Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro około 16:00. Piter marudny, bo ma przedkastracyjną głodówkę. Mam nadzieję, że wszystko pódzie szybko i sprawnie. Trzymajcie kciuki.

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słabiutko:placz:ale to standard przy takich zabiegach. Najgorsze jest to, że ne mogę go teraz z oka spuścić, bo chwieje się i ciągle upada ,a leżeć nie chce. Próbuje nawet na fotel wsakiwać, z zerowym efektem oczywiście. Niech się tylko chłopak po narkozie opamięta-to już wszystko będzie z górki.

Posted

Mam jakiś problem z wstawianiem zdjęć :angryy: Nie chcą mi się otwierać :shake:Ale za to mogę opowiedzieć, co się u mnie dzieje... Wyobraźcie sobie, że Piotruś liże Nema!!! Nemo na początku był mega zdziwiony i chyba mu się nie podobało takie okazywanie czułości ale teraz znosi to"z uśmiechem" :multi:Teraz śpią przytuleni :crazyeye::evil_lol:

Posted

Tweety napisał(a):
żeby im to tylko na orientację seksualną nie zaszkodziło:-)

To bardziej szkodzi mojemu wrażliwemu sercu...Bo oni się polubili, a tu wkrótce będzie trzeba ich rozdzielić...

Posted

Piotruś jadł dzisiaj ze mną pizzę. Tzn. gdy wróciłam do pokoju na stole siedział Piotruś i obgryzał ciasto z pizzy:eating: Dlaczego kocurro wolał pizzę od royala-nie wiem, tak czy inaczej żarłok z niego niesamowity;)

Posted

Patsi napisał(a):
Piotruś jadł dzisiaj ze mną pizzę. Tzn. gdy wróciłam do pokoju na stole siedział Piotruś i obgryzał ciasto z pizzy:eating: Dlaczego kocurro wolał pizzę od royala-nie wiem, tak czy inaczej żarłok z niego niesamowity;)

a mnie nie zaprosil? Piotruś, jesteś prosie nie kot:evil_lol:

Posted

Ja mogę wstawić Piotrusia na Allegro, ale proszę o jakis jego opis i dokładne namiary na kogo kontakt. Sorrki, ale po prostu brak mi czasu aby przebijac się przez cały wątek!

Posted

syla00 napisał(a):
Ja mogę wstawić Piotrusia na Allegro, ale proszę o jakis jego opis i dokładne namiary na kogo kontakt. Sorrki, ale po prostu brak mi czasu aby przebijac się przez cały wątek!
no to mamy naszego etatowego wstawiacza!!!!

Posted

Idziemy z Piotruniem zaraz do weta, na kontrolę uszek. Mały dostaje Oridermyl ale wątpię, czy obędzie się bez Strongholdu. Przy czyszczeniu uszek widać, że jedno ewidentnie go boli:placz:wskakuje mi na szyję, gdy się tylko za nie zabieram. Och gdybym dopadła tego, kto Piotrunia wyrzucił!!!!:mad: