Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo błękitna ta Ineczka i Kot też w kolorze blue :loveu: Drugi kot w jednym z moich ulubionych umaszczeń (mam prywatną teorię, że tak uamszczone koty są nadzwyczaj inteligente). Maluchy piękne, oby były zdrowe. Z tego co czytam to szczeniaki z Olkusza w większości chore..
Podoba mi się kot w roli termofora dla szczeniaka:p
Znowu posty skaczą.

Posted

[quote name='halbina']

super:loveu:
pierwsza tylko w stylu co się dzieje... bo reszta typowo sennie z wyrazem buziaków" NIE PO OCZACH"... oj Pańcia męczy biedactwa:evil_lol:

Posted

halbina napisał(a):
męczy, bo Wy męczycie o foteczki świeże... wszyscy zadowoleni dostawą?...

kto męczy ten męczy ja tu tylko skrycie podglądam:eviltong:

Posted

halbina napisał(a):
męczy, bo Wy męczycie o foteczki świeże... wszyscy zadowoleni dostawą?...

Zadowoleni , a bardziej by byli zadowoleni , gdyby maluchy były juz zdrowe .

Posted

ja nie wiem Pańcia wpakowała w taki paskudny kaganiec i biedny noseczek dusi się od śniegu:shake: oj Halbinka kolejny raz podpadłaś zwierzyńcowi:diabloti:

Posted

Ja wiem ,że te kagańce są dla psa znacznie wygodniesze niż zwykłe , ale wygladaja strasznie- toż to prawie klatka ( jeszcze by jej się tam ze 4 białe myszki zmieściły):eviltong:

Posted

[quote name='halbina']tak poważnie... chodzi o to, żeby panna nie szperała po śmietnikach... i nie straszyła hasisznuplów, którzy nawet o 1.00 w nocy się zdarzają... ostatnio tak mieliśmy właśnie... facet opieprzył mnie... ja jego, że sznupie po śmietnikach w środku nocy...:evil_lol:

Cudowne określenie:evil_lol: U nas kursuje "hasiokop":evil_lol:

Posted

tak poważnie... chodzi o to, żeby panna nie szperała po śmietnikach... i nie straszyła hasisznuplów, którzy nawet o 1.00 w nocy się zdarzają... ostatnio tak mieliśmy właśnie... facet opieprzył mnie... ja jego, że sznupie po śmietnikach w środku nocy...:evil_lol: