięki Bjutko za komplement ! Miło mi :) Mama strasznie z psitulem jest związana,przegląda dogomanię,siedzi na stronie psitula,wiadomo,że zdrowie nie zawsze dopisuje i może przyjechać,ale tak z 3-4 razy już odwiedziłyśmy psitul.Następnym razem zamierzymy jakiegoś psiaka wykąpać,po tym jak Wiza przeszła SPA,mamie się bardzo spodobało :):)

Posted

Beatkaa napisał(a):
Dzięki Bjutko za komplement ! Miło mi :) Mama strasznie z psitulem jest związana,przegląda dogomanię,siedzi na stronie psitula,wiadomo,że zdrowie nie zawsze dopisuje i może przyjechać,ale tak z 3-4 razy już odwiedziłyśmy psitul.Następnym razem zamierzymy jakiegoś psiaka wykąpać,po tym jak Wiza przeszła SPA,mamie się bardzo spodobało :):)

uściskać mamę od nas za dobre serce!
i wirtualnie ściskam naszego chłopca

Posted

Asia_Klero ostatnio czesała Reiko, w schronisku nawet nie zwróciłam uwagi, ale na fotkach widać różnicę :evil_lol::evil_lol::razz:
śliczny chłopak... ma nowego kolegę w boksie ;)

Posted

Jest naprawdę śliczny. Wydaje mi się, że on głównie siedzi w budynku, bo jeśli czeka na dom już 4 lata, a ja go odkryłam nie tak dawno - to znaczy, że mi się nigdy nie pokazał. I teraz tez sobie przypominam, że ile razy go zapinałam na smycz, to musiałam wejść do ogrzewalni. On chyba nie chce się pokazywać ludziom?

Posted

Bjuta napisał(a):
Jest naprawdę śliczny. Wydaje mi się, że on głównie siedzi w budynku, bo jeśli czeka na dom już 4 lata, a ja go odkryłam nie tak dawno - to znaczy, że mi się nigdy nie pokazał. I teraz tez sobie przypominam, że ile razy go zapinałam na smycz, to musiałam wejść do ogrzewalni. On chyba nie chce się pokazywać ludziom?

możliwe :roll: wiesz kiedyś był psiakiem "wolnożyjącym" nie zawsze ludzie mieli dobre intencje w stosunku do niego... Ja go w sumie widuję od zewnątrz, ale chyba rzeczywiście częściej jest w środku ;)

Posted

Reiko, widzimy się w sobotę! :lol: Ale nie wiem jak to będzie ze spacerkiem... Tyle psiaków nie ma żadnych fotek. Może się nie udać... Ale to nie znaczy, że Cię nie kocham!!;)