Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ja pierdziu:loveu:ale się porobiło!

Halbino: ten maluszek szorstkowłosy jest kapitalny-uważaj by nie poszedł jako maskota dla czyjego kaprysu bo można uśpic swojączujnąsc przy psach ozdobnych-jak ja to nazywam choc to mieszaniec ale jest ryzyko.
jak dla mnie to on jest krzyżówką z Sznaucerem Miniaturką a z Yorka to ma może z 15%

a te poniżej szczeniorki?
jeśli mogę zasugerowac: uważaj na tę Silesię - moim zdaniem to nie miejsce na dopcję psa-można zbierac na schroniska rozdawac ulotki ale ludzie nie idą do centrum handlowego by adoptowac psa-jeśli tak to jako prezent-pamiętaj bo idzie okres świąt! a darmowy pies bezdomny co za gratka! można potem wywalic na schron po świętach-bo się wybawią-uczulam!

nie wiem co na koniec: jesteś wielka:shake:naleśniki powinien Ci zrobic sam Donald Trump i wysłac swoim Concordem:evil_lol:

Posted

Klonik nazywa sie Piorunek, został znaleziony i przyniesiony do Formicy jako szczenie niechodzące (cos z tylnymi łapkami), juz chodzi i szuka domku (jest na dt u Formicy).

Zdjecia są robione u Ani_w... goldenka jest jej, dozyca moja... no i są tam trzy szczeniaki na dt u nas... szczeniaki i pańcie do wzięcie ;-)

u mnie są teraz te dwie kulki puchate brązowe...
jeden z maluchów u halbiny:

drugi z maluchów u halbiny:

ALARM!!! 5 dwumiesiecznych szczeniaków na bruku, błagamy o domy i pomoc !!!

w piątek wieczorem przejmuje od Ani_w to cudo:

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 850x637, rozmiar 450KB.

Półroczny ni to sznaucer ni to york - Radar szuka domku!

Pan po Leosia ma przyjechać w poniedziałek... :cool3:

Posted

halbina napisał(a):
Inka, Platon, Byron, Junior, Leoś i dwa puchatki brązowe... a od piątku to uszate cudo...

czyli 32 łapki się szykują:-o Halbinko, skąd Ty siły bierzesz:roll:

:Rose:

Posted

Dziękujemy! Domki dzis znalazły i Radarek i psiaki Leny zet (akcja w SCC),, w poniedziałek do swojego domku jedzie Leoś, jego pańcio potwierdza przybycie!
I na Świeta zostaniemy sami: czterej pancerni i pańcia...

Posted

halbina napisał(a):
Dziękujemy! Domki dzis znalazły i Radarek i psiaki Leny zet (akcja w SCC),, w poniedziałek do swojego domku jedzie Leoś, jego pańcio potwierdza przybycie!
I na Świeta zostaniemy sami: czterej pancerni i pańcia...

To dopiero będą święta- sama rodzina:multi:, ale radzę kontrolnie przygotować miseczki dla zbłąkanych czworołapych gości;)

Posted

Te puchate szczeniaki, które znalazły domki na akcji w SCC przywiozły Lena_zet i Ambra, obie Panie zamieszane w podrzucenie mi na dt (?) Platona, Ambra wreszcie odbyła wizytę poadopcyjną i sprawdziła, w jakich warunkach żyje pies... tylko coś nie chce napisać, co o tych warunkach myśli... ciekawe, dlaczego?...

Posted

bo musiałabym Ci Platona odebrać heheheeh!

a tak poważnie to wreszcie miałam okazję zrobic ta wizyte poadopcyjną i podrzucic nowy kłopot Halbnie!

Platon wyglada wspaniale, nie ten sam przykurcz którego brałam ze schronu:evil_lol: wypieszczony lizak teraz jest w extra towarzystwie!

Halbinko dziekujemy ze ofiarowanie pomocy i dachu nad głową dla maluchów! wzbudzały ogromny zachwyt w SCC. Nie wiem jak Ty mozesz z taką czestotliwoscia rozstawac sie z takimi szkrabami. Ja mialam sunie u siebie przez pare dni a jak ja wydawałam w SCC to łez nie moglam powstrzymać!
Ze łzami czy bez, kobieto odwalasz kawał dobrej roboty!!
I co to za dowcip pod Twoim banerkiem! wlasnie???:mad:

Wszystkiego dobrego!

Posted

halbina napisał(a):
Nie chcę byż sarkastyczna, ale jak sie nie płącze po tymczasach... to one nie wracają, Ambro... :roll:

nie ma to jak kopać lezącego! dobijaj dobijaj!:mad:

Posted

Leoś pojechał około 14.00 do swojego domku, pan bardzo sympatyczny i przejęty, wysłał juz dwie informacje, że piesek zjadł, wypił i śpi i że rodzinka zachwycona...
I tak stan stada jak w tytule: Czterej pancerni: Inka, Platon, Byron i Junior i... pańcia...