Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

rwpb napisał(a):
Reklama dźwignią fotek :evil_lol:
Atos jak psy zaczynają walczyć, to leci ich rozdzielać. Na ogół jednak się dogaduje z innymi.
Pozdrawiamy

ojoj uż go lubię :loveu: uwielbiam takie psiaki "z gestem" :loveu:

Posted

do piątku... raczej nie będzie... od piątku ferie... ale u nas odwilż na całego i deszcz... no i nie mam na razie czasu... sterta prac klasowych, dentysta i szczeniaki... cierpliwości...

Posted

halbina napisał(a):
w nocy z 22 na 23 stycznia odszedł za TM Szamanek... :-(

23 stycznia to także urodziny Inki, skończyła 3 lata...

Biedny szamanek - przykre:-(. Współczuję

Posted

[quote name='rwpb']

http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczenieta-z-obozu-zaglady-walka-o-zycie-maluszkow-128324/index39.html#post11693963

Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpią się, męczą, ciągną... Jest! Weszły! Spoceni siedzą na podłodze, dziecko mówi:
-Ale założyliśmy buciki odwrotnie...
Pani patrzy, faktycznie. To je ściągają, mordują się, sapią. Uuuf, zeszły. Wciągają je znowu, sapią, ciągną, nie chcą wejść... Uuuf. weszły. Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi:
-Ale to nie moje buciki...
Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy, odczekała i znów szarpie się z butami... Zeszły.
Na to dziecko:
- To buciki mojego brata i mama kazała mi je nosić...
Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała aż przestaną się trząść, przełknęła ślinę i znów pomaga wciągać buty. Tarmoszą się, wciągają, silą się... Weszły.
-No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie są twoje rękawiczki?
-Mam schowane w bucikach...

Posted

Ten dowcip cos mi przypomniał .
Jak byłam nastolatką moja kolezanka miała pogrzeb ojca . Cała rodzina jechała , a w domu chcieli zostawic kilkuletnią siostrzenice bo była chora , ale nie mieli z kim . Mnie poprosili , i się głupio zgodziłam , choć nigdy nie miałam do czynienia z małymi dziecmi .
Mała wstała po poobiedniej drzemce i trzeba ją było ubrać . Najwiecej problemów było z rajstopkami . Nareszcie się udało , założyłam jej kapciuszki i byłam bardzo z siebie dumna , gdy usłyszałam .
" ciocia , ale dzieci to ty ubierać nie umiesz "
Popatrzyłam na małą , a nogawka rajstop była poobracana wokoło nóżki :evil_lol:
Trzeba było zaczynac od początku :cool3: