Jump to content
Dogomania

Biszkoptowo-Ruda Galeryjka- Gangster z ADHD i Kuki- nasze ciasteczko :)

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ela_and_Krzys napisał(a):
Loozerko, a z nas tak beznadziejne gapy (malo czasu ciągle!) że przegapiliśmy Wasze dopsienie :) Cudna dwójeczka...

Klasyczny przykład życia w błogiej nieświadomości,:evil_lol: .
Dopsiła się ale gdzieś ją wcięło w cyberprzestrzni....

Posted

iwlajn napisał(a):
Cioteczki, Loozerka prosiła przekazać że u niej nic złego się nie dzieje, poza tym że padł jej komputer, w pracy przeprowadzka więc nie ma jak wejść na Dogo. Ale niedługo na pewno się odezwie. I dziękuje za Waszą troskę.

Tak napisała iwlajn 15 maja
Iwlajn może masz jakieś nowe wieści?

• 2 weeks later...
Posted

I wątek zaniedbany. I nie wiadomo co tam u psiulków. Oj loozi masz minusa. Ja tu znam ludzi którzy nawet jak na parę dni wyjeżdżają to gdzieś z kafejki coś skrobną.

Posted

Pisałam do Loozerki, właśnie wyjeżdżała na urlop. Odpisała: nie wchodzę na Dogo bo w pracy nam zablokowali takie fora a że do domu wracam po 20 to nawet nie mam kiedy sobie zrobić komputera po tej awarii. Jeśli możesz pozdrów ode mnie wszystkich, już nie obiecuję kiedy- bo żyję na wariackich papierach- ale pewnie po urlopie się u mnie poprawi z czasem, to się pojawię. Loozerka wyjeżdża do dzikiej głuszy:) więc kawiarenkę internetową dorwie pewnie dopiero po powrocie.

Posted

Loozereczko, słońca, słońca!!!!!!!!!!! a ciasteczkoliskowym zabawy i szaleństw. Wypoczywaj i wracaj!!!!!!!!!!!!!!

Iwlajn bardzo fajna akcja, wysyłajcie Cioteczki ssmanki:lol:

Posted

A jeśli chodzi o akcję SMSową to mam mieszane uczucia bo przecież nie wszystkie pieniądze wydane na SMSa pójdą dla potrzebujących (no na VAT to państwo łapę położy niezależnie od życzliwości operatora). Lepiej chyba wpłacać bezpośrednio na konto fundacji.

Posted

[quote name='Puchatek']Ta literówka wygląda bardzo nieprzyjemnie :mad: ;)

Cooooo, z PAŁĄ na Kasie?!?!?!:lol!:

A co do akcji, to mi się podoba, bo przykładowemu Kowalskiemu nie chciałoby się np przelewu robić a tu komóreczka pod ręką i na pieski 2zł pach:lol:

Posted

Loozerka siedzi w głuszy
i już się stamtąd nie ruszy:placz:
uciekła od dogo daleko:placz:
a ty tęsknisz człowieku:oops:
Jedyna w tym wszystkim pociecha ,
że loozi trzeciego znajdzie piecha?:eviltong:
A może kot się przytuli?:diabloti:
i będziemy radzić biduli:cool3: :cool1:
jak kota z ciastkiem i liskiem
spakować w jedną walizkę:evil_lol:
a potem jak w zgodzie wychować:shake: