Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakiś spasiony na tych fotkach wyszedł ;) Ma trójkątny pysio i jest drobnej budowy, chyba,że go utuczę to za main coona będzie robił:evil_lol:

Posted

Przecież ja żartowałam :evil_lol: Sama w domu mam koty-ksera, Nemo i Piotruś różnią się tylko wielkością i charakterem,nawet białe futerko obaj mają pod brodą!:loveu:

Posted

Piotruś ma lekkie zapalenie uszka, dostał maść i będziemy leczyć. Poza tym jesteśmy już na finiszu leczenia płucek, przez parę dni będzie jeszcze dostawał antybiotyki.Tak czy inaczej chłopak zdrowieje i w przyszłym tygdniu będziemy go ciachać :diabloti:
A teraz Piotruś liże futro, bo nie chce tego zostawić na jutro ;)
____

Posted

Dzisiaj w nocy Piotruś po raz pierwszy spał ze mną i z Nemem :multi: Chyba już mi wybaczył te zastrzyki i inne tortury, którym go poddawałam dla zdrowia:cool3:

Posted

zaglądam ale nie pisałam, bo mnie Mańka dzisiaj wykończyła i głównie mam zajęte ręce przez kociego gówniarza, którego muszę ratować przed samym sobą :mad:

Posted

Ja wiem, ciociu Tweety,że zaglądasz :loveu: Piotrunio jest już rozpieszczony, mięsko z ryżem jest bleee, ale sam indyczek mu smakuje. A powinien jeść ten ryż bo przez te antybiotyki ma niefajne koopki. Ja tymczasem umieram, tak się rozchorowałam...