Patsi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Będzie krótko, bo jutro mam egzamin-spasiony diabeł Piotruś zostaje u mnie! Nie mam już siły szukać mu domku i znosić jego udawane choroby (on się przeżerał-stąd te sensacje jelitowe):mad: Ogłaszam, że okazja życia przeszła wszystkim koło nosa-grube, bure, chińskie Słonko od dziś może mówić do mnie mamo:lol:wcześniej musiał mówić:ciociu;)[SIZE=2]Fotki będą w najbliższym czasie, dziękuję wszystkim za pomoc i kciuki:Rose: Quote
jo_joanna Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 No tak, ciężko jest oddac taki zadomowiony tymczasik :) Gratuluję :) Quote
Tweety Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Piotruś symulant :evil_lol: Dobrali się z Sońką, co nie Patsi? Quote
Patsi Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Tweety napisał(a):Piotruś symulant :evil_lol: Dobrali się z Sońką, co nie Patsi? Banda manipulantów wstrętnych:evil_lol: Quote
Patsi Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 No i ostatnie zdjęcie słodkiego, (za)grubego Piotrusia :cool3: Quote
wandul 66 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Patsi']No i ostatnie zdjęcie słodkiego, (za)grubego Piotrusia :cool3: a mówiłaś , że mój MRUCZEK TO SPAŚLAK:eviltong: :crazyeye: Quote
Patsi Posted February 12, 2007 Author Posted February 12, 2007 [quote name='wandul 66']a mówiłaś , że mój MRUCZEK TO SPAŚLAK:eviltong: :crazyeye: Trochę mu do Mruczka brakuje ale jak się Kula-Szpiegula ruszać nie zacznie to pewnie pobije Mruczka w ilości fałdek na brzuchu!!! :evil_lol: Quote
Tweety Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Rośnie nam następna Gruba Dynia:evil_lol: Quote
Patsi Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Piotruś prosi o odwiedzenie wątku górniczego kota, znalezionego dzisiaj przeze mnie niedaleko kopalni. Kotek jest obecnie na tymczasie u nieocenionej Wandul :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47316 Quote
Patsi Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 A teraz, poprawne politycznie zdjęcie pt. "Bliźniacy" :evil_lol: Z lewej Nemaszek, z prawej Piotrunio :eviltong: Quote
jo_joanna Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ale super :) Niby podobni a jednak inni :) Piotrek wydaje się jakoś większy?? Quote
Patsi Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 jo_joanna napisał(a):Ale super :) Niby podobni a jednak inni :) Piotrek wydaje się jakoś większy?? Bo to grube kocisko jest!!!:sabber: Ciągle by jadł, chociaż i tak je mniej niż na początku... Quote
Tweety Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 czy oni zawsze śpią w piżamach w paski?:evil_lol: Quote
Patsi Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Tweety napisał(a):czy oni zawsze śpią w piżamach w paski?:evil_lol: Nie tylko śpią, chodzą w piżamkach całymi dniami-bo to takie małe kocie chłopaczki:loveu: Jedna z Twoich dziewczynek też chyba lubi piżamki w paski? :cool3: Quote
Tweety Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Patsi napisał(a):Nie tylko śpią, chodzą w piżamkach całymi dniami-bo to takie małe kocie chłopaczki:loveu: Jedna z Twoich dziewczynek też chyba lubi piżamki w paski? :cool3: i to nawet ma taką sama jak Nemo:lol: Quote
Patsi Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 A teraz zdjęcia z serii-"Szczęśliwy kot, to nażarty kot-samoobsługa" :wink: Piotruś rozmyśla... Piotruś konsumuje-miseczka mało wygodna ale hienka da sobie radę :D Hienka się najadła-aż się jej oczy zaświeciły :wink: Quote
Patsi Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Nemo w roli święconki życzy Wesołych Świąt:evil_lol: Quote
Recommended Posts