Ambra Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 hehe i co? tańcujecie z radosci stanu świetego spokoju w domku:evil_lol: Quote
egradska Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Filmiki suuuuper:lol: Halbinko, zdrówka, optymizmu, spokoju i radości na Święta, no i calutki przyszły rok:tree1::tree1::tree1: Wyściskaj zwierzaki świątecznie, jestem pewna, że w wigilijny wieczór przemówią do Ciebie najpiękniejszym językiem świata;) Quote
oktawia6 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Halbino-również przyłączam się do życzeń-rób dalej to co robisz dla psów-uratując im życie-wszystkiego naj Quote
rwpb Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 A my życzymy, abyś nie musiała zajmować się więcej tymczasami. I duuuuużo zdrówka! Quote
BIANKA1 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Piękne życzenia przesłała nam Halbinka .:lol: Dziękuje . Quote
halbina Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Ale mi nagadały tej nocy... wszystkie cztery... zaczął Byron, że to skandal, że miał być pupilem i jedynakiem, że już nie sposób sie do mnie dorwać i wylegiwać na piersi każdego wieczoru, że go totalnie zaniedbałam, sprowadziłam nie tylko zasmarkanego, zarobaczonego i zaświerzbionego Juniora, który go wszystkim zaraził, ale potem to już lawinę całą... Junior miał pretensje o odjajczenie i o to, że do dziś go potrafie obgadać przed znajomymi, że sikał po kątach i na torebki i buty... Platon się wkurzał o to, że on sie tak stara, pilnuje stada, jest naszym obrońcą, a ja sie wściekam i go karcę za to... i nie zabieram na porządne spacerki... że faworyzuję Inkę... A i Inka się skarżyła, że spacerki za krótkie i za rzadkie, że sie nie może wybiegać i wybawić... i że mnie ciągle nie ma, a jak juz jestem, to nie mam dla nich czasu... :oops: Quote
rwpb Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 I wcale nie przesadziły. Popraw się :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Moje mi nagadały jeszcze więcej :cool3: I tak jesteś wzorową pańcią :lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 :evil_lol::evil_lol:ja profilaktycznie przed północą Ozzulka posłałam do wyrka :p wpadłam sprawdzić świąteczny stan rodzinny :evil_lol: Quote
Jola_K Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 przyjmijcie spoznione zyczenia :oops: Niech Swiateczne Zyczenia maja moc spelnienia te blahe i te wazne, te dostojne i te ciut niepowazne, Niech wszystkie sie spelnia i czaru swiatecznej atmosfery dopelnia. WESOLYCH SWIAT Quote
halbina Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Uwaga, szokująca wiadomość!!! Zadzwonił pan Waldemar. Był już z psiakiem u weta, swojego znajomego... i ten oświadczył, że Leoś to... LEOSIA... :-o :crazyeye: :crazyeye: Co myśmy wydali państwu wcześniej?... Leosię czy Leosia?... Nazywa się Bella i też już była u weterynarza, wiec wychodzi na to, że do mnie przyjechały dwie siostrzyczki... a ja nie sprawdzałam... :oops: :cool1: Quote
halbina Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Żubr w trawie puszczy... i dwa puszczyki... :evil_lol: Quote
rwpb Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 http://lh5.ggpht.com/_0Pb15bNQ8OU/SVf3M5xmCmI/AAAAAAAAGnU/zLW4KJ2_QKw/s640/PC280024.JPG Psiaki usnęły :lol: Za dużo dobrego było :evil_lol: Quote
halbina Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 nie zasnęły... tylko po oczach fleszem dostały kilka razy... :p Quote
Ambra Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 a to wyrodne stworzenia! zamiast jak juz do glosu doszly dziekowac swojej Panci za schronienie opieke pełną miskę i codzienna dawkę pieszczot oraz jakze wielkie oddanie to jeszcze pyskują!:mad: niegrzeczne!! bestie!! a czy Wasza wigilia była w tak rodzinnym gronie tylko jak na zdjęciach? Halbinko i ode mnie wszystkiego wszystkiego dobrego! żebyś miala siłę i zdrówko i nadal tak ogromne serce oraz żeby czau starczyło na przyjemnosci dla Ciebie! Ściskam mocno! Quote
halbina Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 na Wigilię zostałam zaproszona do koleżanki, więc psiaki były cztery godziny same, w nagrodę poszliśmy na długi spacerek potem... a to zdjęcia z imprezki ze znajomymi... Quote
Recommended Posts