Patsi Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Piotruś za pomocą czterech zwinnych łapeczek wdrapuje się na pierwszą stronę:evil_lol: Quote
Tweety Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 no, wdrapiemy się ponownie, przeciez nie wszyscy jeszcze wiedzą, że Piotrus szuka domku Quote
Patsi Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Dzisiaj moja babcia poznała Piotrunia i stwierdziła,że jest kochany i śliczny!:cool3: Gdyby nie alergia to Piotruś od dawna wygrzewałby babcine kolana ;) W piątek mały będzie prawdopodobnie kastrowany. Bardzo przeżywam zabieg każdego kota,ta narkoza te wybudzanie...:placz: Quote
Tweety Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Patsi napisał(a):Dzisiaj moja babcia poznała Piotrunia i stwierdziła,że jest kochany i śliczny!:cool3: Gdyby nie alergia to Piotruś od dawna wygrzewałby babcine kolana ;) W piątek mały będzie prawdopodobnie kastrowany. Bardzo przeżywam zabieg każdego kota,ta narkoza te wybudzanie...:placz: Czy to jest ta babcia, której nie podobała się Łatka? :cool3: A co do zabiegu, to ja nie mogę patrzeć potem na to przewracanie się, chęć wskoczenia gdziekolwiek i upadki :shake: Quote
Patsi Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Tak, to ta babcia.:evil_lol: Bała,że trikolorka ze względu na mnogość barw na futrze nie znajdzie domku :evil_lol:. Ma alergię na koty, przez Nemaszka dostała astmę, ale mimo to, codziennie karmi koty, które mieszkają na jej ulicy.:cool2: Quote
Tweety Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 No, Piotruś, ja bym sie takiego tonu przestraszyła i zmykałabym barankami na górę :evil_lol: Patsi, czemu stresujesz kota? A potem się dziwisz, że nie chce Ci ciumkac ucha :evil_lol: Quote
Patsi Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Można by się zastanawiać, kto kogo stresuje ;) Dziś Piotruś, mimo że miał pełne miski przegryzł reklamówkę i wyżarł spory kawał kiełbasy. Kiełbasa jak kiełbasa, ale boję się,że ten przepadzitek mógł wtrząchnąć spory kawał folii.:angryy: Tak więc muszę go dzisiaj obserwować. A kastracja,z powodów niezależnych ode mnie została przełożona na przyszły tydzień. Jak Piotrunio zacznie znaczyć teren to się załamię:placz: Quote
Tweety Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 a Piotrus grzeczny czy znowu coś narozrabiał? Nadałby sie z moją Zuzką, to tez jest koci chuligan :evil_lol: Quote
Patsi Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Piotruś jest grzeczny, tylko Nema zaczepia i bije;) Dobrze, że on nie potrafi gryźć solidnie, tylko tak łapie ząbkami.:evil_lol: Moja kumpela, studentka weterynarii była dziś u mnie i miała wielką ochotę zabrać Piotrunia, niestety jej facet nie chce kota...:angryy: Quote
wandul 66 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Patsi napisał(a):Piotruś jest grzeczny, tylko Nema zaczepia i bije;) Dobrze, że on nie potrafi gryźć solidnie, tylko tak łapie ząbkami.:evil_lol: Moja kumpela, studentka weterynarii była dziś u mnie i miała wielką ochotę zabrać Piotrunia, niestety jej facet nie chce kota...:angryy:to trzeba wymienić faceta:mad: :mad: :mad: ;) ;) ;) Quote
Patsi Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Zgadzam się z Tobą Wandul-ale ta para to beznadziejny przypadek.Komoputer mic padł i klikam teraz z kafejki:-( Podnoście wątek Piotrunia pod moją nieobecność. Dziękujemy!!! Quote
Tweety Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Piotruś, wędrujemy na górę. Czy to ty pozbawiłeś ciotkę Patsi internetu?:evil_lol: Quote
wandul 66 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Piotruś , tylko na pierwszej , choć niestety w dziale INNE można znależc dom!!! Quote
Tweety Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Piotruś, jak ciotka Patsi tu zajrzy i zobaczy, na której stronie szukasz domu to obedrze nas ze wszystkiego :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Piotruś , hop w górę , bo Twoja Ciocia wie gdzie mieszkam , i obedrze mnie osobiście!!! Quote
Patsi Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Nie będę nikogo obdzierać:diabloti: To i tak cud, że Piotrunia nie wyrzucili jeszcze na Inne. Kocurek nadal jest niewykastrowany ale wszystko przed nim:evil_lol:. A w czwartek czeka go pierwsze spotkanie z moją mamą, która nie wie, że Piotruś jest u mnie od miesiąca. Mam nadzieję, że nie będzie gdakać (moja mama,a nie Piotruś),a jak będzie marudzić to skoczę do Wandul po Mruczka i pokażę jej co to znaczy KOT! Quote
Patsi Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Śpi sobie Piotruś i marzy o nowym domku (nie,żeby było mu u mnie źle ale wiecie jak jest;)). Quote
Patsi Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Piotruś, światowy kot zaprasza do wejścia na http://www.kociesprawy.pl/?id=8 :cool3: Quote
Patsi Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Piter będzie kastrowany w piątek-już na 100%. A ja w piątek będę odchodzić od zmysłów-tak mi żal każdego kitka po kastracji... Ale jak trza to trza;) Quote
Recommended Posts