Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majlo doszedł już do siebie po kastracji niestety cały czas kombinuje przy rance, musiałam mu założyć kołnierz.
A tutaj Majlo jeszcze kompletny :-)

Posted

lilo dla Majlusia sprawdzamy domek - AMIGA robi wizytę na początku tygodnia - więc ogłoszenia można póki co innemu psiakowi - zapowiada się fajnie jedyne co to martwi mnie obecność królika, ale państwo mówia, ze sobie poradzą, mieli dużego psa wcześniej i było ok

może dla Vigo bo miał mieć dom i Luna_wro oddała wykupiony pakiet dla Marvinka a teraz Vigo domku nie ma i ogłoszeń nie ma ech...

a jeszcze lilo możesz tu tekścik napisać?
http://www.dogomania.pl/threads/207506-Sznaucerek-z-ran%C4%85-mi%C4%99dzy-%C5%82opatkami-siekiera-u-Jaagi-w-DT

Posted

[quote name='malawaszka']lilo dla Majlusia sprawdzamy domek - AMIGA robi wizytę na początku tygodnia - więc ogłoszenia można póki co innemu psiakowi - zapowiada się fajnie jedyne co to martwi mnie obecność królika, ale państwo mówia, ze sobie poradzą, mieli dużego psa wcześniej i było ok

może dla Vigo bo miał mieć dom i Luna_wro oddała wykupiony pakiet dla Marvinka a teraz Vigo domku nie ma i ogłoszeń nie ma ech...

a jeszcze lilo możesz tu tekścik napisać?
http://www.dogomania.pl/threads/207506-Sznaucerek-z-ran%C4%85-mi%C4%99dzy-%C5%82opatkami-siekiera-u-Jaagi-w-DT

dobra to jak cos nie wypali to mu sie kupi inne a narazie oddaje Vigusiowi , tylko błagam przypomnij mi komu jeszcze miałam zrobic ostatnio bo mam troche zaległości w ogłoszeniach a rozgarnieta jestem jak kupa liści - pisałam że zamówiłam dwa pakiety - jeden dla Majlusia a drugi dla ??

juz ide tekscik napisac , do jutra cos wymysle :) bo nie wiem czy dzis jeszcze cos mi sie uda

Posted

lilo napisał(a):
dobra to jak cos nie wypali to mu sie kupi inne a narazie oddaje Vigusiowi , tylko błagam przypomnij mi komu jeszcze miałam zrobic ostatnio bo mam troche zaległości w ogłoszeniach a rozgarnieta jestem jak kupa liści - pisałam że zamówiłam dwa pakiety - jeden dla Majlusia a drugi dla ??

juz ide tekscik napisac , do jutra cos wymysle :) bo nie wiem czy dzis jeszcze cos mi sie uda

dla Drimy drugi zestaw miał być, ale dla niej też mamy chyba domek już - te ogłoszenia już zrobione?

Posted

[quote name='malawaszka']lilo

Vigo ma ogłoszenia:) zrobione przez _ogonek_ jakoś tak na początku maja:) aktualne do czerwca;)