Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Filmiki suuuuper:lol:
Halbinko, zdrówka, optymizmu, spokoju i radości na Święta, no i calutki przyszły rok:tree1::tree1::tree1:
Wyściskaj zwierzaki świątecznie, jestem pewna, że w wigilijny wieczór przemówią do Ciebie najpiękniejszym językiem świata;)

Posted

Ale mi nagadały tej nocy... wszystkie cztery... zaczął Byron, że to skandal, że miał być pupilem i jedynakiem, że już nie sposób sie do mnie dorwać i wylegiwać na piersi każdego wieczoru, że go totalnie zaniedbałam, sprowadziłam nie tylko zasmarkanego, zarobaczonego i zaświerzbionego Juniora, który go wszystkim zaraził, ale potem to już lawinę całą... Junior miał pretensje o odjajczenie i o to, że do dziś go potrafie obgadać przed znajomymi, że sikał po kątach i na torebki i buty...
Platon się wkurzał o to, że on sie tak stara, pilnuje stada, jest naszym obrońcą, a ja sie wściekam i go karcę za to... i nie zabieram na porządne spacerki... że faworyzuję Inkę... A i Inka się skarżyła, że spacerki za krótkie i za rzadkie, że sie nie może wybiegać i wybawić... i że mnie ciągle nie ma, a jak juz jestem, to nie mam dla nich czasu... :oops:

Posted

przyjmijcie spoznione zyczenia :oops:

Niech Swiateczne Zyczenia maja moc spelnienia
te blahe i te wazne,
te dostojne i te ciut niepowazne,
Niech wszystkie sie spelnia
i czaru swiatecznej atmosfery dopelnia.
WESOLYCH SWIAT

Posted

Uwaga, szokująca wiadomość!!!
Zadzwonił pan Waldemar. Był już z psiakiem u weta, swojego znajomego... i ten oświadczył, że Leoś to... LEOSIA... :-o :crazyeye: :crazyeye:
Co myśmy wydali państwu wcześniej?... Leosię czy Leosia?... Nazywa się Bella i też już była u weterynarza, wiec wychodzi na to, że do mnie przyjechały dwie siostrzyczki... a ja nie sprawdzałam... :oops: :cool1:

Posted

a to wyrodne stworzenia! zamiast jak juz do glosu doszly dziekowac swojej Panci za schronienie opieke pełną miskę i codzienna dawkę pieszczot oraz jakze wielkie oddanie to jeszcze pyskują!:mad: niegrzeczne!! bestie!!

a czy Wasza wigilia była w tak rodzinnym gronie tylko jak na zdjęciach?
Halbinko i ode mnie wszystkiego wszystkiego dobrego! żebyś miala siłę i zdrówko i nadal tak ogromne serce oraz żeby czau starczyło na przyjemnosci dla Ciebie! Ściskam mocno!

Posted

na Wigilię zostałam zaproszona do koleżanki, więc psiaki były cztery godziny same, w nagrodę poszliśmy na długi spacerek potem... a to zdjęcia z imprezki ze znajomymi...