Agnie Koty Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 naprawdę nie wiem na co głosować..... Zajrze tam zaraz. Quote
Figa Bez Maku Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Bez loozerki wszystkim źle:placz: błądzimy jak dzieci we mgle:crazyeye: na jakie głosować schronisko:shake: ??? och jakie trudne to wszystko:oops: stań wreszcie u steru Loozi:loveu: tłum czeka na Ciebie ludzi;) Quote
AnkaG Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ja zagłosowałam na Szczytno, ale mało ma głosów. :shake: Quote
Puchatek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No ile można kompa naprawiać ;-) Się zdenerwuję to jakiś wierszyk walnę! Quote
Puchatek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Z komputerem sprawa taka Pewnie zawał ma wiatraka A i twardziel z każdej strony Jest do końca zajeżdzony Powód jaki, że w tym stanie? To serialu odtwarzanie! Jak znieść można ten wysiłek? Za odcinkiem jest odcinek I do tego bez obrazy Każdy z nich leciał dwa razy Bo te nasze Anie, Asie Nie zdołały zgrać się w czasie Któż wytrzyma tą mitręgę W tym wyzysku na potęgę Więc komputer pełen żalu Złamany został potęgą serialu Quote
Figa Bez Maku Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 się Puchatek wziął i zdenerwował:mad: :diabloti: Loozi ja Ci dobrze radzę Ty prędzej wchodź na dogo.....:D Quote
Puchatek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ja z głosowaniem poczekam na Loozerkę. Chyba do końca miesiąca się pokaże. Quote
Puchatek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No to jeszcze bliższe wyjaśnienia co się stało. Z lekkimi zapożyczeniami. A monitor, o mój Boże Temu nic już nie pomoże Każdy z tysięcy jego pikseli Jeszcze troszeczkę a zaraz wystrzeli Tylko myszka nie narzeka Jeden ruch i leci rzeka Więc się gryzoń nie spracował Dlatego dobry humor zachował A DiViDi też miał życie I zniszczony całkowicie Bo płyta za płytą jak żółw ociężale Ruszały odcinki jak zwykle ospale A potem jak akcja ruszała z kopyta To biedny DiViDi czasami zazgrzyta I gna coraz prędzej aż płyta zatrzeszczy A nasza Loozerka chce jeszcze i jeszcze Nagle świst Potem gwizd W końcu grom Komputer złom! Quote
iwlajn Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Cioteczki na pewno chodzi o Szczytno. Przecież to Loozerkowe schroniskowe, ona tam chodzi, psiaki dogląda, głosować na Szczytno prosimy!!!!!!! Quote
Puchatek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Powtarzam, wcale nie jestem tego pewien bo pamiętam dyskusję z Loozerką tylko nie pamiętam gdzie, może właśnie na Krakvecie że w następnym miesiącu będzie namawiać na jakieś inne. Niestety nie pamiętam na jakie. PS. Tyle że jak teraz oglądam wyniki na Krakvecie to w kwietniu Szczytnu zabrakło kilkunastu głosów. Skoro więc w kwietniu nie dostało to pewnie Loozerka będzie starała się o maj. Tak więc głosujemy na Szczytno. Quote
Puchatek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Zagłosowałem na Szczytno ale w tym miesiącu to chyba głos zmarnowany. Brak Loozerki widać jak na dłoni. Szczytno ma 68 głosów a prowadzące 384. Quote
Agnie Koty Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 A jeśli Loozi nigdy już nie wróci? Jeśli jest na innym forum?:placz: :placz: :placz: Quote
Figa Bez Maku Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 wróci wróci:cool1: pytanie tylko kiedy........może nasze komputery juz padną? albo przejdę na emeryturę i nie będę miała dostępu do sieci? albo dopadnie mnie starcza demencja? Quote
Jowita Poznań Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Lozi normalnie nas olewa! Wracaj loozi wracaj! :evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Jowitko...a Majusia majowa już duża urosła? bo niedługo będzie Majusią czerwcową, pokazałabyś na fiśkowym wątku czy zawsze taka aniołkowata? Może dla odmiany " niegrzeczne " zdjęcie:diabloti: ?:D Quote
Puchatek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Przypomniałem sobie dawny wierszyk. To chyba leciało jakoś tak: Hej Loozerko powiedz przecie Kto jest najpiękniejszy na świecie Tyś Gangusiu jest piękny jak gwiazdy na niebie Ale śliczna Kuki jest stokroć piękniejsza od Ciebie Quote
Puchatek Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Loozerka po prostu stwierdziła, że bez netu da się żyć i nawet więcej czasu jest na ciekawsze sprawy więc uznała że nie będzie prowadzić działań zmierzających do przywrócenia uzależnienia. Quote
Figa Bez Maku Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Agnie......ja też tęsknię za loozerką:placz: :oops: Quote
Figa Bez Maku Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Siedzę przy kompie na wpół już żywa ciężka, za gruba, pot ze mnie spływa męki przeżywam:placz: Nagle och....nagle cud loozi weszła na forum znów i znów rozkręca się smaczny wątek najpierw powoli ..tak na początek a potem rusza już jak lawina bo jest loozerka - oto przyczyna! Quote
Jowita Poznań Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ale ta loozi jest niepoprawna! loozi marsz do kafejki i choc ze dwa slowa nam napisz :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
iwlajn Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Loozerka ma naprawdę dużo spraw teraz na głowie, przeprowadzkę w pracy, nie ma czasu biec do kafejki. Ale z pewnością tęskni za Wami. Quote
Agnie Koty Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 hm, wątpię żeby o nas w ogóle myślała... a to wszystko zaczęło się od tego serialu z tatuowanym tyłkiem czy torsem, mniejsza o to co tam było wydziargane... Boże w niebiesiech, nie będę płakać, przecież nie będę tu płakać.... tak między nami to słowa pewnego rudego kocura, niejakiego Puszka Okruszka ze Shreka 2..... Quote
Figa Bez Maku Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 a ja tak sobie mślę ,że loozerka nie wie jak ma teraz nadrobić te wszystkie zaległości.....tyle do czytania.....( i pewnie do oglądania:shake: ),ze...po prostu.....przyczaiła się i nie robi nic:roll: Quote
Recommended Posts