Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za życzonka! Świętuję jak świętuję, ale odsypiałam dziś... :eviltong:
12.10.2006 r. Ambra założyła ten wątek Pluta...
18.10.2006 r. Pluto przyjechał do mnie i stał się Platonem...
To powód do świętowania!

Posted

Hej ja tez składam życzenia Halbince z okazji Jej Święta. Mam już wyznaczony termin obrony 24.10.2008 r od godziny 14:00. Proszę o trzymanie kciuków za mnie w tym czasie, żeby mi się udało i żebym zakończyłam szkołę i potem żebym znalazła pracę i żeby mi się wszystko udało.

Posted

Dziś Byron (ten czarny kocur) został przeze mnie zaniesiony do lecznicy na czyszczenie zębów, w kontenerku, a waży kilka kilo... w drugiej ręce miałam na smyczy Inkę (która niestety jest leczona, bo ją przewiało i musi dostać zastrzyki), na plecach plecaczek, a na szyi aparat fotograficzny (pożyczam go Formicy, by mogła obfocić swoje stadko tymczasowiczów)... Myślicie, że jestem w stanie robić fotki jeszcze?...
Na spacerki zwykle chadzamy z Inką i Platonem, który jak wiadomo miewa różne pomysły, więc muszę mieć oczy naookoło głowy, by dostrzec psa/kota/człowieka/dziecko przed nim... nie mogę wiec skupiać sie na foceniu plenerów... a w nocy... wszystkie koty są czarne, więc i kolorów jesieni nie widać...
Zrobię fotki Ince w plenerze, ale kiedy... :roll: