Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj moja babcia poznała Piotrunia i stwierdziła,że jest kochany i śliczny!:cool3: Gdyby nie alergia to Piotruś od dawna wygrzewałby babcine kolana ;) W piątek mały będzie prawdopodobnie kastrowany. Bardzo przeżywam zabieg każdego kota,ta narkoza te wybudzanie...:placz:

Posted

Patsi napisał(a):
Dzisiaj moja babcia poznała Piotrunia i stwierdziła,że jest kochany i śliczny!:cool3: Gdyby nie alergia to Piotruś od dawna wygrzewałby babcine kolana ;) W piątek mały będzie prawdopodobnie kastrowany. Bardzo przeżywam zabieg każdego kota,ta narkoza te wybudzanie...:placz:

Czy to jest ta babcia, której nie podobała się Łatka? :cool3:
A co do zabiegu, to ja nie mogę patrzeć potem na to przewracanie się, chęć wskoczenia gdziekolwiek i upadki :shake:

Posted

Tak, to ta babcia.:evil_lol: Bała,że trikolorka ze względu na mnogość barw na futrze nie znajdzie domku :evil_lol:. Ma alergię na koty, przez Nemaszka dostała astmę, ale mimo to, codziennie karmi koty, które mieszkają na jej ulicy.:cool2:

Posted

No, Piotruś, ja bym sie takiego tonu przestraszyła i zmykałabym barankami na górę :evil_lol: Patsi, czemu stresujesz kota? A potem się dziwisz, że nie chce Ci ciumkac ucha :evil_lol:

Posted

Można by się zastanawiać, kto kogo stresuje ;) Dziś Piotruś, mimo że miał pełne miski przegryzł reklamówkę i wyżarł spory kawał kiełbasy. Kiełbasa jak kiełbasa, ale boję się,że ten przepadzitek mógł wtrząchnąć spory kawał folii.:angryy: Tak więc muszę go dzisiaj obserwować. A kastracja,z powodów niezależnych ode mnie została przełożona na przyszły tydzień. Jak Piotrunio zacznie znaczyć teren to się załamię:placz:

Posted

Piotruś jest grzeczny, tylko Nema zaczepia i bije;) Dobrze, że on nie potrafi gryźć solidnie, tylko tak łapie ząbkami.:evil_lol: Moja kumpela, studentka weterynarii była dziś u mnie i miała wielką ochotę zabrać Piotrunia, niestety jej facet nie chce kota...:angryy:

Posted

Patsi napisał(a):
Piotruś jest grzeczny, tylko Nema zaczepia i bije;) Dobrze, że on nie potrafi gryźć solidnie, tylko tak łapie ząbkami.:evil_lol: Moja kumpela, studentka weterynarii była dziś u mnie i miała wielką ochotę zabrać Piotrunia, niestety jej facet nie chce kota...:angryy:
to trzeba wymienić faceta:mad: :mad: :mad: ;) ;) ;)

Posted

Zgadzam się z Tobą Wandul-ale ta para to beznadziejny przypadek.Komoputer mic padł i klikam teraz z kafejki:-( Podnoście wątek Piotrunia pod moją nieobecność. Dziękujemy!!!

Posted

Nie będę nikogo obdzierać:diabloti: To i tak cud, że Piotrunia nie wyrzucili jeszcze na Inne. Kocurek nadal jest niewykastrowany ale wszystko przed nim:evil_lol:. A w czwartek czeka go pierwsze spotkanie z moją mamą, która nie wie, że Piotruś jest u mnie od miesiąca. Mam nadzieję, że nie będzie gdakać (moja mama,a nie Piotruś),a jak będzie marudzić to skoczę do Wandul po Mruczka i pokażę jej co to znaczy KOT!

Posted

Piter będzie kastrowany w piątek-już na 100%. A ja w piątek będę odchodzić od zmysłów-tak mi żal każdego kitka po kastracji... Ale jak trza to trza;)