Agnie Koty Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Otwiera lodówkę? A robi posiłki? Jowita, zajrzyj do wątku Buni, chodzi o głosowanie.... Quote
Ela_and_Krzys Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Loozerko, a z nas tak beznadziejne gapy (malo czasu ciągle!) że przegapiliśmy Wasze dopsienie :) Cudna dwójeczka... Quote
Kasia25 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No i nadal nie ma:roll: Może się zgubiła, bo już nie wiem......... Ale zaczynam się bardzo martwić! LOOZERKA, dajże znak Quote
Puchatek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Zbliża się drugi miesiąc jak loozerka nam się w realu zgubiła i do netu nie zamierza wejść. Quote
Agnie Koty Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ela_and_Krzys napisał(a):Loozerko, a z nas tak beznadziejne gapy (malo czasu ciągle!) że przegapiliśmy Wasze dopsienie :) Cudna dwójeczka... Klasyczny przykład życia w błogiej nieświadomości,:evil_lol: . Dopsiła się ale gdzieś ją wcięło w cyberprzestrzni.... Quote
Puchatek Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 iwlajn napisał(a):Cioteczki, Loozerka prosiła przekazać że u niej nic złego się nie dzieje, poza tym że padł jej komputer, w pracy przeprowadzka więc nie ma jak wejść na Dogo. Ale niedługo na pewno się odezwie. I dziękuje za Waszą troskę. Tak napisała iwlajn 15 maja Iwlajn może masz jakieś nowe wieści? Quote
iwlajn Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ania wyjechała służbowo, po powrocie ma się odezwać. Niestety nie wiem kiedy wróci na Dogo ale poza tym wszystko u niej w porządku. Quote
Puchatek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 To dobrze że u Loozerki wszystko w porządku bo dzisiaj mija drugi miesiąc. Quote
iwlajn Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Wróci, na pewno. Kurcze, wiem, że to kawał czasu odkąd Jej nie ma ale jestem pewna, że Loozerka też tęskni za Dogo. Quote
Kasia25 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 OJ, Ktoś się tu gęsto tłumaczyć bedzie musiał!:mad: Quote
Agnie Koty Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 brakuje mi jej, po prostu zwyczajnie po ludzku mi jej brakuje. Jej dowcipu, porad, ech, całej loozi.... Quote
Puchatek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 I wątek zaniedbany. I nie wiadomo co tam u psiulków. Oj loozi masz minusa. Ja tu znam ludzi którzy nawet jak na parę dni wyjeżdżają to gdzieś z kafejki coś skrobną. Quote
iwlajn Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Pisałam do Loozerki, właśnie wyjeżdżała na urlop. Odpisała: nie wchodzę na Dogo bo w pracy nam zablokowali takie fora a że do domu wracam po 20 to nawet nie mam kiedy sobie zrobić komputera po tej awarii. Jeśli możesz pozdrów ode mnie wszystkich, już nie obiecuję kiedy- bo żyję na wariackich papierach- ale pewnie po urlopie się u mnie poprawi z czasem, to się pojawię. Loozerka wyjeżdża do dzikiej głuszy:) więc kawiarenkę internetową dorwie pewnie dopiero po powrocie. Quote
Agnie Koty Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 najważniejsze, ze cała i zdrowa. Odpoczywaj dziewczyno! Quote
iwlajn Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Słyszeliście o tej akcji smsowej: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75688 Quote
Kasia25 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Loozereczko, słońca, słońca!!!!!!!!!!! a ciasteczkoliskowym zabawy i szaleństw. Wypoczywaj i wracaj!!!!!!!!!!!!!! Iwlajn bardzo fajna akcja, wysyłajcie Cioteczki ssmanki:lol: Quote
iwlajn Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 To na Akuszki wątku wyczytałam o tej akcji. Ona najlepiej obcykana w nowościach na Dogo:evil_lol: Quote
Puchatek Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='Kasia25']wysyłajcie Cioteczki ssmanki:lol: Ta literówka wygląda bardzo nieprzyjemnie :mad: ;) Quote
Puchatek Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 A jeśli chodzi o akcję SMSową to mam mieszane uczucia bo przecież nie wszystkie pieniądze wydane na SMSa pójdą dla potrzebujących (no na VAT to państwo łapę położy niezależnie od życzliwości operatora). Lepiej chyba wpłacać bezpośrednio na konto fundacji. Quote
Kasia25 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='Puchatek']Ta literówka wygląda bardzo nieprzyjemnie :mad: ;) Cooooo, z PAŁĄ na Kasie?!?!?!:lol!: A co do akcji, to mi się podoba, bo przykładowemu Kowalskiemu nie chciałoby się np przelewu robić a tu komóreczka pod ręką i na pieski 2zł pach:lol: Quote
Figa Bez Maku Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Loozerka siedzi w głuszy i już się stamtąd nie ruszy:placz: uciekła od dogo daleko:placz: a ty tęsknisz człowieku:oops: Jedyna w tym wszystkim pociecha , że loozi trzeciego znajdzie piecha?:eviltong: A może kot się przytuli?:diabloti: i będziemy radzić biduli:cool3: :cool1: jak kota z ciastkiem i liskiem spakować w jedną walizkę:evil_lol: a potem jak w zgodzie wychować:shake: by nie rozbolała loozi głowa:diabloti: Quote
Kasia25 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 loozerka ja wiem, że Ty się tam byczysz gdzieś ale apeluje zostaw z tydzień urlopu. Na dogo tyle masz do nadrobienia, że ho ho:lol: Quote
Puchatek Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Tydzień temu minęły 3 miesiące. Cały kwartał. Quote
Recommended Posts