Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ty gdzie?, zapraszam na niedzielny spacer z ciotką Tweety na pierwszą stronę a może nawet przebieżka? ty będziesz szybciej a ciotka zrzuci jaki zbędny kilogram :evil_lol:

Posted

Piotruś jest Chińczykiem! Ma skośne oczy i mówi w dziwnej odmianie(chińskiej z pewnością)kociego języka Poza tym jego apetyt powoli zaczyna się stabilizować, dalej dużo je ale nie jest aż tak pazerny
W piątek będzie ogłoszeni w Wyborczej.Zobaczymy, co z tego wyjdzie...

Posted

[quote name='Patsi']Piotruś jest Chińczykiem! Ma skośne oczy i mówi w dziwnej odmianie(chińskiej z pewnością)kociego języka Poza tym jego apetyt powoli zaczyna się stabilizować, dalej dużo je ale nie jest aż tak pazerny
W piątek będzie ogłoszeni w Wyborczej.Zobaczymy, co z tego wyjdzie...

jak na chińczyka nazywa się dość swojsko :evil_lol:

Posted

[quote name='Tweety']jak na chińczyka nazywa się dość swojsko :evil_lol:
A to dlatego, że ja dopiero uczę się chińskiego dialektu kociego języka i chyba mi słabo idzie;) [SIZE=2]Ale gdyby ktoś wiedział jak brzmi Piotruś w tym języku, to proszę o informacje:evil_lol:

Posted

Piotruś miał być w grudniowym KOCIE, przez cały czas miałam kontakt z redakcją. Nawet dostałam dwa dni temu potwierdzenie, że mój list opisujący historię Piotrunia ukaże się najbliższym numerze. Przed chwilą dostałam maila z redakcji...Mój list nie zmieścił się i okazało się to w ostatniej chwili...Jestem załamana. Myślałam,że przez ogłoszenie w KOCIE Piotruś znajdzie najepszy domek pod Słońcem. Trudno...:bigcry::shithappens:

Posted

[quote name='Patsi']Muszę zacząć intensywne poszukiwania domku idealnego, a czuję,że nie będzie to łatwe...

no przecież Piotrus nie może być byle gdzie, dom musi byc idealny tak jak Piotruś jest idealnym kocim buraniem:loveu:

Posted

Tweety napisał(a):
no przecież Piotrus nie może być byle gdzie, dom musi byc idealny tak jak Piotruś jest idealnym kocim buraniem:loveu:

Co fakt, to fakt!:cool3:

Posted

Piotruś goni Nema, siły ma za trzech. Niestety ja jestem wykończona, jutro zrobię mu zdjęcia. Dlaczego nikt nie dzwoni? Czemu nikt nie chce kota, który jest Chińczykiem?!!!!:-(

Posted

Tweety napisał(a):
Piotruś -Chińczyk poszukuje swojego domku, może spać na macie ale pałeczkami chyba jadł nie będzie :evil_lol:

Piotruś powiedział mi przed chwilą, że smakołyki może jeść nawet pałeczkami!