furciaczek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Atos nie ma tragicznej przeszlosci, Atos mial kochajacych wlascicieli ktorzy w akacie desperacji musieli sie z nim rozstac. Atos jest u mnie, wlascicielka ludzila sie ze go zabierze jeszcze...niestety zycie jakie jest wiemy i to zludna nadzieja ehh Atosik przezyl rozstanie, pierwsze dni nic nie jadl, nie szukal kontaktu, kazda interakcja z czlowiekiem byla dla niego duzym dyskomfortem i stresem. Teraz powoli sie otwiera, czerpie radosc ze spacerow. Spokojny, opanowany misiek...szerszy jak wyzszy:evil_lol: Szukamy domku najlepiej z ogrodem, Atos byl psem mieszkajacym od zawsze na zewnatrz. Narazie takie fotki, postaram sie cyknac ladniejsze. Potrzebna mi pomoc w ogloszeniach, ja nie mam czasu:placz: Zrobie mu tylko Allegro...czy ktos jest w stanie pomoc??:oops: Quote
sacred PIRANHA Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 zapisuje miska, uwazaj zebys go nie zagłodziła:-) Quote
LadyS Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']zapisuje miska, uwazaj zebys go nie zagłodziła:-)[/QUOTE] Ale przecież on już zagłodzony, i na pewno ma syf w uszach... :evil_lol: Quote
vena&vivi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jak ktoś skrobnie tekst to porobię ogłoszenia ale to albo dziś do 16 albo od poniedziałku :P w pracy mam szybki net Quote
furciaczek Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 No ja cos skrobne, dzisiaj pogoda ladna to sie nowe foty pocyka i bedzie mozna ruszyc. Quote
vena&vivi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dobra to czekam i będę w końcu mogła popracować :) Quote
LadyS Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Allegro dla Atosika, bo cisza na waku straszna... http://allegro.pl/show_item.php?item=1754054666 . Ma też kilka innych ogłoszeń - oby coś dały. Quote
Recommended Posts